700 که خوبه
مال من +1500
700 که خوبه
مال من +1500
به پشتیبانی هم گفنی ؟ تهران زندگی می کنی؟
چرا کسی جواب منو نمیده؟ سلام دوستان قرار داد من تا 25 روز دیگه تموم میشه و من 6 گیگ حجم در اکانتم باقی مانده! ایا این حجم بعد از تمدید به قرار داد بعدی منتقل میشه؟
اینجا رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید11- چرا بعد از تمدید سرویس اینترنت پرسرعت، حجم باقیمانده از دوره قبل به سرویس اضافه نشده است؟
ترافیک درهردوره قراردادی مربوط به همان شرایط است وبه دوره های بعدی قرارداد ارجاع داده نمیشود، اما ترافیک خریداری شده و یا هدیه از سمت شرکت پارس آنلاین زمان انقضا ندارد و قابل انتقال به دوره های بعدی می باشد.
اصفهان زندگی میکنم
قبلا که پینگم بالا بود 3-4 دفعه به پشتیبانی زنگ زدم... گفتن یه تغییراتی تو پرفایلت دادیم گذاشتیم "مخصوص گیم".بعد دوباره زنگ زدم گفتم فرقی نکرده اونم گفت که دیگه کاری نمیتونه بکنه
البته صبحها تا ساعت 12 خوبه. 12 به بد داغون میشه (از ساعت 1 صبح تا 2 صبح هم پینگم با 4.2.2.4 150-160)
Last edited by Deadqt; 07-07-2013 at 21:35.
اخه من یادم یک زمانی ملت پارس می گرفتن برا این بود سرعت داتلود شبانش بالا بود.
الان اونم نداره پس دیگه چیش خوبه ؟ من نمی فهمم.
اخه مشکل اینجاست که همشون تقریبن مثل همدیگن. بقیه دوستام از شرکتهای دیگه گرفتن اونا هم ناراضین
Last edited by Deadqt; 07-07-2013 at 22:03.
من فقط رو همین پارس شک داشتم که اونم همرنگ جماعت شده گمونم . چون هر 4 سرویس دهنده مزخرف رو یکجا با وایرلس دارم همشون در حال قی کردنن
آقا خوب گفتی....
آره چند باری پرید...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)