من الان رو psp ایم 3.71 دارم باهاش مشکلی ندارم
من الان رو psp ایم 3.71 دارم باهاش مشکلی ندارم
بالاخره 4 گیگ گرفتم 38 تومن![]()
PSP Filer v4.5
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه منظورم اینه که از چه سایتی دانلود کردی ؟
اگه اکانت رپیدشر داری لطفا واسه 1 شب به ما هم بده تا دانلود کنیم .
اقا رسول کرنلو رو 3.71 می زاری دیگه نه؟
ببین MagicGate یک تکنولوژیه تا چیز دیگه ای.ولی برای اجرای روون بازیای PSP لازمه.
این PS3 هم همسر خوبیه.سعی کن با یکیش ازدواج کنی!![]()
يعني شما باورژن 3.71 psp ميتوني irshell3.71 رو اجرا كني ؟؟؟؟ پس مشكل psp من چيه كه تغريبا هيچ برنامه اي رو روي اين ورژن نمياره!!!!!
اره كرنال 1.5 و اپديت 3 رونصب كردم حتي اپديت 2 كرنال 1.5 روهم نصب كردم.![]()
آمار فروش كنسول ها در هفته منتهي به 2 دسامبر 2007
1- Ds : 584367
2- Wii : 244133
3- Ps2 : 168955
4- Ps3 : 156681
5 - Psp : 112035
6 - X360 : 104965
Last edited by mehdi30nema; 08-12-2007 at 21:12. دليل: اشتباه
همون طور كه ميبينيد فروش پي اس پي چندان رو به راه نيست .
نه جاوید جان ایراد الکی نیست.. بار ها شده می خواستم تو شب نورشو تنظیم کنم ، نیست کلیدای کوچیکش به هم نزدیکن قاطی پاتی میشه.. مثلا می خوام نور رو کم و زیاد کنم Select رو انتخاب می کنم.به نظر من هيچ كدوم براي گوش دادن موزيك با صداي بلند نيستن !
بي خيال شما هم داري ايراد الكي مي گيري جاي كليد هاش كه مشخصه ! شما موقع بازي كردن دسته بازي رو نگا مي كني يا تلوزيونو ! اينم مثل همونه ديگه!
...و همچنین یه آهنگ رو تو پی اس پی و اریکسون به طور مشترک اجرا کردیم واقعا اریکسون با اون یه بلند گوش صداش خیلی بهتر از پی اس پی بود.
و دیگه اینکه می تونستن از تکنولوژی Finger Touch استفاده کنن. خیلی با کلاس تر میشد. الان هر گوشی آشغالی واسه خودش فینگر تاتچ داره. و دیگه اینکه می تونستن Blue Tooth بذارن. حتی اگه 50 تومن قیمتش گرون تر بود ارزش داشت.
با تمام این اوصاف من فک نکنم کسی پیدا شه که مثل من عاشق پی اس پی باشه. اینو قول میدم. در ضمن با این صفحه کوچیک بیشتر حال می کنم تا به تلوزیون کانکتش کنم. یه دنیای دیگس..
I AM IN LOVE WITH MY PSP
و یه مورد دیگه آقا جاوید.. از اونجاییکه من خیلی رو گرافیک حساسم و باور کن بیشتر حدسایی رو که در مورد یه بازی خاص زدم با game spot همخونی زیادی داشته، به جرات می تونم بگم که گرافیک بازی هاش برابر با PS2 و شاید (گفتم شاید) حتی بشتر. .. چون من الان رم ندارم و رم گوشی بچه ها رو قرض کردم که 256 مگه و بازی کم حجمی (نمی دونم شاید ریپه) مثل Dead to Rights رو دارم بازی می کنم. نسبت به پی اس 2 گرافیکش خیلی بهتره. حالا من بازی های دیگه شو ندیدم. حتما بعدا نظرم رو در مورد بازی های بعدیش می گم.
از اونجاییکه دفترچه شو خوندم، Magic Gate به کپی رایت سونی گفته میشه (الان حالشو ندارم بگردم تو دفترچه دوباره) ولی جالب اینجاست که آشغال ترین رم های san disk قابلیت اجرای MG رو داشتن. عجیبه.ببین MagicGate یک تکنولوژیه تا چیز دیگه ای.ولی برای اجرای روون بازیای PSP لازمه.
این PS3 هم همسر خوبیه.سعی کن با یکیش ازدواج کنی!
حتما باهاش ازدواج می کنم. LOL
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)