يك سيم كارت ديگه رو امتحان كن ....ترجيحآ اگر همراه اول داري با ايرانسل امتحان كن و نتيجه رو بگو![]()
يك سيم كارت ديگه رو امتحان كن ....ترجيحآ اگر همراه اول داري با ايرانسل امتحان كن و نتيجه رو بگو![]()
با سلام.من خودم 5700 دارم و میدونید مینی یو اس بی هست و راحت به کامپیوتر وصل میشه ولی ان 73 یک از دوستام نمیدونم یو اس بی نیستش فک کنم میگند سریال خلاصه نمیدونم چه طوری وصل کنم هر کاری کردم کامپیوتر گوشی را نشناخت لطفا اگه کار خاصی یا اصلا مراحل نصبش را بگویید ممنون میشم
والا من مشکلی ندارم ویندوز چیه؟ mrt نیست؟ شاید مشکل از ویندوز باشه
ممنون از كمكت ...هم با ايرانسل و هم با همراه اول امتحان كردم فايده اي نداشتيك سيم كارت ديگه رو امتحان كن ....ترجيحآ اگر همراه اول داري با ايرانسل امتحان كن و نتيجه رو بگو
ناچارآ بايد با كد #7370#*فرمتش كني(از اطلاعات گوشي پشتيبان بگر مموري رو هم همينطور)![]()
كابلش رو چك كن ...جاي فيشش رو با دستمال تميز كن .....اگر نشد روي يك كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين چي ميشه.....![]()
من سرعتشو ورژن جدید با n95 کلاسیک مقایسه کردم فرقی با هم نداشتن یکمی n95 در اجراع و باز کردن نرم افزار 1 یا 2 ثانیه زودتر باز میکرد البته نرم افزار سنگین مثلا n-gage ولی در بقیه مساوی بودن نوکیا دمش گرمه فکر کنم یک بار دیگه واسش فریمور بده بیرون سرعتشو میترکنه
یک سوال قبالا پرسیدم چک کیند ببیند شاید n73 بتونه 8'گیگ بکشه ؟ تا 4گیگ من تست کردم عالی کار میکنه ممنون میشم چک کنید
فک نکنم عیب از کابل و اینها باشه من میخام بدونم دقیقا بعد از وصل کردن کابل باید چکار کنم یا اصلا کاری نمیخاد بکنم و خودش گوشی را میشناسه
وقتی کابل رو وصل کنید در خود گوشی از شما حهت انتخاب نوع ارتباط سوال می کنه که اگر شما PC Suite دارید اون رو انتخاب کنید اگر ندارید Mass Storage رو انتخاب کنید که مموری گوشی رو در اختیار شما می گذاره
هیچ تنظیم دیگه ای هم نمی خواد!
کابل وصل میکنه روی صفحه چند حالت میاد مثلا حالت pcsute یا Mass Storage و... باید انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)