به امید برد بارسا.ولی شبکه 3 هم حق داره بازی بارسا رو نذاره.منچستر اینتر به مراتب حساس تره.چون برد بارسا قطعیه.انشالله و به امید خدا
به امید برد بارسا.ولی شبکه 3 هم حق داره بازی بارسا رو نذاره.منچستر اینتر به مراتب حساس تره.چون برد بارسا قطعیه.انشالله و به امید خدا
اگه عکسی ویدئویی از صحنه های گل بذارید ممنون میشم.
ولی فکر نمیکردم مساوی کنیم![]()
Last edited by EASPORTS-FIFA; 25-02-2009 at 11:56.
مثل اینکه بلایه دو فصل پیش داره سرمون میاد ای کاش این اتو احمق از این تیم بره
ولي ايکاش بازيه اينتر رو نميزاشتن
کلا اگه مورينيو يه طرفش باشه حال نميده
/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
گوارديولا: در نيوكمپ صعود خواهيم كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بارسلونا گفت: پس از تساوي با ---- تمام توان خود را براي بازي برگشت در نيوكمپ خواهيم گذاشت تا موفق به صعود شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يوفا، پپ گوارديولا اظهار داشت: كسب تساوي، نتيجه مناسبي مقابل تيمي خوب است اما ما هنوز بازي برگشت در نيوكمپ را در پيش داريم كه بايد در آنجا همه توان خود را خرج كنيم.
وي ادامه داد: وقتي شما نتيجه را ببريد و موقعيت زياد خلق كنيد، امكان انتقاد نداريد اما امروز ما قادر به خلق موقعيت نشديم زيرا بازي بسيار دشواري را پيش رو داشتيم.
گوارديولا افزود: براي ديدار برگشت موظف هستيم دست به يك سري اصلاحات بزنيم.
اين مربي در مورد گل تيم حريف كه توسط جونيينو به ثمر رسيد، عنوان كرد: به نظر من روي اين گل، ويكتور والدس دروازه بان ما، اشتباه نكرد. اصولا هيچ دروازه باني در دنيا نمي تواند چنين ضربه محكمي را مهار كند.
ديدار رفت دو تيم المپيك ---- و بارسلونا اسپانيا كه به ميزباني تيم فرانسوي انجام گرفت با تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
هنوزم باورم نمیشه بارسا با ---- مساوی کرده...
ولی به هرحال از باخت بهتره!
توو نیو کمپ با اختلاف 2 گل می بریم.
به امید برد اتلتیک مادرید یاد بازی نیم فصل باهاشون بخیر 6 بر 1 شون کردیم
سلام دوست من.منم خوشحالم که رئال باخت.ولی اینجا سایت بارسا نیست که بهشون میگی خوک ها.یک هو دیدی بهت اخطار دادن.حالا من بهت گفتم.دیگه خود دانیبچه ها خوکها تو خوکدونی تحقیر شدند تبریک میگم فک کرده بودند لیور پول هم مثل بتیسه
خب مگه جز حقیقت چیز دیگه ای گفته؟کاتالونیا به هیچ وجه اسپانیا نیست.اینو همه میدونن
ای ول تبریک ریبری به بارسا اومد
راستی داوید ویا و یا فرناندو تورس هم آخر فصل به بارسا میاند که احتمال اومدن ویا بیشتره
راستی سسک فابرگاس هم گفته میخاد به کاتالونیا برگرده نیمکت نشینه خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)