تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 236 از 2403 اولاول ... 1361862262322332342352362372382392402462863367361236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان گویا شرکت دامون نمایندگی لایزر رو داره ولی قیمت هاش باهاش متفاوته
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3008792&postcount=34
    در زمینه لایزر حرف و حدث زیاده و دوستان می تونند همون تاپیک رو مطالعه کنند

2. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گیلانت نمایندگی شرکت آسیاتک در رشت هستش
    www.guilanet.com
    البته قیمت هاش با آسیاتک فرق داره بالاتره
    آسیاتک یکی از PAP های خوب هستش و دوستان برای اطلاعات بیشتر می تونند به تاپیک اختصاصیش رجوع کنند
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب لایزر و آسیاتک کارشون رو در رشت شروع کردند
    شاتل و صبانت هم به زودی فعال میشه
    مخابرات هم بیاد دیگه رقابت خیلی شدید میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اره سرعتا استاندارد میشه. از پشتیبانی اندیشه پرسیدم چرا؟ گفتن چون STM-1 جدیدمون رو هنوز بهمون ندادن برای کنترل پهنای باند مجبوریم اینکارو بکنیم. گفتن تا یک هفته 10 روز دیگه درست میشه و دوباره مثل قبل میشه. گفتم مطمئنین گفتن راستش نه چون دست ما نیست ولی مشکلی نیست شاید چند روز زودتر یا دیرتر انجام بشه ولی میشه. گفنم برای اینکه کاربرا شاکی نشن اینا رو میگین گفتن رشت اینقدر بزرگ نیست که راست و دروغ خبرا خیلی پنهان بمونه. اگه میگیم اقدام کردیم حتما کردیم. راستش من که به خاطر چند سال سابقه سرویس گرفتن ازشون ( دایل آپ - adsl - کارت تلفن ) کاملا به حرفشون اعتماد دارم . ولی راست میگی رقابت اینا با هم دیدن داره
    من هم با شما موافقم که اندیشه لزومی نداره دروغ بگه ... چون سالها از انواع و اقسام خدماتش استفاده کردم . درسته که بعضی وقتا یه اشکالاتی داشته اما کلا ازشون راضیم و به نسبت خدمات شرکتای دیگه نوع سرویساشون خوبه . اما به نظرم حتی اگه خود اندیشه بگه تا 10 روز دیگه stm1 می گیریم و همه چیز درست میشه یادمون باشه الان دیگه مخابرات بزرگترین دشمن و رقیب اینجور شرکتا شده ! مطمئن باش تا جایی که بتونن از این به بعد تو دادن پهنای باند و کارای دیگه کارشکنی می کنن بخصوص اینکه پشتشون هم از جاهای بالا بالا گرمه ! واسه همین امیدوارم این 10 روز که گفتن تبدیل به 10 ماه نشه ! اندیشه راست میگه ! اما تو دروغگو نبودن مخابرات بدجوری شک دارم !

6. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من هم با شما موافقم که اندیشه لزومی نداره دروغ بگه ... چون سالها از انواع و اقسام خدماتش استفاده کردم . درسته که بعضی وقتا یه اشکالاتی داشته اما کلا ازشون راضیم و به نسبت خدمات شرکتای دیگه نوع سرویساشون خوبه . اما به نظرم حتی اگه خود اندیشه بگه تا 10 روز دیگه stm1 می گیریم و همه چیز درست میشه یادمون باشه الان دیگه مخابرات بزرگترین دشمن و رقیب اینجور شرکتا شده ! مطمئن باش تا جایی که بتونن از این به بعد تو دادن پهنای باند و کارای دیگه کارشکنی می کنن بخصوص اینکه پشتشون هم از جاهای بالا بالا گرمه ! واسه همین امیدوارم این 10 روز که گفتن تبدیل به 10 ماه نشه ! اندیشه راست میگه ! اما تو دروغگو نبودن مخابرات بدجوری شک دارم !
    امشب سرعت بالاست نه؟ مثل این 3-4 شب نیست

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم به این مخابرات نمیتونم اطمینان کنم . فکر نکنم خیری داشته باشه . ولی کلا هرچی باشه به نفع ما باشه .

که اندیشه قیمت هاش رو کم کنه خیلی خوب میشه .
    امشب سرعت بهتره گوش شیطون کر . واسه شما چی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امشب سرعت بالاست نه؟ مثل این 3-4 شب نیست
    آره ... انگار امشب رو بهمون تخفیف دادن ترافیک رو محدود نکردن ... الان که ساعت 2 شبه سرعت دانلود بین 150 الی 200 کیلوبایت برا اشتراک 128 اندیشه در نوسانه ...امیدوارم دوباره استاندارد نشه !به هر حال اینهمه ازش بد گفتیم انصاف نیست اینم نگیم ! تقصیر خودشونه ماها رو با سرعت بالای 200 کیلوبایت بد عادت کردن! اگه همیشه سرعتا استاندارد بود اینقده کم طاقت نمیشدیم ! راستی الان که می خواستم وارد سایت بشم دیدم سایت نازنینمون رو فیلتر کردن !!!میگه دسترسی ممکن نیست ! بعدش دوباره درست میشه !

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آره ... انگار امشب رو بهمون تخفیف دادن ترافیک رو محدود نکردن ... الان که ساعت 2 شبه سرعت دانلود بین 150 الی 200 کیلوبایت برا اشتراک 128 اندیشه در نوسانه ...امیدوارم دوباره استاندارد نشه !به هر حال اینهمه ازش بد گفتیم انصاف نیست اینم نگیم ! تقصیر خودشونه ماها رو با سرعت بالای 200 کیلوبایت بد عادت کردن! اگه همیشه سرعتا استاندارد بود اینقده کم طاقت نمیشدیم ! راستی الان که می خواستم وارد سایت بشم دیدم سایت نازنینمون رو فیلتر کردن !!!میگه دسترسی ممکن نیست ! بعدش دوباره درست میشه !
    اره راست میگی بد عادت شدیم.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ای ول سرعت رفته بالا ولی مگه نگفته بودین یه 10 روز طول می کشه تا اندیشه پهنای باند بگیره چی شد یه روزه حل شد امیدوارم موقت نباشه ولی شب جمعه میگن دانلود خیلی ثواب داره یا حق

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ای ول سرعت رفته بالا ولی مگه نگفته بودین یه 10 روز طول می کشه تا اندیشه پهنای باند بگیره چی شد یه روزه حل شد امیدوارم موقت نباشه ولی شب جمعه میگن دانلود خیلی ثواب داره یا حق
    والا چی بگم. اونا گفته بودن تا 10 روز دیگه. لابد یک فکرایی تو سرشونه شاید میخوان یک حال اساسی تر به کاربرا بدن. باید ببنیم چیه تو سرشون! با حدس و گمان نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •