تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2358 از 3745 اولاول ... 1358185822582308234823542355235623572358235923602361236223682408245828583358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,571 به 23,580 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تو این دوره زمونه تخلیه خط ریسک بزرگیه علاوه بر معطل شدن خطر کشیده شدن به سیاهچاله مخابرات هم هست

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تو این دوره زمونه تخلیه خط ریسک بزرگیه علاوه بر معطل شدن خطر کشیده شدن به سیاهچاله مخابرات هم هست
    داداش سرعت از سرور اسیاتک خوبه
    ریموت میکنی اپلود بوی دانلود کنی
    کل کم کاری از طرف مخابراته الان پنجمین روزیه که خط منو تخلیه نمیکنن و دارن دبه میکنن

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خیر سرم آشنا داشتم توی مخابرات حدود 5 روز طول کشید برا تخلیه !

حالا برای رانژه هم جالب اینجاس هم که خود آسیاتک گفت آشنا دارم منظقتون هم خودم این وسط آشنا رو دارم

با این وضع هم هنوز خطم رانژه نشده !

4. 2 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

دوستانی هم که میگن با اکانت آی پی ایران سرعت دانلود خارج با داخل یکی میشه اینو بدونن که الان آسیاتک داره روی این موضوع کار میکنه تا این ترفند دیگه جواب نده اینو یکی از دوستام که تو پشتیبانی فنی آسیاتک هستش گفت
    خب چرا باید همچین کاری کنن؟؟! هدف از محدود کردن اصولاً باید این باشه که از نظر پهنای باند مشکل پیدا نکنن. حالا وقتی توی شبکۀ داخلی سرعت رو باز گذاشتن که یه مگ باشه ینی مشکلی توی پهنای باند شبکه داخلی ندارن. بقیۀ فشار روی میزبان اون اکانته که دیتا رو از سرور های خارجی تحویل شما میده!
    کلاً واسه من که همیشه رو 250 محدوده لامصب. ولی به نظرم این حرف غیر اصولیه چون اگه مشکل پیدا کنن همون داخلیو محدود میکنن و لازم نیست راه بر ترفند و این چیزا ببندن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض

بی شرف ها خط منم رانژه نکردن حالا امروز و فردا هم اینترنت ندارم تازه هفته بعد باز معلوم نیست رانژه بشه یا نه چون میگن حداقل ده روز کاری زمان میبره انگار میخوان فضاپیما را برای پرتاب آماده کنن مسخره ها
    واسه من 40 روز طول کشید دعا کن مثه من نشی
    10 روزه بشه که خوبه
    حالا بعده 40 روز که وصل شده باید شاهد دزدی حجم باشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب چرا باید همچین کاری کنن؟؟! هدف از محدود کردن اصولاً باید این باشه که از نظر پهنای باند مشکل پیدا نکنن. حالا وقتی توی شبکۀ داخلی سرعت رو باز گذاشتن که یه مگ باشه ینی مشکلی توی پهنای باند شبکه داخلی ندارن. بقیۀ فشار روی میزبان اون اکانته که دیتا رو از سرور های خارجی تحویل شما میده!
    کلاً واسه من که همیشه رو 250 محدوده لامصب. ولی به نظرم این حرف غیر اصولیه چون اگه مشکل پیدا کنن همون داخلیو محدود میکنن و لازم نیست راه بر ترفند و این چیزا ببندن.
    خوب اینطوری سودشون کم میشه ، الان سرورهای اسیاتک 100 گیگ پهنای باند میشه 10 هزار تومن ، اما برای ADSL هر گیگ رو میدن 3600 تومن ، دیگه باید یکحوری مردمو تیغ بزنن.

- - - Updated - - -

خوب اینطوری سودشون کم میشه ، الان سرورهای اسیاتک 100 گیگ پهنای باند میشه 10 هزار تومن ، اما برای ADSL هر گیگ رو میدن 3600 تومن ، دیگه باید یکحوری مردمو تیغ بزنن.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همیشه اینجور نیست
    بعضی مواقع اینجوره
    به آسیاتک بگم مثلا بذاره رو 4 مگ
    شاید لینک پایدار بود و سرعت هم 4 مگ
    احتمال پایدار بودن هست؟
    اقا شکایت تو سایت بازرسی فایده نداشت ؟
    من بعد از شکایت خطم خوب شد اومد رو 5 مگ دیگه

9. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز وقتی همه با سرعت بالا بتونن از سرور خارجی دانلود کنن دیگه اونوقت کی دیگه گیگ اضافه بخره؟! همه دانلودشون رو تایم رایگان انجام میدن اونم در حد روزی ۲۱ گیگ و ماهی حدود ۶۳۰ گیگ

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چند روز طول میکشه تا بازرسی جواب شکایت رو بده؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

از کی شکایت کردی؟
    چه قدر بود که شد 5 مگ
    از اول هم 5 مگ بود؟بعد خراب شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •