سلام. تست سرعت 4G باند ۱۸۰۰ در اصفهان، خیابان طالقانی، با گوشی Sony Xperia M4 Aqua :
این هم یک تست سرعت 4G در باند۱۸۰۰ با بالاترین قدرت سیگنال ممکن. (آنتن Kathrein و RRU اریکسون).
![]()
سلام. تست سرعت 4G باند ۱۸۰۰ در اصفهان، خیابان طالقانی، با گوشی Sony Xperia M4 Aqua :
این هم یک تست سرعت 4G در باند۱۸۰۰ با بالاترین قدرت سیگنال ممکن. (آنتن Kathrein و RRU اریکسون).
![]()
3 متر کابل هست
مودم 3372 کانکتور ts9 یا ts5 هم میخوره دقیق نمیدونم کدومش ولی یکی از همین دو تارو من دارم،
خب وقتی سیگنال زیاد باشه صد در صد توی سرعت تاثیر میزاره، منظور من این بود که من بدون انتن کلا سیگنالی ندارم ولی الان کاملا راضی هستم با فاصله حدود 4 کیلومتری با دکل توی حیاط هم سیگنال نیس به جز بالا پشت بوم. فکر کنم یه انتن 30 هزار تومنی برای این سرعت و کیفیت نت ارزش خوبی داشته باشه، یادم رفت بگم با این انتن پینگ خیلی خوبی میده با گوشی پینگ حدود 65-70 اما با انتن پینگ زیر 55 تا 45 هم میده
آنتن رو از کجا تهیه کردید؟ چون منم شرایط محلمون مثل شماست
Sent from my iPhone using Tapatalk
چقدر هم مفصل ریویوش کردن !
میخواستم بگم انتن دوم هم بگیری امتحان کنی که .. از اتاق فرمان اشاره میکنن نه ! فایده ای نداره
اینم یه تست با گوشی و 3 خط :
طبق گفته شون آنتن دردی برای من دوا نمیکنه
برای شما که آنتن نسبتا قوی هست آنتن دردی دوا نمی کنه و ترافیک منطقه شما زیاده
من با یه دونه خونه آنتن 4جی روی گوشی از فاصله 9 کیلومتری 18 مگ تست گرفتم نزدیک دکل هم 40 مگ
sent from Huawei mate 8
سلام ، شما الان چطوری متوجه شدی که روی 1800 هستی؟ من هر نرم افزاری نصب کردم این اطلاعاتو بم نمیده که الان روی کدوم فرکانس هستم! در ضمن نمیتونم به service mode گوشیم وارد شم تا ازونجا هم بفهمم. شما میتونی روشی پیشنهاد بدی؟
Last edited by realcore; 23-08-2016 at 00:36.
سلام
بنده در ۵۰۰ متری سایت 4g ایرانسل هستم
دوستانی که با استفاده از مودم های 4G به اینترنت متصل هستند و استفاده ی روزمره میکنند
ایا راضی هستند
افت خیز ندارد اینترنت ایرانسل که اذیت کنه؟
تا سه هفته پیش خوب بود اما از وقتی اینترنت ثابت را راه انداخته ری*ده تو همراه!
سایت ها با تاخیر باز میشن سرعت دانلود و آپلود افت کرده
برای من 3g بزوط صفحه باز میکنه برای ما هم همین مشکل رو داره ؟؟؟
ی بار از ایرانسل نت گرفتیم مثل سگ پیمون شدیم
اگه راه حلی داره بگین
راستی با هیلتر شکن درست کار میکنه
Last edited by bahman_0121; 23-08-2016 at 06:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)