منم همینطور
حد اقل از مهدوی کیا بیتر بود. نمیدونم چرا یه بازیکن که توی تیم باشگاهیش حتی بعضی وقتا جز 18 نفرم نیس چرا باید بیاد و جای جوونایی مث خسرو رو اشغال کنه.
منم همینطور
حد اقل از مهدوی کیا بیتر بود. نمیدونم چرا یه بازیکن که توی تیم باشگاهیش حتی بعضی وقتا جز 18 نفرم نیس چرا باید بیاد و جای جوونایی مث خسرو رو اشغال کنه.
حرفت کاملا صحیحه
فقط این وسط سید صالحی رو الکی گرفت عباس فرد هم هست
نزدیک یه 7 تا مهاجم داریم
ولی دفاع کمه مخصوصا که قربانی رفته
میخوام صادقی هم صد سال سیاه نیاد![]()
من آینده اش را مثل علی دایی پیش بینی میکنم ... اینقدر فوتبال بازی میکنه که دیگه همه ازش زده بشنمنم همینطور
پیشنهاد استقلال به پولادی
مهرداد پولادی، هافبک جوان استقلال امروز در دفتر باشگاه حضور یافت. بنا به نظر عبدالصمد مرفاوی، سرمربی استقلال مهرداد پولادی یکی از بازیکنان مدنظر باشگاه برای تمدید قرارداد است. وی که با توجه به سنش جزء سهمیه زیر 23 ساله های استقلال قرار می گیرد امروز در محل باشگاه حاضر شد و با مدیرعامل باشگاه و همچنین سرمربی تیم استقلال دیدار کرد.در این دیدارها مسئولین استقلال تمدید قرارداد را به پولادی پیشنهاد کردند و قرار شد در روزهای آینده در خصوص چگونگی قرارداد همکاری جدید پولادی و استقلال اقدام شود
اون بدبخت بیچاره رینالدو که مهاجم نیست .... هافبک نفوذیه بدبخت
دلسوزي ؟!
جاي تعجب داشت اين آمار مهاجماي تيمتون
تا صبح بريد مهاجم بگيريد : خط دفاعتون هم در نيم فصل دوم و هم در ليگ اسيا برترين شد ، به جاي تند تند جواب دادن ببين کسي رو شايد در دفاع از دست داده باشين !
از این که تند میرم معذرت،دلسوزي ؟!
جاي تعجب داشت اين آمار مهاجماي تيمتون
تا صبح بريد مهاجم بگيريد : خط دفاعتون هم در نيم فصل دوم و هم در ليگ اسيا برترين شد ، به جاي تند تند جواب دادن ببين کسي رو شايد در دفاع از دست داده باشين !
ولی می خوام بدونم که کدوم قسمت خط دفاعی استقلال مشکل داره تا همه بدونند.(قربانی،شکوری،تقی پور،منتظری(احتمالا صادقی)و ...)
الان استقلال فقط به یک مربی بزرگ و حرفه ای نیاز داره،من هیچ کدوم از مربی های ایرانی رو قبول ندارم،چون هیچ گاه جرات نکردند ریسک کنند و فقط از تجربیات مربیان قبل از خودشون استفاده می کنند.وینگادا هم که از دست پرسپولیس شکایت کرده!
فکر کنم امسال با امتیاز منفی 6 لیگ برتر رو آغاز کنه.
راستی دوستان شما به این مرفاوی اعتقاد دارید؟
به نظر من خیلی براش زیادیه که هم اکنون بخواد استقلال رو هدایت کنه،امّا مولر به دادش مبرسه(قطعآ همینگونه میشه)
پارسال وقتی تو جدول 17 م بودیم یه دوست اس اس ی گل قول قهرمانی داد این هم پستش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط قلعه نویی حالا هم که نیستراستی دوستان شما به این مرفاوی اعتقاد دارید؟![]()
با اين سبک بازيکناي ايران : براي تيم شما قلعه نوعي ميتونست سرآلکس بشه ! نشون داده که ساخته شده واسه استقلال ولي حالا نميخواي قبول کني که تو ايران نداريم کسي رو واستون ؟! خود داني
ممنون از اين که تذکر دادي که مربوط بود به حرف من ! >! بنده در تاپيک خودمون جواب دادم خيلي زودتر از اين پست شما
قرباني در استقلال هست ؟ !
کلا تيماي ايراني سطحشون رو در همين حد ليگ برتر ديدن و برنامه اي برا سال بعد و مخصوصا در آسيا ندارن : از يارگيريهاي هر دو تيم پاينخت ميشه ديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)