دوست عزیز
نگران auto-logout نباشید . ارتباطی به اینترنت شما نداره
این مربوط به یوزر وارد شده به تنظیمات مودم هست
دوست عزیز
نگران auto-logout نباشید . ارتباطی به اینترنت شما نداره
این مربوط به یوزر وارد شده به تنظیمات مودم هست
امروز به پشتیبانی زنگ زدم که من سرویس 16 مگ خریدم ولی 8مگ بیشتر ساپورت نمیکنه! یکی رو فرستادن نگاه کرد.گفت بیشتر از 8 مگ جواب نمیده و شما از مرکز دور هستید و باید تغییر سرویس بدید
قرارداد های همه اینجوریه؟!پایان 1408
امروز سر ماه بود و حسابم ریست نشده و طبق پیامی که تو پنل زدن انگار تا 18 م هم شارژ نمیشه و حتما باید حجم بخری ازشون، واقعا لعنت به مخابرات این چه مسخره بازی دیگه
18 آبان میشه 50 روز بدون شارژ اکانت
بند اخر لینک اول را بخوانید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از شما پس پرداخت هستش پس ممکنه تا وقتی درخواست جمع اوری یا تغییر طرح ندهید همین باشد. در باره سرعت هم بهتر است از تانوما و VDSL بجای ADSL استفاده شود. استفاده از ای دی اس ال همانند استفاده از اینترنت دیال اپ یا استفاده از GPRS بجای 4G هستش.
شاتل کمترین حجم و بیشترین قیمت رو داره ، با این قیمت میشه سرویس ۱۶ مگ با حجم بیشتر از شرکت دیگه ای گرفت
خدمت شما عرض کردم که نویز دارید و پروفایل fast ماسب خطوطی مثل شما نیست و باعث میشه نتونید از حداکثر پهنای باند ممکن بهره ببرید. شما میتونید توصیه های مختلفی رو بشنوید و اجرا کنید ولی نظر من همچنان همینه که مود ارتباط به interleaved تغییر پیدا کنه. معمولا بین سی تا پنجاه درصد (گاهی حتی بیشتر بسته به عمق تنظیمی) کشش خط بالا میره با این تغییر.
سلام
پ*ر*وکسی سایت b*i*tsfa هنوز ترافیک رو داخلی حساب می کنه؟؟ چند ماه پیش تست کرده بودم اوکی بود ولی این چند روز ظاهرا دیگه داخلی حساب نمی کنه توی این چند روز من 4 تا ویدیو 1 ساعته با رزولوشن 360p نگاه کردم ولی حجمم از 240 اومد روی 170.
برای مرورگر هم اگه ممکنه یه و*ی پ*ی ان معرفی کنید که بشه باهاش دانلود کرد الان از c*yber*ch*ost استفاده می کنم ولی نمیشه باهاش دانلود کرد.
مرسی
Last edited by SPIRIT PALST III; 24-10-2019 at 10:39.
مشکلی نداره داخلی حساب میکنه حتی سرعتشم یکمی اومد بالاتر
با همون افزونه میشه از طریق مرورگر دانلود کرد! اگه idm دارید تو مرورگر قبل کلیک رو لینک دانلود Alt رو نگه دارین بعد کلیک کنید تا از طریق مرورگر دانلود شه
برای بررسی پورت شما از سمت مخابرات،
باید SNR Margin Downstream--- SNR Margin Upstream بیش از ۳۰ و Line Attenuation Upstream---- Line Attenuation Downstream کمتر از ۴ باشد و
با توجه به تاثیر موارد خطی که مربوط به بستر مخابراتی شما و یا اختلالات شبکه داخلیتان است،مقادیر مناسب در محل مودم به
SNR Margin از ۱۵ به بالا و Line Attenuation از ۳۰ به پايين تغییر خواهد کرد.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)