حالا نمی خواد قید P30 رو بزنی...کجا می خوای بری از اینجا بهتر؟!دیگه هم گریه نکن.من کمکت می کنم
.gif)
!خب حالا خوب ببین چون دیگه توضیح نمی دم.البته برای همون X-plore می گم که دیگه مشکل تاریخشو نداشته باشی.
کاری که اول باید بکنی اینه که بری از سایت GSMAria برنامه ی X-plore رو به همراه فایل کیجنش به آدرس زیر برداری :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این که برداشتیش(تاریخ گوشیت رو موقتا به 2006 برگردون)برنامه رو توو گوشیت نصب کن و با استفاده از فایل کیجن برنامه رو رجیستر می کنی!(بلدی که چجوری از کیجنش استفاده کنی؟اول توو کامپیوترت بازش کن ، به شکل یه فایل داس هستش بعد اونجا IMEI گوشیت رو وارد می کنی و بعد اون بهت کد رجیستر رو میده آخرسر هم شما می ری اون کد رو از قسمت Option>Buy And Unlock Key برنامه واردش می کنی و به این ترتیب برنامه رجیستر میشه)حالا چرا گفتم موقتا تاریخ رو عقب برگردون!به خاطر اینه که ورژن جدید این برنامه اومده و از سال 2007 و چند ماه بعدترش کار می کنه و توو تاریخ فعلیه ما کار نمی کنه البته بدون کیجن...تا اینجاش حله
.gif)
؟
خب حالا همچنان به تاریخ گوشیت دست نزن و برنامه رو پاکش کن!آره پاکش کن...دوباره تاریخش رو مثل اول درست کن و برو برنامه با ورژن جدیدش رو بدون فایل کیجن از لینک زیر بگیر :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا خیلی راحت برنامه رو توو گوشیت نصبش کن بدون این که نیازی به فایل کیجن داشته باشی(چون یه بار کیجن برنامه رو توو ورژن قبلی وارد کردی و دیگه توو این ورژنش نیازی به پسورد نیست و در عین حال برنامه با تاریخ به روز 2007 توو گوشیت کار می کنه)البته این آخرین مورد به شرطیه که تاریخ گوشیت دقیقا به روز باشه...
تموم!
امیدوارم کاملا متوجه حرفام شده باشی و بدردت بخورن...با اجازه
.gif)
!