تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 236 از 1174 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کاناوارو،درنت را به یووه پیشنهاد کرد

مدافع رئال مادرید فابیو کاناوارو،رویستن درنت را به آلسیو سکو پیشنهاد کرد.

کاناوارو که ۲ بار با یووه قهرمان سری آ شده است،دیروز،با سکو ناهار خورد.

او به سکو پیشنهاد داد تا مدافع چپ رئال یعنی درنت را به خدمت بگیرد.درنت معمولا به عنوان بازیکن ذخیره بازی کرد ولی قابلیت بازی در تمامی پست های سمت چپ رمین را داراست.به نظر می رسد او از ذخیره ی مارسلو و هاینزه خسته شده و قصد ترک برنابئو را دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ساویولا به ترکیب برمی گردد

به نظر می رسد پس از عملکرد خوب ساویولا و رهایی او از مصدومیت،در بازی با ریسینگ او به جای روبینیو بازی کند.روبینیو بعد از مصدومیتی که داشت نتوانسته است انتظارات شوستر را برآورده کند،اگر ساویولا در ترکیب اصلب بازی کند این اولین بازی است که به طور ثابت در لالیگا بازی می کند.

به علت محرومیت گوتی،احتمالا دیارا یا خولیو باپتیستا به میدان خواهند رفت که احتمال حضور دیارا بیشتر است.رئال مادرید در ۶ هفته به پایان با ریسینگ بازی خواهد کرد این در حالی است که اگر رئال این بازی را ببرد تقریبا شانس بارسلونا برای متوقف کردن رئال از بین خواهد رفت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کريس رونالدو

به نقل از اس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از باشگاه انگليسي خود پيشنهاد حقوق هفتگي صد و پنجاه هزار پوندي دريافت كرده و براي رد پيشنهاد رئال مادريد، بهانه‌هاي كافي در دست دارد.
    مسئولين مادريد مي‌كوشند تا با ارائه پيشنهادات مشابه، او را به بازي در اسپانيا ترغيب كنند. در تاريخ رئال به غير از چند مورد استثنايي، بيشتر غير بومي‌ها موفق ظاهر شده‌اند و رونالدو پرتغالي چندان هراسي از افت احتمالي در اسپانيا نخواهد داشت.
    كريس مشتريان جدي دارد كه هر يك مي توانند مسير درخشش او را در جهان فوتبال حرفه اي مشخص كنند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اقا نزنین این حرفارو زشته..

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اقا نزنین این حرفارو زشته..

فقط به خاطر تو...

گوتي از اين كه كارت زردش در مقابل مايوركا بخشيده نشده بسيار متعجب و از اينكه نميتواند در مقابل ريسينگ بازي كند بسيار ناراحت است .اين بازيساز 31 ساله در بازي يكشنبه مقابل مايوركا كارت زرد گرفت و با توجه به كارت هاي قبلي از بازي مقابل ريسينگ محروم شد . مادريد درخواستي را براي تجديد نظر در كارت داده شده و بخشش گوتي داد اما پس از بررسي آنها اين درخواست بخشش را رد كردند .

گوتي سپس به اظهار نظر نسبت به افرادي پرداخت ،كه معتقدند يك دشمني نسبت به او وجود دارد و به خاطر آن است كه كارت زرد وي بخشيده نشده است .

بازي نكردن در روز يكشنبه خيلي سخت است زيرا من دوست داشتم تا در اين روز بازي و به تيمم كمك كنم .من نميفهمم كه چرا مردم مي گويند اين يك جريمه براي من است زيرا زماني كه داور كارت ميداد مطمئنآ صحنه را نديده بود . من اميد داشتم تا كميته انظباطي با مشاهده فيلم بازي به اشتباه داور پي ببرد اما آنها اين محروميت و كارت را تاييد كردند. قطعآ من باور نميكنم كه چنين مبارزه اي عليه من باشد ، آنها فقط اين تصميم را گرفتند كه دادن كارت درست بوده است.
    Last edited by V A H I D; 18-04-2008 at 09:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فقط به خاطر تو... این روز ها همه به سگ محل نمی گزارند شما چه طور ؟؟؟

گوتي از اين كه كارت زردش در مقابل مايوركا بخشيده نشده بسيار متعجب و از اينكه نميتواند در مقابل ريسينگ بازي كند بسيار ناراحت است .اين بازيساز 31 ساله در بازي يكشنبه مقابل مايوركا كارت زرد گرفت و با توجه به كارت هاي قبلي از بازي مقابل ريسينگ محروم شد . مادريد درخواستي را براي تجديد نظر در كارت داده شده و بخشش گوتي داد اما پس از بررسي آنها اين درخواست بخشش را رد كردند .

گوتي سپس به اظهار نظر نسبت به افرادي پرداخت ،كه معتقدند يك دشمني نسبت به او وجود دارد و به خاطر آن است كه كارت زرد وي بخشيده نشده است .

بازي نكردن در روز يكشنبه خيلي سخت است زيرا من دوست داشتم تا در اين روز بازي و به تيمم كمك كنم .من نميفهمم كه چرا مردم مي گويند اين يك جريمه براي من است زيرا زماني كه داور كارت ميداد مطمئنآ صحنه را نديده بود . من اميد داشتم تا كميته انظباطي با مشاهده فيلم بازي به اشتباه داور پي ببرد اما آنها اين محروميت و كارت را تاييد كردند. قطعآ من باور نميكنم كه چنين مبارزه اي عليه من باشد ، آنها فقط اين تصميم را گرفتند كه دادن كارت درست بوده است.
    پیشنهاد میکنم از این به بعد هر موقع خواستید پست بنده را بخوانید یک لیوان آب سرد هم کنارتان باشد.
    خیلی زورت زیاده ها که بلدی چپ و راست فحش بدی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی:
    1:لطفآ دوستان شان و قدر و منزلت این تاپیک را حفظ کنید.....
    2:از انجام بحثهای بی مورد و بی منطق جدآ خودداری کنید تا نه شما بن شید و نه تاپیک...
    3:کاسیاس جون و اقای کور (اگه واقعآ طرفدار رئال هستی )همدیگه رو ببخشین و دیگه بحث بی بحث و اینکه گور پدر اتوئو کرده که تو رئال میموند یا میرفت بارسا مهم اینه که الان میخواد با این حرفا خودشو به ما قالب کنه که یه چیزی خودشه...
    4:خلاصه قصدم فقط اروم کردن شما دوستان و تاپیک بود و امیدوارم که منو ببخشید و یه وقت منو نزنید لت و پار کنید (کاسیاس جون رو کتکاش رو من خوردم یه کوتک بدیه که نگو و نپرس...)و....خلاصه اگه رئالی هستید به خاطر رئال بگید ....viva real madrid

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همگی:
    2:از انجام بحثهای بی مورد و بی منطق جدآ خودداری کنید تا نه شما بن شید و نه تاپیک...
    3:کاسیاس جون و اقای کور (اگه واقعآ طرفدار رئال هستی )همدیگه رو ببخشین و دیگه بحث بی بحث و اینکه گور پدر اتوئو کرده که تو رئال میموند یا میرفت بارسا مهم اینه که الان میخواد با این حرفا خودشو به ما قالب کنه که یه چیزی خودشه...
    4:خلاصه قصدم فقط اروم کردن شما دوستان و تاپیک بود و امیدوارم که منو ببخشید و یه وقت منو نزنید لت و پار کنید (کاسیاس جون رو کتکاش رو من خوردم یه کوتک بدیه که نگو و نپرس...)و....خلاصه اگه رئالی هستید به خاطر رئال بگید ....viva real madrid
    دوست عزیز من طرفدار بارسلونا هستم.
    در مورد پست هایی هم که ارسال کردم بنده هیچگونه بی احترامی به ایشان نکردم اما ایشان در 3 پست خود از الفاظ نامناسبی استفاده کردند که باز بنده پاسخ زشتی به ایشان ندادم.
    با همه این حرف ها اگر باعث آزار طرفداران رئال در این تاپیک شده ام از تمامی طرفداران این تیم عذرخواهی می کنم و هیچ موقع هم به خودم اجازه نمیدم به خاطر تیم مورد علاقم به فرد دیگری فحش و ناسزا بدهم برعکس کاری که اون دوست عزیز انجام دادند.
    اون دوست عزیز هم اگر از بنده ناراحت هستند در پیغام خصوصی جوابگوی ایشان خواهم بود.
    موفق باشید.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اقا صلوات بفرست

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام به همگی:
    به به. صد در صد موافقم.
    الحق منشتم مثل رئوله
    متین و ساکت و بی حاشیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •