ه طوری میشه فلشی رو که پوشه های داخل به صورت Shorcut شده رو درست کرد؟
ه طوری میشه فلشی رو که پوشه های داخل به صورت Shorcut شده رو درست کرد؟
من هننوز مشکلم با ویروس usbc حل نشده جون عزیزتون کمکم کنید.ارشیوم از دستم رفت به مولا![]()
سایتی که عکس رو توش قرار دادی تو ایران فیلتره نمیشه عکس رو دید .
سایز موارد زیر رو ارسال کن ببینیم کلا فولدرت پاک شده یا یه جا دیگه قایم شده .Show Hidden folder فعال باشه.
سایز کل درایو مورد دار=؟
سایز فضای پرشده در درایو=؟
سایز فضای خالی در درایو=؟
سایزفولدر RECYCLER تو اون درایو=؟
سایز فولدر System Volume Information تو اون درایو=؟
سایز فولدر های دیگه تو اون درایو=؟
سایز یک فایل ناشناس با حجم زیاد (اگه داری) تو اون درایو=؟
![]()
با سلام و خسته نباشید
من امروز یه فایل از اینترنت دان کردم که یه ترینر بازثی بود ولی ظاهرا بسیار ویروس خطر ناکی داره
این ویروس سرویس انتی ویروس اوست من رو از کار انداخته و همچنین تسک منیجر و ریجستری و ری استور ویندوز رو بسته
ویندوز من سون با اپدیت کامل + ویندوز دیفندر اپدیت + اوست 6 اپدیت + ترد فایر شرکت پیسی تولز که همه اپدیت امروزن
ترد فایر اختار داد من توجه نکردم
حالا چه طور دستی پاکش کنم
ویندوز اصل لپ تاپمه لطفا کمک کنید
این فایل الوده زیپ شده
این عکس از پروسه های ویندوزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
توی این یک سال اخیر نرم افزار نویسها از -- برنامه های خود عاصی شده اند و بر این شده اند که به نحوی جلوی این کار رو بگیرند . یکی از کارهایی که اینها انجام داده اند قراردادند بر نامه های ویروسی خطرناک بعنوان کرک یا کلید ساز برنامه در داخل بعضی از سایتها است . با اجرای بعضی از این برنامه ها ممکن است ویندوزتون را 100% از دست بدید.
![]()
یعنی هیچکس نمیدونه این ویوس رو باید چه طوری از بین برد؟!چه طوری میشه فلشی رو که پوشه های داخل به صورت Shorcut شده رو درست کرد؟
دوست عزیز هاردم اکسترنال هست 320 gb که خب 298 نشون داده میشه
فضای پر شده تو درایو 296 هست.تقریبا پره
1.8 فضای خالیه
سایز پوشه recycled خیلی کمه: 85 بیت
system volume information هم 107 mb
سایز پوشه های دیگه هم به این ترتیب هستند:
recycled bin:673 bytes
thums.bd: 288 kb
usb system: 32 kb
found.000:700 mb
found.001:51.5 gb
found.002:13.8 gb
avg:32kb$
یعنی با وجود این اتفاق هیچ تغییری تو فضای هارد اتفاق نیافتاده.اما...
سیستم به صورت اتوماتیک قبل از start up یکبار check disk کرد که چون فضای کافی تو هارد نبود این پیام اومد:
recovering folder to file...
there is not enough space on disk
بعد همون پوشه که از 20 گیگ شده بود 2 گیگ حالا شده 32 کیلوبایت.اما باز از هاردم فضایی کم نشده
دوست عزیز منتظر جوابتم![]()
باسلام سیستم من مدتیه که به این ویروس لعنتی اوتوران مبتلا شده و با هیچ کدوم از روشهای دستی و آنتی ویروس هم درست نمیشه وقتی فایلهایAutorun.infوAutorun.exeرو به روش دستی پاک میکنم و یا با nod32بعد از 1ثانیه دوباره بوجود میاد در ویندوز xpوارد هر درایو و پوشه ای که میشم به طور خودکار یک فایل با اسم ویدیو یا کلیپ یل موزیک ایجاد میشه که حجمی حدود 90 کیلو بایت داره و وقتی پاکشون میکنم دوباره سریعا بوجود میان در ویندوز 7 هم در تمامی درایو ها فایلی به نامSystem Volume Informationو یک علامت سطل آشغال هست اون فایل به هیچ عنوان پاک نمیشه ولی علامت سطل آشغال پاک میشه و بعد از چند لحظه دو باره ظاهر میشه خواهش میکنم یکی منو راهنایی کنه این ویروس دیونم کرده ضمنا آنتی ویروسم eset smart security 4هست که آپدیت هم هست ویروس رو شناسایی و پاک میکنه ولی بعد از چند لحظه دوباره ویروسه به وجود میاد
در زمن از نرم افزارهایی مثلAutorunRemoverو rrtوAutorun killerهم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت.
ویندوز در هنگام check disk اگر فایلی رو از دست بده اونها رو در فایلهایی با نام found.000 یا مشابه اون ذخیره می کنه.
با پسوند mp3.یا فقط mp3 تو اون فولدر ها جستجو کن ببین می تونی فایل های خودتو پیدا کنی؟
یه مشکل دیگه که وجود داره اینه که گفتی درایوت پره! ولی سایز اشغال شده توسط فولدرها تقریبا 65 گیگ میشه اگه این درست باشه یعنی بعضی از فایلهات گم شده و فضا هم اشغال
کرده . ببین با این نرم افزار می تونی اونها رو بر گردونی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلت حل شد تمام فایهایی مثل found.000 رو پاک کن چون هم بیهوده هستند وهم حجم زیادی اشغال کردن
و یک بار هاردتو فرمت کن تا به حجم اولیه بر گرده چون با اون سایزهایی که گفتی فکر کنم حدود 200 گیگ گم شده.
![]()
تو پوشه found.000 فقط یه سری فایل با فرمت chk هست و هیچ فایل mp3 وجود نداره.این برنامه رو هم راه انداختم ظاهرا نسخه ی demo هست که نمیتونه recovery کنه اما فکر کنم پیدا کنه
الان واقعا سوال شده که اون 20 گیگ اهنگام کجا قایم شدن؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)