گزینه Dead mode غیر فعال هست . نمیشه انتخابش کرد .
گزینه Dead mode غیر فعال هست . نمیشه انتخابش کرد .
فینیکس رو باز کن...اول گزینه Open product code رو بزن ومدل گوشیتو طبق RM انتخاب کن و بعد برو واسه فلش
سلام دوستان
من N70 دارم ،ورژن گوشيه من اينه v 5.0638.3.0.1 آپديتشو ميخوام
خيلي ممنون
من گوشي ان 82 رو آبديت كردم زبان فارسي نداره چكار كنم؟
راه اول توسط NSS پروداکت کد گوشیت رو به یک کدی که زبان فارسی را پشتیبانی میکنه تغییر بده و دوباره عمل آپدیت را به صورت آنلاین انجام بده
راه دوم توسط برنامه فینیکس یا جف و فایلهای فلش گوشیت که زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه گوشی رو فلش کن
موفق باشی
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟
نرم افزار NSS رو از لینک زیر دانلود کن
بعد از اینکه نوکیا سوئیت نصب کردی این برنامه رو نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشیت رو با کابل به حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کن
برنامه NSS رو اجرا کن و روی Scan کلیک کن تا گوشیت در برنامه شناخته بشه
بعد وارد Phone Info می شی و دکمه Read رو میزنی
در جایی که Product Code نوشته شده کد گوشیت به نمایش در میاد
اون کد رو به یک کد که دارای زبان فارسیه تغییر بده
فکر کنم کد 0551525 زبان فارسی رو پشتیبانی کنه
روی قسمت Enable روبری Product code تیک بزن و دکمه Write رو فشار بده تا کد تغییر کنه
حالا دوباره به صورت قبل که آپدیت کردی عمل آپدیت آنلاین رو انجام بده تا زبان فارسی اضافه بشه
برای راه حل دوم به پستهای زیر برو و آموزش رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
من همه كارها رو انجام دادم اما برنامه ارور ميده _ ميخواستم بدونم وقتي گوشي رو آبديت ميكنيم چه قابليتهايي بهش اضافه ميشه اگه خيلي فرقي نميكنه گوشيم رو ريست كنم لااقل زبان فارسي رو داشته باشم
----------------
با آپدیت کردن مشکلات گوشی حل میشه و سرعت و عملکرد گوشی بهتر و در بعضی مواقع مصرف انرژی بهینه میشه و در بعضی موارد به ندرت امکان جدید به گوشی اضافه میشه
کی به شما گفته که بعد از آپدیت کردن میتونی با ریست گوشی به حالت قبل از آپدیت برگردی؟
همچین امکانی وجود نداره
شما از آموزش فینیکس استفاده کن و فریمور فارسی گوشیت رو به صورت دستی دانلود کن و گوشی رو فلش کن
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)