تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 1081 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    میخوام کاسپرسکی 6 نسخه یک ماهه رو حذف کنم این پیغام رو میده
    you have to unload kaspersky antivirus pro 6.0
    before proceeding with installation.
    به نظر شماچه کاری انجام بدم

ممنون
    دوست عزیز

لطفا سوالات خودتان را در تاپیکهای مربوط به آن مطرح کنید و از ایجاد تاپیکهای تازه و غیر ضروری خودداری کنید.قبل از عزل

کاسپرسکی اول از برنامه خارج شوید ( برای این کار روی شکلک آن در گوشه پایین و چپ ویندوز کلیک راست کرده و گزینه Exit

را انتخاب کنید ) بعد برنامه را از طریق Add/Remove Programs در پانل کنترل حذف کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقای kaveh1589 خوب باید از یک key جدید استفاده کنی و نباید باهاش آپدیت کنی چون با اولین بار آپدیت key جدید شما هم black list خواهد شد و در حالت black شدن قادر به آپدیت نخواهید بود و دائما پیغامی که نوشتید واستون میاد. اگر خواستید آپدیت کنید بدونی که بلک بشین باید پنجره key را باز نگهدارید و بعد از زدن کلید آپدیت سریعا کلیدتون رو پاک کنید تا در حین آپدیت سایت کاسپر نتونه key شما رو کنترل و بلک کنه. بعد از اتمام آپدیت اینترنت رو دیسکانکت کنید و ویندوز رو ری استارت کنید. حالا میتوانید دوباره key را وارد و از آنتی ویروس استفاده کنید.
    مشکل open with هم به احتمال زیاد با وجود یک ویروس در ویندوزتون ایجاد شده. البته خرابی ویندوز هم میتواند دلیلی برای این امر باشد.
    موفق باشن

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من كاسپر اسكار اينترنت سكوريتي 7 را نصب كردم طبق دستور العمل آقاي هميلتون آپديتش هم كردم ( با موفقيت انجام شد) ولي حالا هي اين پيغام روميده

درايو هام هم open with شده
    آيا سيستمم ويروسي شده ؟ چكار كنم درايو هام درست بشه؟

دوست عزيز كليدي كه شما استفاده ميكنيد در ليسيت سياه قرار گرفته كه بايد اين كليد را delete و از كليدهاي فعالي كه در تاپيك كرك و سريال كاسپر موجود است استفاده كنيد و بدون مشكل هم آپديت كنيد.حتما سيستم خود را پس از آپديت با قرار دادن تنظيمات كاسپر در بالاترين سطح اسكن كنيد.

داره خودمونی میشه javadi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

11

من كاسپر اسكار اينترنت سكوريتي 7 را نصب كردم طبق دستور العمل آقاي هميلتون آپديتش هم كردم ( با موفقيت انجام شد) ولي حالا هي اين پيغام روميده

درايو هام هم open with شده
    آيا سيستمم ويروسي شده ؟ چكار كنم درايو هام درست بشه؟

به نام او

دوست عزیز من با اون key ویروسی این مشکل رو داشتم ولی بهد از راهنمایی جناب vtn54 مشکلم حل شد . به تایپیک کرک محصولات کاسپر برو . سوال من تو دو صفحه آخره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام بچه ها
    من وقتی آنتی ویروس Kaspersky نسخه 7 رو نصب میکنم دیگه ویندوزم بالا نمیاد دلیلش چیه ؟ پیشنهاد می کنید به جاش چی نصب کنم ؟ مرسی از همتون
    آقا یکی هم مارو تحویل بگیره .......چند روزه این سوال رو گذاشتم جواب ندیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

آقا یکی هم مارو تحویل بگیره .......چند روزه این سوال رو گذاشتم جواب ندیدم
    دوست عزيز اول شما دقيقاً بگيد که از چه ورژني از کسپر استفاده ميکنيد؟ آيا بتا هست؟ و در ضمن اگه سيستم شما از سرعت خوبی برخوردار نيست، کسپر سکی 7 رو نصب نکنين بهتر هست!

و يک پيشنهاد اين که ، دوستان از هر آنتی ويروسی استفاده ميکنن، چون کلاً آنتی ويروس ها به نسبت سرعت سيستم رو کمی کاهش ميدهند، سعی کنند که قبل از بالا آمدن ويندوز ، يه پسورد در قسمت خوش آمد گويی ويندوز ، قرار بدهند (يک پسوورد ساده مثلاً 1) چون اين کار باعث ميشه ويندوز قبل از ورود يک مکث داشته باشه تا با يک بارگذاری بهتری وارد بشه...اين نکته در عين ساده بودن خيلی موثر هست

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا الان بهترین و جدیدترین نسخه این آنتی ویروس که راحت هم آپدیت شه و برای سیستم هم ایجاد مشکل نکنه و همه جوره هم از سیستم محافظت کنه در مقابل ویروس و تروجان و اسپم و... چیه؟ لطفا لینک دانلود خودشو و کرک و سریالشو لطف کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

آقا الان بهترین و جدیدترین نسخه این آنتی ویروس که راحت هم آپدیت شه و برای سیستم هم ایجاد مشکل نکنه و همه جوره هم از سیستم محافظت کنه در مقابل ویروس و تروجان و اسپم و... چیه؟ لطفا لینک دانلود خودشو و کرک و سریالشو لطف کنید.
    درمورد لينک دانلود ، بهترين و معتبر ترين لينک دانلود همون سايت اصلی خود کسپر هست که ميتونيد، از اونجا محصولی که ميخواهيد رو دانلود کنيد...که هميشه آخرين نسخه نهايی رو قرار ميده، و پيشنهاد ميکنم اگر نسخه اي بالاتر از نسخه سايت اصلی در سايتی مشاهده کردين بدونيد که نسخه نهايی نيست (بلکه آلفا يا بتا هست) درکل مرجع اصلی دانلود محصولات کسپر رو هميشه سايت اصلی کسپر بدونيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    درمورد کرک هم اگه به پست مربوط به کرک و سريال کسپر سر ميزديد، اونجا پيدا ميکرديد!!!
    درکل اين ليستی از کد های فعال محصولات کسپر 7:

کد:

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ممنون از لطفت من دانلود کردم؛ فقط این کدها ی فعال سازی به صورت فایل های رجیستری است. تو سیف مد اونها رو اضافه کنم یا معمولی؟ بعدم کدومشون رو؟ تعدادشون زیاده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •