تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2356 از 4105 اولاول ... 1356185622562306234623522353235423552356235723582359236023662406245628563356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,551 به 23,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه میگن تو اموزشی مثلن 2 روز مرخصی میدن واس غیر بومی ها که مثال ازشرق کشور بره غرب کشور 2 روزو که باید تو راه
    باشه؟؟جریان چطوری میشه؟؟

به بومی ها معمولا آخر هفته ها و روزای تعطیل رو مرخصی میدن . به غیر بومی ها هم بسته به مسافتشون مرخصی میدن .
    جریان مرخصی تو شهری چطوریه روزی هست یا هفته؟؟ و چند ساعت مرخصی توشهری میدن؟؟؟؟

مرخصی تو شهری هم بستگی به پادگانتون داره ! بعضی ها اصلا نمیدن تو دوران آموزشی . معمولا بعد از پایان آموزش ، حدوده ساعت 3 بعد از ظهر میدن تا قبل از خاموشی .
    میتونیم از اینجا صابون و شامپو و خمیردندان واس خودمون ببریم؟؟ و از لوازم بهداشتی که خوده اونا میدم استفاده نکنیم؟؟؟؟
    بله
    مرخصی بیایم و دیرتر از موعد به پادگان بریم به جای هر روز دیر رفتن چند روز اضاف میزنن؟؟

به اعضای هر روز دو روز ، اگر اشتباه نکنم .
    یه سوال همیشه واس مبهم بوده اینکه یه سرباز 21 ماه تو یه پادگان چه غلطی میکنه؟؟؟ یعنی درکل 21 ماه رو اونجا
    چه کاری انجام میده و از ساعت 4 صب بلندمیشه تا شب؟؟؟ و عمر جوونارو میگیرن...2سالو فقط پا میکوبن
    2 ماه آموزشی میشه : بیداری - نماز - صبحانه - نظافت - ورزش - صبحگاه - کلاس های تئوری - نماز - نهار - تمرین رژه - در اختیار - نماز - شام - نظافت - خاموشی البته به زمانی ( فصل ) هم که میری شاید جای بعضی هاشون با هم عوض بشه . اون لا به لا هم یه نیم ساعتی میبرنتون بازدید نگهبانی ، اگر نگهبان باشی .
    بعد از دو ماه آموزشی هم بستگی داره یگانت کجا باشه .

2. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام تو پادگان های تهران برای ما که تهران هستیم این روز برگ که میگن چجوریه یعنی میشه ظهر ساعت ۴ بری بیرون و شب قبل خاموشی برگردی ؟
    لطفا یه توضیح بدین

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. اگه در طول خدمت دچار یه بیماری بشی که نیاز به عمل داشته باشی و به فرض تا یکماه بعد عمل باید استراحت کنی این یک ماه جزو خدمت حساب میشه یا 1 ماه اضافه خدمت میخوری؟
    اگر عملتون مورد تایید پزشک نظام وظیفه باشه میتونید از یک ماه مرخصی استعلاجی استفاده کنید و طبیعتا جزء خدمت محسوب میشه
    اگر بیشتر از یک ماه شد خلاء خدمتی میخورید و باید به تعداد روز های مرخصی بیشتر از یک ماه خدمت کنید

به سربازان وظیفه اسلحه کمری یا همون هفت تیر میدن ؟ اگر میدن چه شرطی داره باید ارگان خاصی باشیم یا مثلا درجه بالایی داشته باشیم ؟
    من تا حالا ندیدم سرباز کلت داشته باشه اصولا سلاحی نیست که در حیطه فعالیت سرباز باشه
    اما شاید در یگانی به عنوان افسرنگهبان انتخاب شدید در اختیار گذاشته بشه ..
    در برخی مراکز اموزشی هم تیراندازی باهاش اموزش داده میشه

سلام تو پادگان های تهران برای ما که تهران هستیم این روز برگ که میگن چجوریه یعنی میشه ظهر ساعت ۴ بری بیرون و شب قبل خاموشی برگردی ؟
    لطفا یه توضیح بدین

بله یه همچین چیزی هست اما ممکنه ساعتش فرق کنه ..بستگی به محل خدمت داره..مکنه تا صبح مرخصی بدن ..

5. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا من خدمت قبلی داشتم ، دوباره اول شهریور دارم میرم خدمت، نیروی انتظامی
    بچه هایی که شرایط منو داشتن ، استحقاقی ها رو دوباره کامل میدن؟ پتو و متکا و لباس رو منظورمه؟
    کلا تو این بیست و خورده ای دوره آموزشی ، چه کارایی از ما که خدمت قبلی داشتیم ، میخوان؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه هایی که شرایط منو داشتن ، استحقاقی ها رو دوباره کامل میدن؟ پتو و متکا و لباس رو منظورمه؟
    کلا تو این بیست و خورده ای دوره آموزشی ، چه کارایی از ما که خدمت قبلی داشتیم ، میخوان؟
    والا تا اینجا که من خبر دارم کسانی که خدمت رفته بودن بعد مرخصی یا هرچی گرفتن و بعد از مدتی دوباره میرن خدمت ، دقیقاً مثل افراد عادی باید دوره آموزشی رو بگذرونن.
    در مورد استحقاقی ها ، خبر ندارم ! ولی احتمالا میدن !

8. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

والا تا اینجا که من خبر دارم کسانی که خدمت رفته بودن بعد مرخصی یا هرچی گرفتن و بعد از مدتی دوباره میرن خدمت ، دقیقاً مثل افراد عادی باید دوره آموزشی رو بگذرونن.
    در مورد استحقاقی ها ، خبر ندارم ! ولی احتمالا میدن !
    مثل افراد عادی که نه ، 23 24 روز آموزشی داره! اینم البته واسه نیروی انتظامیه ، بقیه ارگانا مستقیما خدمت قبلی ها رو میفرستن سر یگان

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان من فوق لیسانس عمران هستم و تاریخ اعزامم اول آبان هستش
    یک آشنایی دارم که میتونه منو برای نیرو هوایی ارتش پذیرش کنه میخواستم ببینم شرایط نیرو هوایی چطوره ارزشش را داره پذیرش بشم یا منتظر بمونم شاید جای بهتر بیفتم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لطفا یه توضیح بدین

سلام
    مثلا 01 هر روز مرخصی میده از ساعت 4-5 بعداز ظهر می تونید از پادگان خارج بشین و باید خودتون رو تا ساعت 5 و نیم صبح فرداش به پادگان برسونید

12. این کاربر از mo_ho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اگر کسی بیافته تو مرزبانی چقدر احتمال درگیری وجود داره ؟ درسته اسمن جزو مناطق درگیر و خطرناک هست اما دوستانی که تجربه خدمت در مناطق مرزی رو داشتن معمولا در طول خدمت در اون منطقه عملا چند بار درگیری با تروریست ها و یا قاچاقچیا و ... در سال اتفاق میافته ؟
    احتمال داره.

خیلی نمی خوام بحث ها را باز کنم که این وسط یه موقع شکست حفاظتی داشته باشیم ولی نسبت به مرزی که هستین فرق میکنه، برای مثال مرز شمال آذرباجان شرقی و اردبیل و... زیاد خطر خاصی نداره، ولی در عوض مرز شمالغرب چه از نظر قاچاق و چه از نظر اشرار درگیری داره. البته الان درگیری خاصی با اشرار نیست.

در مرز های درگیر اولین اشتباه میتونه آخرین اشتباه باشه، آیین پاسداری باید مو به مو اجرا بشه در غیر اینصورت غیر اینکه جون خودتون میره جون کسایی که به امید شما در حال استراحت هستن هم در خطر شدید میوفته.

معمولا ناجا امکانات خیلی پایین تری در مرز نسبت به سپاه داره، یکی از دوستان نقطه صفر مرزی سپاه بود (شمالغرب) ولی حال میکرد.

در ضمن به دلیل بعضی مشکلات در بعضی مناطق سربازان شخصی رفت و آمد میکنن.

در عوض مزایای دیگه ای داره که بگذریم اگه برین میفهمن!

سلام دوستان ببخشید سوالم تکراری هست.
    می خواستم بدونم اگر بعد از تموم شدن دوره کارشناسی کنکور ارشد قبول نشم میتونم تا یک سال نرم سربازی و بخونم برای کنکور سال بعد؟ اضاف خدمت نمیخورم؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    تا یکسال پس از تاریخ فارغ التحصیلی وقت دارین.

سلام. اگه در طول خدمت دچار یه بیماری بشی که نیاز به عمل داشته باشی و به فرض تا یکماه بعد عمل باید استراحت کنی این یک ماه جزو خدمت حساب میشه یا 1 ماه اضافه خدمت میخوری؟
    از خدمت حساب میشه و کسری استعلاجی تعلق میگیره.

البته باید دکتر بهداری تایید کنه دکتر های بیرون مهم نیستند.
    حداکثر استعلاجی هم یکماه هست.

توی ارتش به لیسانسه ها چه درجه ی میدن؟

میگن اخه یه درجه مقام لیسانسه هارو اوردن پایین تر.راسته؟

سخت ترین کاره بدنی توی دوره ی اموزشی توی 05 کرمان چیه؟
    چند صفحه قبل گفتیم که درجه ها کم شده و دوستان میگن گ1 شده.

ظاهرا به عده ای هم س 3 میدن.

درصدش را باید دوستانی که خدمت هستن بگن.

اگه شرایط دار نباشیم هم باز بیوفتیم مثلا تبریز میریم یگان ویژه!؟ فقط اینجا اینجوریه!؟
    اصلا ربطی به شرایط نداره.

سربازی که آموزشش تموم بشه و بیفته آ. شرقی میره دوره یگان ویژه.

سربازی که بعد آموزش بیوفته استان دیگه و بعد 6-9 ماه آمایش و.. بگیره بیاد استان خودش دیگه نمیره.

فقط هم مختص کسانی نیست که در تبریز آموزش دیدن ما که ولیعصر بودیم آموزش تموم شد بعد 5 روز استراحت رفتیم یگان ویژه، کسایی بودن که هم دوره ما بودن ولی اراک و یا اردبیل آموزش دیده بودن ولی تقسیم استان بودن و اومده بودن.

رفتین به سروان اخ... سلام برسونید که فهیم ترین فرد خودش هست و بقه همش گروهبان های کادر هستن که به استوار و ستوان دستور میدن و دهن آدم را سرویس میکنن.

در ضمن فرق ناجا با ارتش اینه که بعضی ها با این گروهبان ها درگیر میشدن که درجه من بالاتره و تو نمیتونی اینطور دستور بد که انداختنشون بازداشت و فرمانده یگان ویژه استان سرهنگ دا.... گفت اضافه حرف بزنین میدم درجه همتون را بکنن، شما هنوز نیروی آموزشی هستین.

من در خواست تمیدید واسه کنکور داده بودم که امروز موافقت شد , فعلا از نیروی انتظامی نجات پیدا کردم
    فقط یه سوال واسم پیش اومده , من اگر بخوام ابان برم خدمت دوباره نیروی انتظامی میفتم یا ممکنه بیفتم ارتش
    احتمال داره.

به سربازان وظیفه اسلحه کمری یا همون هفت تیر میدن ؟ اگر میدن چه شرطی داره باید ارگان خاصی باشیم یا مثلا درجه بالایی داشته باشیم ؟
    سرباز (با درجه سرباز) من ندیدم، بیشتر تونفا، کلاش، دستبند و یا اسپری برای ماموریت و بدرقه متهم میگرفتن.

سرباز درجه دار (استوار - افسر) هم همینطور من ندیدم بیشتر از اینها تحویل بگیره.

ولی من خودم چون افسر نگهبان و افسر گشت بودن شیفت که شروع میشد، کلت (رولور) - اسپری، دستبند و بیسیم را تحویل میگرفتیم و می بستیم تا آخر شیفت.

در اموزش با زیگزاوو (زعاف) آموزش دیده بودیم.

اما اگه درگیری بشه (میشد) من کلاش (نسبت به رولور) را ترجیح میدادم.

البته یه نکته ای را بگم، اینکه فکر کنید تحویل گرفتن چیزی خوبه این کاملا اشتباه هست، من بارها گفتم وقتی افسر نگهبان بودم کل پاسگاه تحویلم بود ولی با سلام وصلوات 24 ساعت را اداره میکردم تا تموم بشه و تحویل بدیم بدون مشکل، چون هم شیفتی های من کادر بود، موردی میشد اتفاق خاصی نمی افتاد ولی اگه شیفت من اتفاقی می افتاد تا زندان هم راه داشت.

اگه در امکان بود حتی تونفا هم تحویل نگیرین. (البته سرباز ناجا دیگه حداقل این یکی را باید تحویل بگیره)

اقا اگه گوشی ببریم و بعد از ورود به پادگان تحویل بدیم موقغ های مرخصی میتونبم پس بگیریم و بعد دوباره که اومدیم تحویل بدیم؟
    آموزش اولین بار این امکان هست ولی برای دفعات بعد این امکان نیست.

معمولا اطراف بعضی پادگان ها دکه ها و... این وظیفه را عهده دار هستن.

البته این را بگم شما اگه با لباس گوشی بدست دژبان مرکز ببینه و بگیره بازداشت می خورین.

دوره ما مثل همه سربازها آموزش میدیدن. البته 1 ماه آموزش دیدن و بعد ترخصی شدن.
    Last edited by ice_man_sh; 15-08-2014 at 14:27.

14. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- به همه سربازا کلاش میدن ؟ مثلا اگه به کسی پست اداری ندن صد در صد کلاش رو در اختیارش میزارن یا ممکنه کل خدمتش بدون اسلحه گرم باشه ؟ اخه سربازی بدون کلاش حال نمیده .

2-اگه کسی بعد از اموزشی توی مثلا کلانتری بیافته و بعد برای معاف از رزم شدن(پزشکی) اقدام کنه جاش توی همون کلانتری میمونه و پست دیگه ای بهش میدن یا ممکنه بندازنش یه کلانتری یا جای دیگه ؟

3-همونطور که میدونید جدیدا مدرک تحصیلی رو در معافیت پزشکی تاثیر دادن .بیماری من(کلیه نعل اسبی) در ایین نامه همیشه معاف دایم بوده حتی پزشک معتمد هم همینو گفت .اما الان در ایین نامه جدید زیر این بیماری یک بند اضافه شده که در صورت داشتن مدرک لیسانس و بالاتر فقط معاف از رزم .من هم لیسانس هستم .حالا به نظر شما اگه برای معافیت اقدام کنم کمیسیون م دائمم میکنه یا به خاطر مدرکم معاف از رزم میشم ؟

4-ایا یک سرباز با درجه ی گروهبان 1 هر وقت یک سرباز با درجه ی ستوان سومی یا مثلا استوار 1 میبینه باید احترام نظامی بزاره ؟ یا مثلا گروهبان 3 باید به گروهبان یکم احترام نظامی بزاره ؟

5-اگر در کلانتری دو نفر استوار 1 باشه که یکیشون سرباز وظیفه و یکی کارمند استخدام رسمی هست فرقی بینشون میزارن یا چون درجشون برابره فرق نمیزارن ؟

6-اینکه یه نفر توی نیروی هوایی یا نیروی دریایی بیافته به سطح تحصیلاتش ربط داره یا به شهرش یا اصلا ربط نداره و شانسیه ؟

7-اگه بخوام تو خدمت به کسی دستور بدم حداقل چه درجه ای باید داشته باشم ؟

8-تک پسرها تو هر یگانی که باشن توی شهر خودشون میافتن یا شانسیه ؟
    Last edited by ahwazp30; 14-08-2014 at 13:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •