از دوست بامعرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پین تخفیف آسیاتک هدیه گرفتم
با پین کد ایشون شهاب 4 ماهه با 4 گیگ ترافیک بصورت کاملا رایگان ثبتنام کردم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از دوست بامعرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پین تخفیف آسیاتک هدیه گرفتم
با پین کد ایشون شهاب 4 ماهه با 4 گیگ ترافیک بصورت کاملا رایگان ثبتنام کردم
چرا سرعت 10 مگ در تایم شبانه میشه 250
مگه ضریب 1 به 8 نیست
از سرور خارجی دانلودت اومده رو 250 ؟؟؟
من اوضام با همه آساتکی ها فرق میکنه
شهاب 10 مگ گرفتم که دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمتش رو کشیدن
منتها این سرویس خودش میره رو 2 مگ بعد میره رو 10 مگ دوباره میاد 4 مگ یعنی اصلا ثبات نداره نمیدونم شاید مشکل از سیم کشی داخل باشه چند روزه میخوام سیم بخرم برم از پایین سرخط چک کنم
برخلاف دوستان که میگن روی 250 محدود میشه دانلود و سرور داخلی روی 1 مگ میشه دان کرد مال من اگه رو 10 مگ بسته بشه سرورا فرقی نداره تایم رایگان از 500-550 سرعت دان میده
ولی وقتی خط میره روی 2 مگ یا 1 مگ سرعت تمام سرورا در حدود 200-300 میشه![]()
آسیاتک بعده ده روز از شروع سرویسم هم طاقت نیورد و تو دانلود شبانه ی من 500 مگ حجمم رو دزدید زنگ زدم پشتیبانی میگه استفاده کردی
خدا لعنتشون کنه
به نظرتون چیکار کنم ؟
بی شرف ها خط منم رانژه نکردن حالا امروز و فردا هم اینترنت ندارم تازه هفته بعد باز معلوم نیست رانژه بشه یا نه چون میگن حداقل ده روز کاری زمان میبره انگار میخوان فضاپیما را برای پرتاب آماده کنن مسخره ها
نوشته شده توسط jabalbarez [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرعت 10 مگ در تایم شبانه میشه 250
مگه ضریب 1 به 8 نیست
از سرور خارجی دانلودت اومده رو 250 ؟؟؟
فرقی نداره
Last edited by jabalbarez; 03-09-2015 at 09:19.
عجیبه من به هوای اینکه سرعت دانلود داخلی آسیاتک ۱ مگابایت بر ثانیه هست اومدم آسیاتک وگرنه مرض نداشتم که از فن آوا تخلیه کنم فن آوا داخلی و خارجی اش ۱۹۰ تا بود اینم از شانس ما تا باز اومدیم یک شرکت دیگه اونم محدود کرد![]()
دوستانی هم که میگن با اکانت آی پی ایران سرعت دانلود خارج با داخل یکی میشه اینو بدونن که الان آسیاتک داره روی این موضوع کار میکنه تا این ترفند دیگه جواب نده اینو یکی از دوستام که تو پشتیبانی فنی آسیاتک هستش گفت
برای رانژه هم دست مخابرات هست وگرنه تا بحال برام وصل کرده بود بیشرف مخابرات حالا باز خوبه دبه در نیارن الکی بگن خط شما فیبر نوری هستش فقط باید از مخابرات سرویس بگیری![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)