تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 303 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

7

همون جت آودیو خوبه. شما بزار رو MPG و بعد آپشناش رو نگاه کن DVD هم داره. در واقع توی شرف vob معمولا mpeg2 ریخته میشه. بعد امتحان کن ببین با نرو قبول میکنه که بدون تبدیل trannscoding رایتش کنه یا باز گیر میده.

اگه گیر داد شما با جت آودیو خروجی کیفیت بالا و حجیم بگیر و بعد بده نرو هم تبدیل کنه و هم رایت کنه. فقط کیفیت رو باید بهش بگی که مثلا به اندازه ی 1.5 ساعت تو یه دونه دی وی دی بریزه یا مثلا 2 ساعت. راه ساده تری بلد نیستم. پریروز با VSO Convert to X که تست کردم نمیدونم واسه چی زیرنویس رو نچسبوند. دوستان گفته بادند میچسبونه.
    دوست عزیز من میخام بزنم به دی وی دی شما میگی mpg کن ؟!
    نمیشه نرو میگه باید vob باشه !!! تو این همه نرم افزار یه نرم افزار نمیشناسید که خروجی vob داشته باشه ؟! زیر نویس هم نتونست بچسبونه ایراد نداره !

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

طبق گفته شماctrl+f1
    فایل اجرا شده یکی میباشد در دو سیستم و هر دو از یک مدل مانیتور استفاده شده
    عکس اول که قشنگ داره نشون میده با قدرت صدای بالا

اینهم عکس دوم که مشکل صدا و پیغام باز شدن تصویرروکدک رو میده
    برام جالبه آخه من هم ffshow ریختم ولی gom نفهمیده که میتونه مثلا با ffshow هم دیکد کنه. خیلی جالب شده !!!

مال من تازه هیچ یک از این دو نبوده. گفتم که mp3 دیکدر استفاده کرده و نتونسته بازش کنه. !!!!

در واقع شما الان الکی سر این ایراد کوچیک داری عیب رو سیستم میذاری ها !!! بابا برنامه ها حتما یه فرقایی دارند. شما یک کدکی چیزی قبلا نصب کردی. اصلا میدونی چیه ... اگه دو تاشون رو بزاری کنار هم و شروع به نصب برنامه ها کنی و دقیقا یه مسیر رو بری صد در صد میگم امکان نداره همچین حالتی پیش بیاد. میگم صد در صد ها !!!!
    آخه اگه برنامه ی مورد استفاده مثلا shoot player بود میگفتم خب داره از آخرین توانایی کارتگرافیک و مخصوصا پیکسل شیدر 3 استفاده میکنه و کارت گرافیک ساپورت نکرده و مشکل پیش اومده. ولی GOM دیکدر سخت افزاری قوی مثل shootplayer نداره. بنابراین حتما کدکهای داخلی و خارجی سیستم ها فرق دارند. شما یه زحمت بکش ببین رو سیستمی که درست کار میکنه چه کدک های نصب کردی. من هم الان میرم شروع میکنم و ور میرم ببینم میتونه یا ffshow مثل بچه ی آدم فایل باز کنه یا نه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوست عزیز من میخام بزنم به دی وی دی شما میگی mpg کن ؟!
    نمیشه نرو میگه باید vob باشه !!! تو این همه نرم افزار یه نرم افزار نمیشناسید که خروجی vob داشته باشه ؟! زیر نویس هم نتونست بچسبونه ایراد نداره !
    ببخشید من منظورم رو درست نگفتم. ببینید نرو یه بخشی به نام nero vision واسه ادیت فیلم داره. شما اونجا میتونی ورودی هر چی بدی و خروجی رو خودش درست میکنه. در واقع شما تو صفحه اول میگی میخوام دی وی دی درست کنم. بعد صفحه ی بعدی میتونی ویدئو با فرمتای مختلف حتی Divx , Mpeg4 و ..... وارد کنی. بعد هم که دیگه معلومه.
    شما نمیدونم دقیق کدوم بخش رو رفتی ولی ورژنهای 8 و 9 و 10 نرو همشون همین قابلیت رو تو بخش نرو ویژن دارند.

این که گفتم با جت آودیو خروجی mpg بگیری برای این بود که کیفیت و سرعت بالا باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد حسن بیگی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شهريار

پيش فرض

سلام برنامه HipHop eJay ورژن 6 یا بالاتر رو میخوام
    از هر لینکی باشه موردی نداره چه رپیدشر یا هات فایل فقط این برنامه رو زود میخوام
    لطفا ورژن کاملش باشه
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برام جالبه آخه من هم ffshow ریختم ولی gom نفهمیده که میتونه مثلا با ffshow هم دیکد کنه. خیلی جالب شده !!!

مال من تازه هیچ یک از این دو نبوده. گفتم که mp3 دیکدر استفاده کرده و نتونسته بازش کنه. !!!!

در واقع شما الان الکی سر این ایراد کوچیک داری عیب رو سیستم میذاری ها !!! بابا برنامه ها حتما یه فرقایی دارند. شما یک کدکی چیزی قبلا نصب کردی. اصلا میدونی چیه ... اگه دو تاشون رو بزاری کنار هم و شروع به نصب برنامه ها کنی و دقیقا یه مسیر رو بری صد در صد میگم امکان نداره همچین حالتی پیش بیاد. میگم صد در صد ها !!!!
    آخه اگه برنامه ی مورد استفاده مثلا shoot player بود میگفتم خب داره از آخرین توانایی کارتگرافیک و مخصوصا پیکسل شیدر 3 استفاده میکنه و کارت گرافیک ساپورت نکرده و مشکل پیش اومده. ولی GOM دیکدر سخت افزاری قوی مثل shootplayer نداره. بنابراین حتما کدکهای داخلی و خارجی سیستم ها فرق دارند. شما یه زحمت بکش ببین رو سیستمی که درست کار میکنه چه کدک های نصب کردی. من هم الان میرم شروع میکنم و ور میرم ببینم میتونه یا ffshow مثل بچه ی آدم فایل باز کنه یا نه.
    منظورتان این گزینه کدک هست یا من درست متوجه نشدم باید چکار کنم با این حال عکس تنظیمات رو میگذارم

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ببخشید من منظورم رو درست نگفتم. ببینید نرو یه بخشی به نام nero vision واسه ادیت فیلم داره. شما اونجا میتونی ورودی هر چی بدی و خروجی رو خودش درست میکنه. در واقع شما تو صفحه اول میگی میخوام دی وی دی درست کنم. بعد صفحه ی بعدی میتونی ویدئو با فرمتای مختلف حتی Divx , Mpeg4 و ..... وارد کنی. بعد هم که دیگه معلومه.
    شما نمیدونم دقیق کدوم بخش رو رفتی ولی ورژنهای 8 و 9 و 10 نرو همشون همین قابلیت رو تو بخش نرو ویژن دارند.

این که گفتم با جت آودیو خروجی mpg بگیری برای این بود که کیفیت و سرعت بالا باشه.
    حالا نمیشه بیخیال نرو شید ؟من از نسخه ی سبک و پرتابل نرو 8 استفاده میکنم که برنامه های اضافش همراش نیست ! و علاقه ای هم نسخهی کامل و جدیدش ندارم

اگه میشه یه کانورتر معرفی کنید که خروجی vob داشته باشه و اگه زیر نویسو هم بتونه به فایل خروجی اضافه کنه که دیگه عالی میشه !

7. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه نرم افزار خیلی خوب میخوام مثل ulead video studio

حرفه ای باشه
    کم حجم
    راحت بشه کار کرد

کلا مثل ulead باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

حالا نمیشه بیخیال نرو شید ؟من از نسخه ی سبک و پرتابل نرو 8 استفاده میکنم که برنامه های اضافش همراش نیست ! و علاقه ای هم نسخهی کامل و جدیدش ندارم

اگه میشه یه کانورتر معرفی کنید که خروجی vob داشته باشه و اگه زیر نویسو هم بتونه به فایل خروجی اضافه کنه که دیگه عالی میشه !
    خب من بهترین رو میخواستم بگم. البته از نظر خودم ...

الان نگاه کردم Xilisoft video convertor 6 وقتی روی DVD تنظیم میشه خروجی همون VOB بهتون خواهد داد. ولی ....

حالا تست کن برنامش 30 مگ هست و خیلی سبکه ولی میدونم یه گیرهایی داره .... ان شاء الله که مشکلی پیش نیاد.

10. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

منظورتان این گزینه کدک هست یا من درست متوجه نشدم باید چکار کنم با این حال عکس تنظیمات رو میگذارم

من به kmplayer گفتم صدای AAC رو برو با دیکدر اکسترنال FFshow Audio Decoder باز کن ولی گوش نداد و نتونست باز کنه. در واقع مشکلش اینه که اصلا نمیفهمه این استریمی که میخواد پخش بشه AAC است نه چیز دیگه!!

این عکسی که گذاشتید درسته در واقع من منظورم این بود که تو این بخش تیک همه رو وردارین که GOM هیچ کدوم از این فرمتها رو با دیکدرهای اینترنال خودش باز نکنه و همه رو با بیرونی ها باز کنه. البته این بخش کدک هستش...
    یه چیز دیگه هم همون طور که گفتم باید تنظیم بشه که GOM بفهمه صدا از نوع AAC هستش نه مثلا MP3. اون بخش میشه تب اول و آخر همین قسمتی که توش هستید. من الان هر چی ور رفتم صدا نیومد.
    اینش جالبه که رفتم دیکدرها رو دقیقا مثل مال شما تنظیم کردم و برنامه هم داره درست همه رو استفاده میکنه اما مساله اینه که استریم ها رو داره با دیکدر Mpeg2 یا Mpeg1 باز میکنه. حتی پسوند فایل رو عوض کردم که مجبورش کنم استریم ها رو با mp4 باز کنه ولی باز هم همون mpeg2 رو استفاده میکرد که منطقی هم هستش.

کلا من که ناایمد شدم. الان میرم ورژن آخر GOM رو هم پیدا میکنم نصب کنم ببینم شاید فرق داشته باشه.

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان هیچ کس نمتونه راهی برای این gomپیدا کنه کلافم کرده هر کاری بگید کردم نشد

14. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •