خبر کاملا موثقه دوست عزیز
خبر کاملا موثقه دوست عزیز
نمیدونی از کی میارن ؟ من سرویسم 15 تموم میشه اگه میدونی از کی میان بگو که من فعلا تمدید نکنم تا نامحدود بگیرم .
بزرگوار : ماهی یه بار میای پست میزاری که نصفش تبلیغ مخابراته و نصفه دیگش نهی از منکر .
اگه کارمند مخابراتی بهتره به جای این پست های اسپم اخبار مخابرات رو بگی اگه هم نیستی (که صدرصد مطمئنم هستی ) بیخودی تاپیک رو شلوغ نکن . البته به من ربطی نداره گه کی هستی و چکار میکنی ولی خاستم به عنوان یه برادر یه نصحیت دوستانه و برادرانه بهت بکنم :
این روزا کسی به این جور پست ها توجهی نمیکنه .لا اقل من یکی که دیگه حاضر نیستم وقت ارزشمندمو برای خوندن پست های امر به معروفت بزارم .فکر کنم قبلا هم بچه ها توی تاپیک این موضوع رو غیر مستقیم بهت گفته بودن .پس از این کارها دست بردار .اگر کارمند مخابرات هم باشی مطمئن باش بیای اینجا دو تا پست درست و حسابی بزاری و بچه ها رو روشن کنی همه دوستت میشن به جای اینکه سایت رو با تیر بزنن.این رو هم بدون که طرفداری کردن از مخابرات هیچ سودی برات نداره جز اینکه یه مشت دشمن برای خودت میتراشی .از دست من ناراحت نشو فقط برو به حرفام یکمی فکر .یکی هم باید بیاد خود منو نصیحت کنه اما دیدم کسی عین خیالش نیست گفتم من بهت بگم . مخلص کلام اینکه (خیلی خیلی ببخشید بی ادبی منو ) یا پست نده یا اگه میدی پستی بده که بدرد بچه ها بخوره . ممنون![]()
دقیق معلوم نیست ولی سعی شون اینه تو همین یکی دو هفته باشه
مخابرات همینجوریش هم داغونه نامحدود بزاره دیگه پهنای باندی نمیمونه![]()
کاملا درسته
قبلا ipها آزاد بودن که نامحدود میکشید الان که بخاطر احراز هویت ipها محدود شدن اگه تو یه گروه مثلا 20نفر با هم دانلود کنن پهنای باند به فنا میره
اگر با کد تقلب باشه بهتره دیگه همه نامحدود نمیگیرن و پهنای باند اشغال نمیشه
Last edited by farshad0123; 24-04-2015 at 18:44.
این چی میگه!
ثبت رو بزنم خطری نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad0123; 24-04-2015 at 18:51.
نه هیچ خطری نداره .استفاده کن اگه خوب بود و مشکلی برات پیش نیومد .ما هم میگیریمش .راستی کدش رو هم برام پ خ کن.
رو قبض تلفن میاد
کدش رو پ.خ کن
ریسکش سخته حتما عواقب جبران ناپذیری در پی داره بیخیالش شو منم بیخیالش شدم
پس چرا ننوشته پس پرداخت؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)