پارک لاله هست
دوست عزیز شما که ساکن اصفهان هستی بهتره که مباحث و نقطه نظرات خودتون را در تاپیک مربوط به قرار ملاقات شهر خودتون مطرح کنید !
این تاپیک مربوط به قرار ملاقات شهر تهران بوده که از تالار اطلاعیه ها به اینجا منتقل شده !
در ضمن فقط در حد محض آگاهی بگم که:
بنده در تمامی قرارها به غیر از یکی ، شرکت کردم ! پیشنهادات زیادی از طرف دختران شد ولی هیچ کدام عملی نشد ! خب به هر حال طبیعی هم هست ! ولی حرف من اینه که با این صحبتها قضیه بیخ پیدا نکنه و منجر به قفل شدنش از سوی مدیران محترم مخصوصا آقا بابک بشه که یه جورایی از این تاپیک بسیار عصبانی به نظر میرسند !
قربانتان: مصطفی عشقی
ای بابا کی این تاپیک اومد متفرقه!جاش اونجا بهتر نبود؟؟!
سلام من که میدونم علت این جابه جایی چیه؟
یک مقدار هوش سرشار را به کار بینداز یید تا بدانید که علتش چه بوده است..
حالا قرار بعدی کجا؟![]()
فحش جالبی بود!
جناب Hazy
شرمنده از شما بنده مادر و پدر م تنها چیزی که یادم ندادند همین فحش است ..
در لابه لای اشنایی با بعضی ها فهمیدم فحش چیست..
و همچنین وقتی به پدر و مادرم گفتم گفتند هر کی نتونه جواب کسی دیگه رو درست بده فحش میده پس زیاد از فحش ناراحت نشو دخترم
منم از بر خورد جنابعالی ناراحت نمیشم
پس خوشحال باش
Last edited by eMer@lD; 26-07-2008 at 18:38.
با سلام
یک نکته که جناب آقای رضا زاده ببخشید mostafaeshghi
آقا مصطفی پدر بزرگ قرارها هستند به گفته خودشون که از قرمز نارنجی سبز مشکی آبی زیاد دیده و خواهد دید
که خدا بهشون عمر با عزت بده که سالهای اخیر پیر قرارهای پی سی بشن
سلام بوی ایران عزیز (که ما آخر هم نفهمیدیم اسم اصلیت چیه)
حتما و حتما این جمله را توضیح کامل بده چون من که باید بفهمم چیزی نیگرفتم چه برسه به هنده خداهای دیگه ؟
از قرمز نارنجی سبز مشکی آبی زیاد دیده و خواهد دید
این جمله ای هم که در زیر اومد بسیار مبهم بود ! چون من همین الآن پدربزرگ قرار هستم دیگه نیازی نیست که در سالهای اخیر هم تلاش کنم! به هر حال اگر 2 سال هم در قرارها شرکت نکنم بعید میدونم کسی به رتبه ی من برسه !
(دوستان دقت داشته باشند که من اینجا حق آب و گل دارم)
قربانتان: مصطفی عشقی
می گم منم راه می دید بیام قراراتون
چون هر جا را گشتم یه ساوه ای پیدا نکردم تو فروم
Last edited by Ice Star; 26-07-2008 at 18:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)