دیوونه شدم اول فیلم رو با زیر نویس هماهنگ میکنم وسطش به هم میخوره وسطش رو هماهنگ میکنم آخر و اول به میخوره ! میشه بگین مشکل از کجاست و اگه میشه یکی اینو برام با فیلم هماهنگ کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیوونه شدم اول فیلم رو با زیر نویس هماهنگ میکنم وسطش به هم میخوره وسطش رو هماهنگ میکنم آخر و اول به میخوره ! میشه بگین مشکل از کجاست و اگه میشه یکی اینو برام با فیلم هماهنگ کنه
لطفا زيرنويس transporter 3 رو يه جاي مناسب آپلود كنيد. از هيچ كدوم از لينك هاي داده شده نمي شه اون رو دانلود كرد.
مرسی کارتون عالیه فقط اگه امکان داره زیر نویس های فیلم های جدید رو بزارید چون قدیمی ها همه جا هست بازم ممنون مثل همین فیلم Transporter III
Transporter III
با توجه به درخواست دوست عزيزمون و با توجه به مشكل پيش آمده براي اينترنت ايران و عدم امكان دانلود زيرنويس اين فيلم براي همه دوستان, من اين زيرنويس را در خود سايت آپلود ميكنم.با تشكر از دوستاني كه زحمت تهيه و معرفي اين زيرنويس را كشيديند.اين زيرنويس براي نسخه R5 اين فيلم ميباشد:
زيرنويس فيلم
Quantum of Solace
فرمت SRT
Last edited by mahdi-azari; 17-12-2008 at 18:56. دليل: اشتباه
من هر جا حستجو کردم فقط این سه لینک رو برای سریال " جومونگ " پیدا کردم . امیدوارم مشکل تایم بندی و املایی کمتری نسبت به سایر زیرنویسهای این سریال داشته باشه ؟!
قسمت 1 - 25
قسمت 26 - 50کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت 51 - 81کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
زيرنويس فيلم
The Duchess 2008
رو ميخواستم
زیرنویس فارسی فیلم Ghost Town
دانلود زیرنویس با رنگ زرد:(این رنگ توصیه می شود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود زیرنویس با رنگ سفید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
===========================================
دوستانی که برای قرار دادن زیرنویس جدید در تاپیک مایل به مشارکت هستند
===========================================
دوستان اگه همچین مواردی داشتن به وسیله پیغام خصوصی زیرنویس رو برای من بفرستند تا به لیست زیرنویسهای موجود در تاپیک اضافه بشه (با ذکر نام عزیزی که لطف میکنند و زیرنویس رو میفرستند)
با سلام و تشکر فراوان ازین تایپک توپی که زدین . مایل به مشارکت در این امر خیرم... من پیغام خصوصی نمیگیرم به همین دلیل نتونستم پیغام بهتون بدم ، چند تا زیر نویس داشتم که تو لیستتون نبود می خواستم اگه بشه براتون بفرستم.خیلی هم واردنیستم هیچ جور دیگه ای هم احتمالا" نمیتونم و بلد نیستم زیرنویسو بفرستم فقط توtext اونو کپی کنم که اینجا paste کنم اگه اینطوری درست حسابی بدستتون میرسه ،خبرشو تو جواب همین پست بهم بدین معمولا" روزی یکبار سرمیزنم بهتون.یاعلی.
Last edited by nil2008; 24-12-2008 at 18:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)