تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 236 از 358 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    مدتی هست که کمتر فروم رو چک میکنم اما جای امیدواری هست که میبینم این تاپیک بهتر از تاپیکهای دیگه گفتمان میکنه و پایه های نسبتا خوبی هرچند کج دار و مریز ایجاد شده....

بهرحال اگه بخوایم به مسئله علم و شبه علم بپردازیم (این پست راجع به یوفوها نیست) من توی یه نگاه گذرائی که به چند صفحه اخیر انداختم این مسئله به نظرم مهم اومد که اینجا بگم و اون مسئله شناخت هست مثلا چرا برخی اوقات برخی شواهد رو در نظر نمیگیریم چرا برخی اوقات از دریچه ای محدود به پدیده ای نگاه میکنیم؟ گاهی اوقات بحث ها در دو چارچوب شناختی مختلف هست و طرفین دارند توی چارچوبهای متفاوتی با هم بحث میکنن....گاهی هم چون اصولا شناخت محسوسی از پدیده نیست باورهای فلسفی طرفین روی بحث ها سایه میندازه و انکارها و تائیدها در جهت اون باورهای فلسفی هستند....(هر کسی یه فلسفه ای واسه خودش داره)

کلا میشه گفت 4 نوع شناخت داریم:
    1.شناخت علمی
    2.شناخت زیبائی شناختی (هنری)
    3.شناخت فلسفی
    4.شناخت شهودی-مذهبی (که برخی از مولفینی که در مورد شناخت بحث میکنن این آخری رو اصولا شناخت نمیدونن::: بلکه باور میدونن)

بد نیست گاهی توی بحثها به این مسئله هم توجه کنیم ....
    مثل همیشه در منابع فارسی و وطنی خیلی کم به این جور مباحث پرداخته شده ولی این وبلاگ خوبی هست که تا حدی این مسائل رو بررسی کرده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا بین امور محسوس و غیرمحسوس و همینطور بین آنچه که میدانیم و خیلی چیزهای دیگری که نمیدانیم فرق بذاریم. نادانستنی ها رو هم میشه همیشه جست! توی این فرآیند چیزائی رو یاد میگیرم ولو اینکه به اون چیزی که میخواستیم نرسیم!

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

سلام دوستان.
    دیروز این ویدئو رو تو سایت یوتیوب دیدم گفتم اینجا هم بزارم.توی رپید شیر اپلود کردم.حجمش هم کمه
    لطفا ببینید و نظر بدید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از squall12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

دیروز این ویدئو رو تو سایت یوتیوب دیدم گفتم اینجا هم بزارم توی رپید شیر آپلود کردم.
    لطفا ببینید و نظر بدید.
    دوست خوب , با تشکر از ارائه این فیلم;
    معمولا تک فیلم های منتشره از شبکه های پخش شناخته شده اصیل تر و قابل قبول تر از مابقی هستند.
    مگر از آرشیوی محرمانه خارج شده باشند و انهم در کنار دیگر شواهد مربوط به فیلم مذکور(تعدد شهادت دهنده ها ; تصویری مکمل از دیگر زوایا ; مطالبی مکمل از منابع دیگر) قابل برسی خواهند بود.
    در غیر اینصورت احتمال اصلیت[ با توجه به وفور تکنیکهای تصویرپردازی - که یگانه برگ برنده کتمان حقایق در هر زمینه ای در این روز ها شده - ] بیش از پنجاه درصد نخواهد بود.

6. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

5 زنی که توسط موجودات فضایی باردار شده بود!

خانم جیوانا از ایتالیا کسی است که تصور میشود از تماس با موجودات فرا زمینی باردار شده باشد!
    این جریان موجب شوک واقعی در اروپا و بخصوص در ایتالیا شده است – این داستان مشابه یک رمان علمی تخیلی می ماند اما با توجه به آثار و شواهد موجود ، مورد جیوانا تاثیر برانگیز است.

شرح واقعه و جنین بیگانه درون او
    این داستان توسط جیوانا که در منطقه سرد دنیا زندگی میکند در تیرماه ۸۹ عنوان گردیده است ، داستانی نه درباره تماس ، بلکه در خصوص ربوده شدن وی که اولین بار در ۴ سالگی آغاز شد.
    اکنون او ۴۱ سال سن دارد و برای اولین بار در خصوص این ماجرا سخن می گوید:
    من به یاد می آورم بشقاب پرنده ای رو که در هوا معلق بود ، اون به رنگ متالیک بود (نقره ای) ، من بخاطر نمی آورم به چه صورت و چگونه وارد آن شدم و خودم رو در هوا شناور میدیدم – ۴ موجود در اطاق من وجود داشتند ، هیچ چیزی به من متصل نبود (در حالت خوابیده معلق در هوا) و آنها گفتند که حرکتی نکنم
    مصاحبه کننده: و اونها چگونه این رو به شما گفتند؟
    جیوانا : بوسیله تله پاتی این رو گفتند ، اونها گفتند که برای اینکه اتقاقی برای من نیفتد من حرکتی نکنم و اینکه اونها قصد ندارند کاری با من بکنند (آسیبی به من وارد کنند)

- پس اونها چه قصدی داشتند؟
    اونها بیشتر در حال تحقیق روی مواد بیولوژیکی بودند – بافت و خون و … ، من وقایع این جریان رو کم کم به یاد می آورم (در طول گذشت زمان پس از واقعه)

- آیا دلیل یاد آوری شما به خاطر نشانه هائی است که داشتید؟
    بله ، این بخاطر نشانه هائی بوده که من داشتم (نشانه ها: محل‌های زخم کوچک در نقاطی مانند کمر ، سینه ، پا) – محل اثراتی از نور (مانند شب تاب) در بدن او مشاهده شده است (با انعکاس نور مشابه ماورائ بنفش به رنگی فسفری در نقاط مختلف بدن جیوانا در فیلم دیده می شود مشابه باقی ماندن اثر زمانی که دست خیس به بدن برخورد کند و اثر بجای بگذارد) ، این ماده روی پوست تمام آن موجودات فرا زمینی بوده که پس از تماس در بدن ما نفوذ کرده و به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده مورد استفاده قرار گرفته ، به همین علت از آلوده شدن آنها توسط ما و همچنین ما توسط آنها از برخورد فیزیکی جلوگیری بعمل می آمده
    - زمانی که در آزمایشگاه تجزیه شدند مشخص گردید که این ماده از مواد طبیعی نبوده ، این ماده مشتق از سیلیس و میکا شناسائی شد – این نمونه از اتاق جیوانا گرفته شده است (داخل یک پلاستیک) و آن در یک پارچه لوله شده در منزل وی پیدا شده است.

بنظر محققین اثری از نیترات فسفر در آن ماده پیدا نشده که موجب درخشندگی طبیعی آن است ، این یک ماده بسیار خاص است – الکترونهای این ماده بسیار برانگیخته و شگفت آور هستند که ما به اون تغییر ساختاری میگیم و به آن یک میدان بزرگ مغناطیسی میدهد.

مثل این میماند که ما فسفر را در یک شتاب دهنده ذره ای بگذاریم که البته جیوانا به هیچوجه نمی توانسته در خانه خودش چنین چیزی را بسازد – جیوانا شرح میداد که آنها قادر بودند با نور از حرکت انسان جلوگیری کنند (زمانی که معلق در سفینه بر روی او آزمایش انجام میشد)

ما در سرشت آن موجدات مانده ایم و بسیاری از چیزهائی که جیوانا نمیتواند بخاطر بیاورد اما ما با این همه ادله چه باید انجام دهیم (دلایلی که محققین معتقدند موجودات فرا زمینی به انسان ها نیاز دارند)

بخاطر اینکه ما سازگار با نژاد بیولوژیکی هستیم ، ما تنها از نظر زیستی سازگار هستیم ، ما از لحاظ ژنتیک به گونه آنها خیلی نزدیک هستیم ، ما کمک میکنیم به ایجاد گونه دو رگه از آنها و ما این نژاد محکوم به انقراض هستند مگر اینکه ما به آنها کمک کنیم.

در جهت اثبات این مدعی شاهد آن زندگی جیوانا میباشد (که در ادامه می خوانید)

به گزارش خلیج فارس آن‌لاین؛ جیوانا فیلم ها و عکس هائی داشت از بشقاب پرنده ای که او را ربوده بود ، این فیلمها تاثیر گذار هستند و توسط جیوانا با تلفن همراه در شب گرفته شده اند که می توان حرکت مورب بشقاب پرنده با نوری قوی در داخل در حال پرواز را مشاهده کرد که بنظر نمی رسد چیزی مشابه آن در زمین باشد (تا کنون تولید یا ساخته شده باشد)

در عکس های دیگر تصاویر بسیار روشن و واضح هستند ، با آثار و شواهد مرجع میتوان اطمینان حاصل کرد که آن یک بشقاب پرنده است ، معاینات رادیولوژیک جیوانا ثابت کرد که در مغز او چیزی کاشته و نصب شده است – مطالعاتی انجام شد که آن شی غیر عادی بوده است.

او گفت : من هیچ زخمی نداشتم که بنظر رسد شیئ رو داخل بدنم کنند.

جیوانا در زمان مطالعات و آزمایشات ، یکی از دکترها چیزی مشابه به نوزاد در بدن او پیدا کرد اما بنظر اون یک نوزاد نمی رسید ، با عوارض بوجود آمده در بدن او بعد از مدتی سقط جنین جیوانا صورت گرفت و چیزی که پس از سقط توسط دکتر دیده شد وحشتناک بود.

یک ترکیب دو رگه بین انسان و موجودات فضائی – تمام مراحل توسط دوربین ثبت شد ، تصاویری بسیار تکان دهنده ، نوعی جفت که در داخل بدن جیوانا تولید شده بود پیدا شد ، موجودی با ویژگی های انسانی دارای بالا تنه و پائین تنه با دو دست و پا ، نیم تنه بالا و صورت آن مشابه نژاد ربایندگان فضائی بنظر میرسد (بصورت غورباقه مانند با چشمهائی بزرگ)
    سقط جنینی که با ناهنجاریهای ظاهری به مانند یک هیولا بود!

-------------------------
    این خبر تقریبا می شه گفت قدیمیه ولی واقعا شبیه داستان های علمی و تخیلی هست

8. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

بدون شرح...

10. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

این احیانا بادکنکی چیزی نبوده

بگردی نخشم پیدا میشه ها

12. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

این احیانا بادکنکی چیزی نبوده
    بگردی نخشم پیدا میشه ها
    خب عزیز بالون هست دیگه!

14. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

Last edited by Hasan.M; 29-10-2010 at 16:38.

16. 3 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عکس اولی زیادی تخیلیه ! این موجود بنده خدا با اون کله عظیم و بدن لاغرش اگه بخواد دو قدم راه بره کمردرد و صد تا مرض دیگه میگیره به هر حال توی ملت فضایی هم باید یه تناسب اندامی باشه !

18. 2 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

عکس اولی زیادی تخیلیه ! این موجود بنده خدا با اون کله عظیم و بدن لاغرش اگه بخواد دو قدم راه بره کمردرد و صد تا مرض دیگه میگیره به هر حال توی ملت فضایی هم باید یه تناسب اندامی باشه !
    خیلی وقت بود گند تقلبی بودن این عکسها دراومده ... مثل خیلی مورد دیگه از فیلم ها و عکسها و داستان های دروغین.

دوستان دست از سر این موارد بر نمیدارن.

20. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •