دوست عزیز من میخام بزنم به دی وی دی شما میگی mpg کن ؟!
نمیشه نرو میگه باید vob باشه !!! تو این همه نرم افزار یه نرم افزار نمیشناسید که خروجی vob داشته باشه ؟! زیر نویس هم نتونست بچسبونه ایراد نداره !![]()
دوست عزیز من میخام بزنم به دی وی دی شما میگی mpg کن ؟!
نمیشه نرو میگه باید vob باشه !!! تو این همه نرم افزار یه نرم افزار نمیشناسید که خروجی vob داشته باشه ؟! زیر نویس هم نتونست بچسبونه ایراد نداره !![]()
برام جالبه آخه من هم ffshow ریختم ولی gom نفهمیده که میتونه مثلا با ffshow هم دیکد کنه. خیلی جالب شده !!!
مال من تازه هیچ یک از این دو نبوده. گفتم که mp3 دیکدر استفاده کرده و نتونسته بازش کنه. !!!!
در واقع شما الان الکی سر این ایراد کوچیک داری عیب رو سیستم میذاری ها !!!بابا برنامه ها حتما یه فرقایی دارند. شما یک کدکی چیزی قبلا نصب کردی. اصلا میدونی چیه ... اگه دو تاشون رو بزاری کنار هم و شروع به نصب برنامه ها کنی و دقیقا یه مسیر رو بری صد در صد میگم امکان نداره همچین حالتی پیش بیاد. میگم صد در صد ها !!!!
آخه اگه برنامه ی مورد استفاده مثلا shoot player بود میگفتم خب داره از آخرین توانایی کارتگرافیک و مخصوصا پیکسل شیدر 3 استفاده میکنه و کارت گرافیک ساپورت نکرده و مشکل پیش اومده. ولی GOM دیکدر سخت افزاری قوی مثل shootplayer نداره. بنابراین حتما کدکهای داخلی و خارجی سیستم ها فرق دارند. شما یه زحمت بکش ببین رو سیستمی که درست کار میکنه چه کدک های نصب کردی. من هم الان میرم شروع میکنم و ور میرم ببینم میتونه یا ffshow مثل بچه ی آدم فایل باز کنه یا نه.
![]()
ببخشید من منظورم رو درست نگفتم. ببینید نرو یه بخشی به نام nero vision واسه ادیت فیلم داره. شما اونجا میتونی ورودی هر چی بدی و خروجی رو خودش درست میکنه. در واقع شما تو صفحه اول میگی میخوام دی وی دی درست کنم. بعد صفحه ی بعدی میتونی ویدئو با فرمتای مختلف حتی Divx , Mpeg4 و ..... وارد کنی. بعد هم که دیگه معلومه.
شما نمیدونم دقیق کدوم بخش رو رفتی ولی ورژنهای 8 و 9 و 10 نرو همشون همین قابلیت رو تو بخش نرو ویژن دارند.
این که گفتم با جت آودیو خروجی mpg بگیری برای این بود که کیفیت و سرعت بالا باشه.![]()
سلام برنامه HipHop eJay ورژن 6 یا بالاتر رو میخوام
از هر لینکی باشه موردی نداره چه رپیدشر یا هات فایل فقط این برنامه رو زود میخوام
لطفا ورژن کاملش باشه
با تشکر
منظورتان این گزینه کدک هست یا من درست متوجه نشدم باید چکار کنم با این حال عکس تنظیمات رو میگذارم
![]()
حالا نمیشه بیخیال نرو شید ؟من از نسخه ی سبک و پرتابل نرو 8 استفاده میکنم که برنامه های اضافش همراش نیست ! و علاقه ای هم نسخهی کامل و جدیدش ندارم
اگه میشه یه کانورتر معرفی کنید که خروجی vob داشته باشه و اگه زیر نویسو هم بتونه به فایل خروجی اضافه کنه که دیگه عالی میشه !
یه نرم افزار خیلی خوب میخوام مثل ulead video studio
حرفه ای باشه
کم حجم
راحت بشه کار کرد
کلا مثل ulead باشه
خب من بهترین رو میخواستم بگم. البته از نظر خودم ...
الان نگاه کردم Xilisoft video convertor 6 وقتی روی DVD تنظیم میشه خروجی همون VOB بهتون خواهد داد. ولی ....
حالا تست کن برنامش 30 مگ هست و خیلی سبکه ولی میدونم یه گیرهایی داره .... ان شاء الله که مشکلی پیش نیاد.
![]()
من به kmplayer گفتم صدای AAC رو برو با دیکدر اکسترنال FFshow Audio Decoder باز کن ولی گوش نداد و نتونست باز کنه. در واقع مشکلش اینه که اصلا نمیفهمه این استریمی که میخواد پخش بشه AAC است نه چیز دیگه!!
این عکسی که گذاشتید درسته در واقع من منظورم این بود که تو این بخش تیک همه رو وردارین که GOM هیچ کدوم از این فرمتها رو با دیکدرهای اینترنال خودش باز نکنه و همه رو با بیرونی ها باز کنه. البته این بخش کدک هستش...
یه چیز دیگه هم همون طور که گفتم باید تنظیم بشه که GOM بفهمه صدا از نوع AAC هستش نه مثلا MP3. اون بخش میشه تب اول و آخر همین قسمتی که توش هستید. من الان هر چی ور رفتم صدا نیومد.
اینش جالبه که رفتم دیکدرها رو دقیقا مثل مال شما تنظیم کردم و برنامه هم داره درست همه رو استفاده میکنه اما مساله اینه که استریم ها رو داره با دیکدر Mpeg2 یا Mpeg1 باز میکنه. حتی پسوند فایل رو عوض کردم که مجبورش کنم استریم ها رو با mp4 باز کنه ولی باز هم همون mpeg2 رو استفاده میکرد که منطقی هم هستش.
کلا من که ناایمد شدم. الان میرم ورژن آخر GOM رو هم پیدا میکنم نصب کنم ببینم شاید فرق داشته باشه.![]()
دوستان هیچ کس نمتونه راهی برای این gomپیدا کنه کلافم کرده هر کاری بگید کردم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)