من وارد باشگاه مشتریان شدم کدخانواده رو زدم تایید شد ۲ گیگ هم داد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من وارد باشگاه مشتریان شدم کدخانواده رو زدم تایید شد ۲ گیگ هم داد
کسی از اندیشه پین افزایش سرعت استفاده کرده ؟
من شهرستان هستم 8 مگ سه روزه میتونم بزنم ؟
بعدش واسه من 1 تا 7 تا رایگانه ، تو این سه روز پین 8مگ بزنم شبا رایگان حساب میشه ؟
نه رایگان نیست،
پین نزن اخه نیازم نیست پین بزنی ، سرعتها رو که بردن بالا، کلی میشه هر شب دانلود کرد، سرویس الان به نظر من خیلی خوبه
تایید میشه برای من نزدیک به یک ماه هست این مشکل دارم و برای رفع این مشکل بعد از گذاشتن مودم تست و چک کردن سیم کشی مشکل بگردن مخابرات افتاد و نهایتا سرعتم به یک پنجم رسوندن!! تا قطعی در ساعات شبانه نداشته باشم![emoji52] من مشترک اندیشه هستم خط 7 دوستان چنین مشکلی دارن گزارش بکنن
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
من ندارم ولی اینکه سرعت کانکتت رو کم کردن یعنی بر خلاف اون دوستمون که گفت مشکل snr نداره شما مشکل snr داشتی. میتونی بری تو تنظیمات مودمت ببینی وضعیت خطتت رو
اگه اوکی هست بگی بهشون سرعت اتصالت رو ببرن بالا
صحبتتون با من اگه هست بگم من و خود واحد فنی از خود اندیشه اومدن چک شده بشکل عجیبی نسبت سیگنال به نویز در ساعات مختلف کم و زیاد میشه و هر کاری کردن نشد!! واقعا نمی دونم چی کاری بکنم از چه طریق به مخابرات این موضوع انتقال بدم چون فقط مخابرات بوق پشت خط چک می کنه!!!
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
اگه مطمنی که از سیم کشی داخلیت نیست :
متاسفم که بگم به بروش پول پارتی
در حالت عادی مخابرات فقط بوق رو چک میکنه اگه پارتی داشته باشی یا به سیم بان هدیهبدی سیم مرکزیت رو تا مرکز میتونی عوض کنی .
فقط قبلش بگو لطغا که سرعت کانکت و snr چنده؟
دوستانی که مشکل نویز خط دارن حتماً بگن از مخابرات بیان چک کنن خط رو خط ما از کنار کابل برق رد شده بود که مخابرات اومد و درستش کرد. حتماً بگین این مورد رو بررسی کنن.
+
دوستانی که سرویس 256 دارن حداکثر تا چند می بندن ؟
الان 2روز پینگم بد جور رفته بالا اینترنت آشنای اول شما هم همین مشکل رو دارید ؟
پکت لاست زیاد شده و سرعت به شدت کاهش پیدا کرده
برای شما چطوره ؟
سرویس 512 جشنواره دارم
..........................................
Last edited by naim697; 27-11-2016 at 05:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)