محمد نصرتی در گفت و گو با ایسکانیوز:فقط به کسب سه امتیاز فکر می کنیم// اشتباهات بازیکنان در فوتبال امری طبیعی است// پوشیدن دوباره پیراهن تیم ملی برایم افتخار استتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تجربه تیم پرسپولیس با اشاره به بازی برابر ذوب آهن گفت: با توجه به شرایط حساسی که در جدول رده بندی لیگ برتر وجود دارد، در این دیدار فقط فقط به فکر کسب سه امتیاز هستیم چرا که مساوی بدون شک برای ما حکم باخت را دارد.محمد نصرتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، افزود: البته این دیدار یکی از سخت ترین بازی های ما خواهد بود ولی امیدوارم با شناخت خوبی که از تیم ذوب آهن داریم بتوانیم پیروز میدان شویم و یک بار دیگر دل هواداران را شاد کنیم.
وی با اشاره به اردوی چند روزه در بندر عباس اضافه کرد: خوشبختانه اردوی خوبی را در بندر عباس پشت سر گذاشتیم و با این آمادگی که در بازیکنان وجود دارد اگر ضریب اشتباهات مان را کم کنیم مطمئنا ذوب آهن را شکست خواهیم داد.
مدافع سابق تیم ملی درخصوص بازی ایران و کویت به ایسکانیوز گفت: در این بازی شایستگی های ما به مراتب بیشتر از حریف بود و به اعتقاد من حتی می توانستیم با کمی دقت گل های بیشتری را به ثمر برسانیم.
وی در مورد اشتباهات برخی از بازیکنان تصریح کرد: اشتباه در فوتبال امری طبیعی است و نباید این نتیجه را دلیل کوتاهی شخص خاصی دانست بلکه به نظر من تک تک بازیکنان به یک اندازه در کسب این نتیجه سهم دارند.
نصرتی درخصوص احتمال حضور دوباره اش در تیم ملی گفت: برای اینکه بتوانم یکبار دیگر پیراهن تیم ملی کشورم را به تن کنم از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نیستم چرا که حضور در تیم ملی برایم یک افتخار است