سلام
انتهای کوی سعدی ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع میشه.
با مودم D-100
سلام
انتهای کوی سعدی ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع میشه.
با مودم D-100
Last edited by megax; 21-08-2016 at 08:59.
سلام
بین D100 و B315 کدوم آنتن دهی بهتری داره ؟
به نظر من b315 معتبر تره در ضمن شما با b315 تمام اپراتورها را میتوانی تست کنی ولی d100 مختص ایرانسله جدای از بحث آنلاک کردنش بعد هم تجربه نشان داده شرکتهای ایرانسل و همراه اول فقط به منفعت خودشون نگاه دارند کاری ندارند مصرف کننده منفعت می بره یا ضرر مطمئن باشید این مودم d100 هم نفعی برای ایرانسل داشته که آورده
عکست کیفیت نداره از snipping tools خود ویندوز استفاده کن و عکس بزار
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بذارید از زوایهی دیگه ای به موضوع نگاه کنیم، چون اینطوری واقعی تر به نظر میرسه. اینها گفتند که تست ۶۵۰ مگابیت سرعت دانلود رو در حالت TDD-LTE گرفتند و از قابلیت Carrier Aggregation هم استفاده کردند، با درنظر گرفتن این موضوع، فرضیه ی استفاده از تجمیع حامل درون باندی (Intra-Band) قوت زیادی میگیره. با توجه به اینکه تا ۵ جزء حامل (Component Carrier) را میشه تجمیع کرد، اینطور میشه تصور کرد که با تجمیع ۵ زیرحامل ۲۰ مگاهرتزی به پهنای باند ۱۰۰ مگاهرتز دست یافتند و اون تست سرعت رو گرفتند.
در تکنیک MIMO یا چند ورودی و چند خروجی، از چند لایه ی انتقال برای حالت های Uplink و Downlink (فراسو و فروسو) یا به تعبیری ارسال و دریافت بین آنتن فرستنده و دستگاه کاربر استفاده میشه. به طور مثال حالت 8X8 در جهت Downlink و 4X4 در جهت Uplink داریم (۸ لایه ی انتقال برای دریافت از سمت آنتن BTS و ۴ لایهی انتقال برای ارسال به سمت آنتن BTS). قابلیت MIMO رو هم اپراتور باید فعال کنه هم تجهیزات سمت کاربر از این قابلیت پشتیبانی کنه. در حال حاضر MIMO فعال نیست (1X1 هست)، و از یک مسیر، ارسال و دریافت بین آنتن BTS و دستگاه کاربر انجام میشه. پس مودم هایی که دو خروجی برای اتصال آنتن خارجی دارند هم با اتصال دو آنتن هم تغییری در نرخ بیت اونها ایجاد نمیشه (عملاً یکی از آنتن ها استفاده میشه)
MIMO 2x2 در حال حاظر فعاله و همه گوشی ها هم ساپورت میکنن اکثرا
سرعت 75 مگی رو 10 مگاهرتز 1800 و سرعت 112 مگی رو 15 مگاهرتز 2600 با MIMO 2x2 فقط امکان پذیره.
از Cat2 به بعد کلا MIMO 2x2 به بالا هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOH@ND3S; 21-08-2016 at 11:50.
سلام. به نقل از بچه های اریسکون و شخصی که کانفیگ BTS های ایرانسل رو انجام میده و همچنین مشخصات شبکهای که قبلاً از یکی از گوشی های اینجا مشاهده کردم، MIMO حالت 1x1 بود. پس در برخی از مناطق کانفیگ MIMO 2x2 هست.
من مودم mr200 دارم. با یه آنتن سرعتم نصفه . دو آنتن رو وصل میکنم سرعتم دو برابر میشه. ولی قدرت سیگنالم تغییری نمیکنه در دو حالت.
درسته، حق با شماست. این قسمت صحبت من نیاز به اصلاح داره.
شیراز آنلاین داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)