خوب اگه میشد این کارو میکردم ولی کل درایو ویندوز من 6 گیگ فضا داره که 4.5گیگش پره و نمیشه خالیش کرد
حالا چیکار کنم؟؟؟
خوب اگه میشد این کارو میکردم ولی کل درایو ویندوز من 6 گیگ فضا داره که 4.5گیگش پره و نمیشه خالیش کرد
حالا چیکار کنم؟؟؟
من بازی resident evil 4 رو نصب کردن هیچ مشکلی باهاش ندارم. فقط توی بعضی از قسمتها که وارد میشم کل محیط تاریک و مه آلود هستش و فقط چراغهای جلوی درب ها معلوم هست و یه سایه هایی از خودم و زامبیها.
آیا محیط این قسمتها به همین شکل هست و طبیعی یا اینکه مشکلی وجود داره؟
ممنون
آقا من Hitman Blood Money رو نصب کردم سرعت بازي هم بد نيست ولي يه کم که بازي مي کنم از بازي مياد بيرون اگه ميشه کمکم کنيد.ممنون
مشکل از بازی نیست . در اون قسمت یا گرافیکت نمیکشه ، یا CPU . بالاخره یکیشون پایینه .من بازی resident evil 4 رو نصب کردن هیچ مشکلی باهاش ندارم. فقط توی بعضی از قسمتها که وارد میشم کل محیط تاریک و مه آلود هستش و فقط چراغهای جلوی درب ها معلوم هست و یه سایه هایی از خودم و زامبیها.
آیا محیط این قسمتها به همین شکل هست و طبیعی یا اینکه مشکلی وجود داره؟ممنون
خوب مگه هارت چنده ؟ 40 یا 80 ؟خوب اگه میشد این کارو میکردم ولی کل درایو ویندوز من 6 گیگ فضا داره که 4.5گیگش پره و نمیشه خالیش کرد
حالا چیکار کنم؟؟؟
دیگه اینجا مشکل خودته ! اشکال از بازی نیست .
================================================== ==============
توجهدوستان من یه توضیحی بدم . برای همه ی کسانیکه این پیغام زیر رو دارند
Could Not Find ***.dll . اسم فایل رو جای **** نوشته . این فایل رو در سایت زیر جستجو کنید و وقتی دانلود کردید بریزید در این قسمت : C:/Windows/System32 .
من هم همین مشکل رو داشتم تو اون قسمت
درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کردم درست شد
شما هم درایورت رو آپدیت کن درست میشه![]()
===============
احتمال داره از کرک بازی باشه که میاد بیرون
دوستان من در هنگام اجراي Jade Empire با پيغامي مواجه شدم مبني بر اينكه اين فايل رو كم داره : XINPUT9_1_0
ولي هرچي سرچ زدم پيدا نكرد . اگه ميشه لينك اين فايل رو براي ما بزاريد
من هنوز منتظر هستما . جون من يكم زود تر خيلي عجله دارم . ميخوام ببينم اگه خرابه برم بدم پسدوستان من در هنگام اجراي Jade Empire با پيغامي مواجه شدم مبني بر اينكه اين فايل رو كم داره : XINPUT9_1_0
ولي هرچي سرچ زدم پيدا نكرد . اگه ميشه لينك اين فايل رو براي ما بزاريد
هاردم 80 گیگه ولی واسه ویندوز یه 6 گیگ فضای یه درایو قرار دادم
از کجا باید می فهمیدم یه بازی 4 گیگ از فضای درایو ویندوزو می خواد
حالا کاریش نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟؟
خوب شما که هادرت 80 هستش به 70 گیگ دیگه چیکار کردی ؟
حداقل یه 10 گیگ میزاشتی برای ویندوز .
خوب حالا که نزاشتم چیکار کنم
نمیخوام ویندوز عوض کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)