شماازورژن سکیوریتی این برنامه استفاده کن که کاملتره نسبت به نسخه pro بیشتر کی هم که میاد مربوط یه سکیرویتی میشه یا که نسخه پریمیوم .
شماازورژن سکیوریتی این برنامه استفاده کن که کاملتره نسبت به نسخه pro بیشتر کی هم که میاد مربوط یه سکیرویتی میشه یا که نسخه پریمیوم .
دوستان ممنون ميشم يه نفر يه كي وايسه نسخه Internet Security 10 بگذاره
این کی واسه نسخه سکیوریتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو سه هفته ای میشد که Kasper رو پاک کرده بودم و از Avira استفاده می کردم.
تو این مدت سرعت اینترنتم افت شدیدی داشت اما اصلا فکر نمی کردم مربوط به آویرا باشه. تا اینکه امروز زد به سرم و آویرا رو پاک کردم ودیدم که دوباره سرعتم برگشت به حالت اولیه.
اصلا فکر نمی کردم که آویرا با تنظیمات پیش فرض خودش اینقدر سرعت اینترنت رو بگیره.
میرم و دوباره کسپرسکی خودم رو نصب می کنم که درود بهش.
سلام
یک گزینه ای هست به نام web protection باید غیر فعالش کنین،
شما ازش درست استفاده نمیکنین ، چرا گردن Gmbh میندازین دوست من؟!
May you do well![]()
یه جوانمرد یه key برای اویرا پریمیوم بگذاره من سرعتم بسیار ت... هست نمیتونم سرچ کنم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
بفرمایید این هم کلید تا 13 آپریل :
pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی سرعتتون چی هست ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
May you do well![]()
میشه بگید کدوم قسمته ؟
سلام
اینطرفا:
راست کلیک و غیرفعال!
سرعت برمیگرده سرجای خودش،
منم اگه اون تیک رو بزنم سرعتم میاد روی 100
May you do well![]()
تو پست اول گفته شده برای آپدیت دستی باید فایلهایی که داخل پوشه FAILSAFE قرار داره رو زیپ کنیم و با اسم ivdf_fusebundle_nt_en ذخیره کنیم اما وقتی می خوام Internet Security 2012 خودم رو آپدیت کنم ، فایل vdf_fusebundle رو می خواد نه ivdf_fusebundle_nt_en ؟
من اسمش رو تغییر دادم به vdf_fusebundle و دادم به برنامه اما پیغام داد که به خطایی برخورده و آپدیت نشد.
اگه میشه راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)