تو این دوره زمونه تخلیه خط ریسک بزرگیه علاوه بر معطل شدن خطر کشیده شدن به سیاهچاله مخابرات هم هست![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تو این دوره زمونه تخلیه خط ریسک بزرگیه علاوه بر معطل شدن خطر کشیده شدن به سیاهچاله مخابرات هم هست![]()
داداش سرعت از سرور اسیاتک خوبه
ریموت میکنی اپلود بوی دانلود کنی
کل کم کاری از طرف مخابراته الان پنجمین روزیه که خط منو تخلیه نمیکنن و دارن دبه میکنن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
من خیر سرم آشنا داشتم توی مخابرات حدود 5 روز طول کشید برا تخلیه !
حالا برای رانژه هم جالب اینجاس هم که خود آسیاتک گفت آشنا دارم منظقتون هم خودم این وسط آشنا رو دارم
با این وضع هم هنوز خطم رانژه نشده !
خب چرا باید همچین کاری کنن؟؟! هدف از محدود کردن اصولاً باید این باشه که از نظر پهنای باند مشکل پیدا نکنن. حالا وقتی توی شبکۀ داخلی سرعت رو باز گذاشتن که یه مگ باشه ینی مشکلی توی پهنای باند شبکه داخلی ندارن. بقیۀ فشار روی میزبان اون اکانته که دیتا رو از سرور های خارجی تحویل شما میده!
کلاً واسه من که همیشه رو 250 محدوده لامصب. ولی به نظرم این حرف غیر اصولیه چون اگه مشکل پیدا کنن همون داخلیو محدود میکنن و لازم نیست راه بر ترفند و این چیزا ببندن.
واسه من 40 روز طول کشید دعا کن مثه من نشی
10 روزه بشه که خوبه
حالا بعده 40 روز که وصل شده باید شاهد دزدی حجم باشم![]()
خوب اینطوری سودشون کم میشه ، الان سرورهای اسیاتک 100 گیگ پهنای باند میشه 10 هزار تومن ، اما برای ADSL هر گیگ رو میدن 3600 تومن ، دیگه باید یکحوری مردمو تیغ بزنن.
- - - Updated - - -
خوب اینطوری سودشون کم میشه ، الان سرورهای اسیاتک 100 گیگ پهنای باند میشه 10 هزار تومن ، اما برای ADSL هر گیگ رو میدن 3600 تومن ، دیگه باید یکحوری مردمو تیغ بزنن.
اقا شکایت تو سایت بازرسی فایده نداشت ؟
من بعد از شکایت خطم خوب شد اومد رو 5 مگ دیگه
دوست عزیز وقتی همه با سرعت بالا بتونن از سرور خارجی دانلود کنن دیگه اونوقت کی دیگه گیگ اضافه بخره؟! همه دانلودشون رو تایم رایگان انجام میدن اونم در حد روزی ۲۱ گیگ و ماهی حدود ۶۳۰ گیگ
چند روز طول میکشه تا بازرسی جواب شکایت رو بده؟
از کی شکایت کردی؟
چه قدر بود که شد 5 مگ
از اول هم 5 مگ بود؟بعد خراب شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)