برای یه شماره تلفن مشخص این کارو نمیکنند. جز اینکه سرویس جدید رو روی یه خط جدید بخوای
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای یه شماره تلفن مشخص این کارو نمیکنند. جز اینکه سرویس جدید رو روی یه خط جدید بخوای
شما چطور از یوزر شرکتتون استفاده کردی. من 3 تا یوزر دارم قبل از عید با هر کدوم میخواستم کانکت میشدم ولی حالا نمیشه. راه حلش رو به من نشون بده من یکی از یوزر های این ماه رو که چند روز دیگه تمام میشه مجانی بهت میدم.5 گیگ هم هنوز دانلود داره.
اینم تست من با چیز پی ان
اینم بدون چیز پی ان
![]()
سلام دوستان، شاتل مودم asus am604g رو خوب پشتیانی میکنه؟ من خیلی وقته که مودم زاکسل دارم و از این مودم استفاده میکردم و اینترنتی که داشتم 512 بود زاکسل راحت جواب میداد ولی این مودم رو نمیدونم جواب میده یا نه یعنی اگه با این مودم بخوام از این به بعد از اینترنت شاتل استفاده بکنم مانعی نداره؟ لطفا اگه میتونین سریع جواب بدین خیلی فوریه
با تشکر فرآوان
پیشاپیش مرسی و بای
داداشی اگه ارت داری بده یه 5 دقیقه تست کنم و از خجالتت درمیام!!
برای کانکت شدن هیچ کار اضافی نمیخوای انجام بدی
فقط
فقط
باید با یوزر و پس اون اکانت وارد بشی
در حد 5 دقیقه کار دارم ! بده
خواهش میکنم
ایدی خودمم میدم بهت باور کن
من از 86 با شاتل هستم و مودم خود شاتل همین بود!!
من در اون سال اون مودم رو بهم معرفی کردم و از خئد شرکت گرفتم و ماشالله هنوز داره مثل یه مرد کار میکنه
درضمن تا 24 مگابیت هم ساپورت میکنه!!!!
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
داداشی اگه اکانت ارت داری بده به من در حد 5 دقیقه استفاده میخوام!!
خواهش میکنم
درضمن برای کانکت شدن
فقط وفقط
باید با یوزر و پس اون اکانت وارد بشی
همین
اگه اکانت ارت داری بده ، باور کن جبران میکنم ، نمیخوام دیگه 1 بار برم رو سرویس ارت و هزینه گزاف رو پرداخت کنم
ممنون میشم
به احتمال زیاد نمیذارن
فقط طرح تشویقی خرید 1گیگ + 2گیگ هدیه رو میزارن
چون تازه 3 گیگ رایگان دادن!
بعد از این همه سال تقریبا با سیاست و خطی مشی اونها اشنا شدیم!!!
![]()
هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)