اصلا انتخاب بانک هم نداره
اگه کسی کد پس پرداخت داره بده به من. حتی اگر پولی باشه.
میخوای یه تستی بکن
پ.خ کن کد رو
چطور مگه؟
خبریه؟
نه نداره این ریسکش خیلی بالاست چون تو پنل بدون قیمت ثبت میشه حداقل برا فشفشه یکم پول میدیم ولی اینجا دیگه فکر نکنم مخابرات رحم کنه
بهتره دیگه در این مورد صحبت نکنیم من از مهمان ها میترسم![]()
Last edited by farshad0123; 24-04-2015 at 19:03.
اگه تو فشفه با مامور کلانتری بیان تو این مورد نیروی نوپو میریزه داخل. از زمین و اسمان
به نظر من به جای اینکه از این سرویس های خطرناک استفاده کنید از طریق همین روش دنبال یه راهی باشید که به جای 35000 تومن ، 3500 تومن پرداخت کنیم اونوقت اگر کسی فهمید میگیم خودش یه صفر کم داشته و ما هم به خاطر ضعف بینایی درست ندیدیماینطوری دیگه خطری متوجه ما نیست .ولی اینا به خاطر اسمشون یا قیمت رایگانشون ......
![]()
نکنه اینا همش تله باشه شاید میخوان اعضای این تاپیکو تک تک شناسایی کنن؟
یکم به گذشته برگردید خوب به قضیه فکر کنید خیلی مشکوک میزنه
Last edited by farshad0123; 24-04-2015 at 19:10.
نامحدود از همه بهتره. چون اگه مثلا یه روشی باشه که حجم رو با قیمت کمتر خرید میفهمن. فکر میکنی ما سیری داریم. یه وفعه میبینی طرف 100 گیگ حجم خریده تو یک ماه. اینطور راحت داد میزنه. بالاخره هر ماه یه نفر حتما نموداری چیزی نگاه میکنه مثلا بیشترین میزان دانلود کی بوده. بیترین پرداختی و... بالاخره یه گزارشی باید بدن. البته اینا همش حدس و گمان. تو ایران و گزارش.... نمودار. داریم اصلا...
مخابرات رو با وزارت ... اشتباه گرفتی .لابد مال نمایندگی هاست یا بعضی از کارمندان که مخابرات زورش میاد بهشون نامحدود بده از این سرویسا میده .نمیشه از اداره دیتا بپرسی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)