تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2357 از 4105 اولاول ... 1357185722572307234723532354235523562357235823592360236123672407245728573357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,561 به 23,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این کلاه و کفش مربوط به ارگان خاصی هست یا همه سربازا میتونن از این نوع کفش و کلاه استفاده کنن ؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این کلاه و کفش مربوط به ارگان خاصی هست یا همه سربازا میتونن از این نوع کفش و کلاه استفاده کنن ؟

این کلاه تا جایی که من میدونم مخصوص کسانی هست که دوره تکاوری رو میگذرونن. دوره تکاوری یه سری دوره های سخت هست که سرباز یاد میگیره در شرایط سخت چطوری بتونه قدرت و کنترل ذهنی خودش رو حفظ کنه.
    که در بعضی مناطق آموزشی به نام دوره تک آوری انجام میشه اما در بیشتر مواقع اختیاری است . یک درجه هم به درجه سرباز اضافه میشه چون دوره ها سخت هستند.
    در مورد روکش پوتین . دژبان ها هم از اینها دارن.

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با درخواست تعجیل من موافقت شد و امروز برگه سفیدم را گرفتم

و 6/1 اعزام و 01 افتادم

5. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا هر نیرویی فرق داره ولی الان تو پدافند عملی شده و به لیسانسه ها گروهبانی یا استواری میخوان بدن

=============================================
    سوال خودم
    دوستان حرفه ای ج بدن
    تو تهران چه مرکز دندانپزشکی میشناسن که کارش خوب باشه و طرف قرارداد با نیروی های مسلح باشه که ما سربازا هم بتونیم ازش استفاده کنیم ؟ راستی چند درصد هزینه رو میگیرن ؟
    و اینکه امروز تو امیر اباد خیابان اعتماد زاده کلینیک دندانپزشکی نزاجا رو دیدم ایا خدماتش به سربازای ارتش رایگان هست ؟حتی ما که نزاجا نیستیم
    سواله ما موندااااا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اومدیم برای آخرین مرخصی قبل از جشن پایان دوره.
    خدا رو شکر برای دوره آموزشی ما،پدافند ارتش تو سمنان واقعا هتل بودش.
    42 روزش دقیق به خاطر مرخصی اول دوره و ماه رمضون و میان دوره رفتش بدون اینکه سختی خاصی داشته باشیم.
    این 2هفته بعد میان دوره هم فقط یه میدون تیر بود که واقعا بهمون سخت گذشت.
    7 صبح بعد 1 روز بودن تو اردوگاه حرکت کردیم به سمت میدون تیر،8 رسیدیم و تا 11 زیر آفتاب کویر علاف شدیم تا تیراندازی شروع بشه و تا 12:30 ادامه داشت.بعدشم تا 2 طول کشید تا دوباره برگردیم به پادگان.
    تقریبا 16 کیلومتر((البته رفت و برگشت)) پیاده روی با بار داشتیم برای میدون تیر.
    بقیه روزا رژه بود و همچنین هست که چون گروهان ما تقریبا بهترین گروهان توی رژه هستش اکثرا استراحت میکنیم و ولو هستیم تو آسایشگاه.
    هفته بعد هم انشالله جشن سردوشی هستش و تمام.
    فقط الان نگرانی ها سر درجه ای هستش که تو یگان بهمون ممکنه بدن.

8. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6/1 اعزامم برگه ی سفیدم هم اومده و تاریخ اعزام رو هم نوشته ولی تو قسمت محل آموزش هیچی ننوشته این یعنی کد مازاد خوردم؟ میگن خیلی بده! آخه وقتی دفترچه رو فرستادم آبان افتادم ولی تعجیل زدم و افتادم شهریور
    از پلیس + 10 پرسیدم گفت تا سه رو قبل اعزام مشخص میشه کجا افتادی ...یکی دو نفرم گفتن کد مارادی روز اعزام مشخص میشه!!!
    یه سوال دیگه میگن معمولا کد مازادی نیرو انتظامی میفته آیا درسته؟ یا نه؟
    لیسانس الکترونیک هم دارم
    اگه میشه کمکم کنید مرسی

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این کلاه تا جایی که من میدونم مخصوص کسانی هست که دوره تکاوری رو میگذرونن. دوره تکاوری یه سری دوره های سخت هست که سرباز یاد میگیره در شرایط سخت چطوری بتونه قدرت و کنترل ذهنی خودش رو حفظ کنه.
    که در بعضی مناطق آموزشی به نام دوره تک آوری انجام میشه اما در بیشتر مواقع اختیاری است . یک درجه هم به درجه سرباز اضافه میشه چون دوره ها سخت هستند.
    در مورد روکش پوتین . دژبان ها هم از اینها دارن.
    1-یعنی وقتی من اعزام شدم اموزشی اگر دوره تکاوری داشت میتونم شرکت کنم ؟

2-روکش پوتین رو سرباز معمولی نمیتونه استفاده کنه ؟ حتما یاید دژبان باشیم تا بتونیم از روکش پوتین استفاده کنیم ؟

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

کیا رفتن و سیگاری برگشتن ؟؟؟؟؟

کیا هم رفتن و مرد برگشتن ؟؟؟؟؟

اعتراف کنید ؟؟؟؟؟؟

12. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کیا رفتن و سیگاری برگشتن ؟؟؟؟؟

کیا هم رفتن و مرد برگشتن ؟؟؟؟؟

اعتراف کنید ؟؟؟؟؟؟

من نرفته سیگاری ام از الانم جوش اینو میزنم که بدون سیگار اونجا چه کنمحداقل روزی یه نخ نکشم فک میکنم یه چیزی گم کردم

....امید اینکه برگشتم سیگارو ترک کرده باشم

دنیام دنیای نامردیه به سربازیو غیر سربازی ربطی نداره

14. این کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- به همه سربازا کلاش میدن ؟ مثلا اگه به کسی پست اداری ندن صد در صد کلاش رو در اختیارش میزارن یا ممکنه کل خدمتش بدون اسلحه گرم باشه ؟ اخه سربازی بدون کلاش حال نمیده .

2-اگه کسی بعد از اموزشی توی مثلا کلانتری بیافته و بعد برای معاف از رزم شدن(پزشکی) اقدام کنه جاش توی همون کلانتری میمونه و پست دیگه ای بهش میدن یا ممکنه بندازنش یه کلانتری یا جای دیگه ؟

3-همونطور که میدونید جدیدا مدرک تحصیلی رو در معافیت پزشکی تاثیر دادن .بیماری من(کلیه نعل اسبی) در ایین نامه همیشه معاف دایم بوده حتی پزشک معتمد هم همینو گفت .اما الان در ایین نامه جدید زیر این بیماری یک بند اضافه شده که در صورت داشتن مدرک لیسانس و بالاتر فقط معاف از رزم .من هم لیسانس هستم .حالا به نظر شما اگه برای معافیت اقدام کنم کمیسیون م دائمم میکنه یا به خاطر مدرکم معاف از رزم میشم ؟

4-ایا یک سرباز با درجه ی گروهبان 1 هر وقت یک سرباز با درجه ی ستوان سومی یا مثلا استوار 1 میبینه باید احترام نظامی بزاره ؟ یا مثلا گروهبان 3 باید به گروهبان یکم احترام نظامی بزاره ؟

5-اگر در کلانتری دو نفر استوار 1 باشه که یکیشون سرباز وظیفه و یکی کارمند استخدام رسمی هست فرقی بینشون میزارن یا چون درجشون برابره فرق نمیزارن ؟

6-اینکه یه نفر توی نیروی هوایی یا نیروی دریایی بیافته به سطح تحصیلاتش ربط داره یا به شهرش یا اصلا ربط نداره و شانسیه ؟

7-اگه بخوام تو خدمت به کسی دستور بدم حداقل چه درجه ای باید داشته باشم ؟

8-تک پسرها تو هر یگانی که باشن توی شهر خودشون میافتن یا شانسیه ؟

احتمالا شما عشق نظامی گری دارین ولی خدمت با اونچیزی که تو ذهن شما هست فرق میکنه

1- سرباز وقتی میره سر پست از افسر نگهبان (در ناجا) و اسلحه خانه (بیشتر در پادگاهنها مثل ارتش و سپاه) اسلحه خودش را میگیره و انگشت میزنه (این انگشت مهمه چون حتی میله نظافت اسلحه گم بشه و یا یه گلوله کم بشه شلوار آدم را میدن دستش) و میره سر پستش و بعد دو ساعت میاد و اسلحه را تحویل میده.

در ناجا اگه ماموریتی باشه که نیاز به اسلحه باشه تحویل میگیره و بعد ماموریت میده، سرنشین گشت های خودرویی و موتوری هم معمولا تحویل میگیرن و بس از گشت تحویل میدن.

2- تو ناجا کار زیاده و سرباز کم، معاف از رزمی را شاید فرمانده بگه من این سرباز را نمی خوام و بفرسته و به جاش یه سرباز دیگه بگیره.

3- من از مسایل پزشکی اطلاعای ندارم، فقط میدونم که دیگه سخت شده برا فارغ التحصیلان دانشگاهی.

4- خیر سرباز به سرباز احترام نمیزاره. (قانونا باید بزاره ولی نمیزارن)

5- گ 1 کادر جلوتر از س3 سرباز هست. در پلیس راه یادمه گوهبان دست ستوان 2 طی میداد میگفت نظافت کن.

6- تقسیمات شانسی هست و بر اساس نیازمندی به مدرک تحصیلی

7- تو خدمت نمی تونین به کسی دستور بدین، به هر حال شما هم سرباز هستین، همچین زیر آبتون را میزنن که ...
    البته بعضی موارد هست که دستور حساب نمیشه، مثلا من زمان خدمت سرباز زیر دستم بود و میگفتم چیکار کنید ولی اونقدر صمیمی بودیم که میشستیم باهم سیگار میکشیدیم، با من راحت بودن پیش من گوشی استفاده میکردن، اگه می خواستم عشق نظام بازی در بیارم به هر حال به مشکل می افتادیم.

8- فرق میکنه، تک پسر برای خدمت در استان خودشون شرط هست.

لباس نیروی زمینی ارتش هست.

کفش پوتین معمولی هست، روی اون پوششی که هست مخصوص دژبان و تشریفات هست.

کلاه کجی که میبینین برای یگان های تکاوری در ارتش و برای یگان ویژه در ناجا هست.

سلام دوستان
    من 6/1 اعزامم برگه ی سفیدم هم اومده و تاریخ اعزام رو هم نوشته ولی تو قسمت محل آموزش هیچی ننوشته این یعنی کد مازاد خوردم؟ میگن خیلی بده! آخه وقتی دفترچه رو فرستادم آبان افتادم ولی تعجیل زدم و افتادم شهریور
    از پلیس + 10 پرسیدم گفت تا سه رو قبل اعزام مشخص میشه کجا افتادی ...یکی دو نفرم گفتن کد مارادی روز اعزام مشخص میشه!!!
    یه سوال دیگه میگن معمولا کد مازادی نیرو انتظامی میفته آیا درسته؟ یا نه؟
    لیسانس الکترونیک هم دارم
    اگه میشه کمکم کنید مرسی
    پارتی داشته باشین اتفاقا مازاد خوبه.

ربطی به مازاد بودن نداره ولی چون بخش بیشتر سربازان را ناجا میگیره خوب احتمال خدمت در ناجا بیشتره.

1-یعنی وقتی من اعزام شدم اموزشی اگر دوره تکاوری داشت میتونم شرکت کنم ؟

2-روکش پوتین رو سرباز معمولی نمیتونه استفاده کنه ؟ حتما یاید دژبان باشیم تا بتونیم از روکش پوتین استفاده کنیم ؟
    1- خیر دل به خواهی نیست.

2- خیر در نظامی گری همه چیز اصوا داره.
    مثلا اگه بخواین نمی تونین دستمال گردن ببندین، یا کلاه کج بزارین.
    همه چیز قوانی و لباس سامانی داره.

حتی پوشیدن اورکت و در اوردن اون با دستوری هست که از فرماندهی استان میاد و اگه عرق هم بریزین باید اور تنتون باشه.

16. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •