تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 641 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من گوشیم p990i از گوشی دیگه رو گوشیم با بلوتوث آهنگ ریختم ولی رفت تو اس ام اس ها حالا اس ام اس ها باز نمیشند و از اینباکس میاد بیرون نمی شه اس ام اس ها رو خوند

لطفا بگید من چکار کنم

بابا چرا جوابمو نمی دید
    من خودم تا این لحظه این مشکل رو داشتم.

دیروز گوشی رو خریدم ولی خداییش مادرشو درآوردم اینقدر باهاش ور رفتمام یه بار هم هنگ نکرد.

خوب بریم سراغ سوال شما.

وقتی یه فایل مثلا آهنگ رو از بلوتوث میگیری و accept میزنی بعد از اینکه انتقال تموم شد یه صفحه دیگه میاد که چیزی رو که گرفتی اولش به صورت اسمش نشون داده. روش کلیک کن و بعد که با مدیا پلیر شرع به خوندن کرد سه تا دکمه که از سمت راستیشون یه فلاپی هست وجود داره روی فلاپی کلیک کن و بعد گزینه SAVE IN رو بزن.حالا به طور اتوماتیک خودش فیال رو تشخیص میده (عکس . فیلم. آهنگ یا ...)حالا پوشه ای رو که میخوای فایل بره اونجا انتخاب کن و بعد گزینه SAVE رو بزن.
    و بعد حال کن.

من حالا زیاد با این گوشی آشنا نشدم ولی خداییش آخر گوشیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا كسي جواب منو درست نداد بدون backup گوشي آپديت بشه مشكلي پيش نمياد اطلاعات گوشي مثل روزه اول ميشه؟لطفا كامل ميشه توضي بدين ممنون

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

يك سوال داشتم وقتي مي خوام بلوتوس بگيرم براي انكه اجازه بديم به طرف نه آهنگي مي زنه نه ويبرهي چه كنم
    بابا گل لگد نكرديم ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا چه جوري همه ي درايورهاي گوشي رو تو كامپيوتر بايد نصب كرد من نصب مي كنم فقط يك دونه مموريو نشون ميده يك دونه هم file manager همينا يعني كل درايوها؟بعد من وقتي گوشيو به سيستم وصل مي كنم كه بك آپ بگيرم گوشيو نميشناسه يعني چيزي رو بك آپ نمي كنه؟

در آغاز فعالیت Stone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید من یه سوال داشتم جریان هیدن چیه چرا هیدن فعال میکنم کار نمیکنه؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

یه مشکل بزرگتر هم دارم اینه که میخام ریست کلیش کنم ولی هر کدی بهش میدم میگه اشتباهه چکار کنم ؟
    تو این تاپیک خوندم پستایی رو که میخواستن گوشی خودشون رو ریست کنن ولی کد رو نداشتن.

گفتم که من خیلی با گوشی ور میرم. واسه همین خودم هم این مشکل رو داشتم که ریست کردن کد میخواست ولی کد رو بلد نبودم.

وقتی که میخوای ریست کنی قسمتی که کد میخواد یه علامت سوال در بالا و سمت راست صفحه وجود داره وقتی روش کلیک کرده یه توضیحات انگلیسی اومد که یه قسمتش اینو نوشته بود (کد پیش فرض گوشی0000 میباشد اما کد انتخابی میتواند بین 4 تا 8 عدد باشد)
    منم رفتم و کد 0000 (چهار تا صفر) رو وارد کردم و دیدم که بله خودشه.

و فهمیدم که کم کم دارم p990باز میشم.
    امید وارم کد گوشی شما هم 0000 باشه.(تغییرش نداده باشین)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

14

از همه ي دوستاني كه به من كمك كردند ممنون . راستي دو سؤال ديگر . راستش قبلا" يك جا ديدم و لي فراموش كردم كدوم صفحه بود . من بعضي وقتها وقتي عكسي مي گيرم و سيو مي شه . وقتي مي خوام ببينمش عكسه با عكسهاي ديگم قاطي شده يا اينكه پايين عكس هام رو رنگارنگ نشون مي ده اگه تو اين مورد هم كسي راهنمايي كنه ممنون مي شم .

ميشه يه برنامه معرفي كنيد و اگه امكانش باشه سايتش رو هم بذارين كه بشه روي پوشه ها و فايلها پسورد گذاشت . خيلي ممنون
    اگه يكي جواب اين سؤال من رو بده ممنون مي شم . آخه خيلي لازمش دارم . اگه ممكنه يكي بگه . ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا كسي جواب منو درست نداد بدون backup گوشي آپديت بشه مشكلي پيش نمياد اطلاعات گوشي مثل روزه اول ميشه؟لطفا كامل ميشه توضي بدين ممنون
    قبلا هم گفتم اگه چیزه مهمی تو گوشیت نداری آپدیت کن
    با آپدیت بازی گلف و ... و تم ها و دمو هایی که تو مموری گوشی بود هم از بین نمیره هیچ بلکه اگه قبلا پاک کرده باشیشون هم دوباره میاد .
    واسه بکاپ از contact هات میتونی از خود کانتکت contact manager رو نتخاب کنی بعد backup رو بزنی که توی پوشه ی other روی مموری استیک به طور پیش فرض میریزه .
    آقا چه جوري همه ي درايورهاي گوشي رو تو كامپيوتر بايد نصب كرد من نصب مي كنم فقط يك دونه مموريو نشون ميده يك دونه هم file manager همينا يعني كل درايوها؟بعد من وقتي گوشيو به سيستم وصل مي كنم كه بك آپ بگيرم گوشيو نميشناسه يعني چيزي رو بك آپ نمي كنه؟

کلش همیناست . وقتی از file manager میتونی استفاده کنی که گوشی روی phone mode باشه . واسه بک اپ هم باید سبز یعنی phone mode انتخاب شده باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دستت طلا.

پس من بعد از ظهر یه کارت 10-20 ساعته بگیرم که بیام واسه دانلود.

چون 6-7 ساعت با من طول میکشه الانم اگه این پست رو بدم و کارتم تموم نشه خوبه.
    واسه آپدیت حتما نباید pcsuite نصب باشه . درایورش کافیه که حجمش 1.04 مگ هست

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه يكي جواب اين سؤال من رو بده ممنون مي شم . آخه خيلي لازمش دارم . اگه ممكنه يكي بگه . ...
    احتمالا مشکل از مموریته . یا اینکه وقتی عکس میگیری صبر نمیکنی تا save کنه و سریع back میکنی
    واسه برنامه من از X-plore استفاده میکنم . یعنی باهاش پوشه هارو هیدن میکنم بعد واسه خود برنامه پسورد میزارم .

من که چیزی پیدا نکردم و فکر نمیکنم چیزی هم داشته باشه . تنها کاری که میتونی بکنی اینه که حواست باشه
    Last edited by Mahyar25; 20-09-2007 at 16:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •