سرویس های 2 مگابیت و 4 مگابیت سرعت دانلودشون در ساعات شبانه چقدر هست ؟ قبلا فقط سرویس 1 مگابیت دانلود شبانه رایگان داشت ، گویا الان تا 8 مگابیت هم یه سری سرویس هایی داره که 6 ساعت شبانه ـشون رایگان باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویس های 2 مگابیت و 4 مگابیت سرعت دانلودشون در ساعات شبانه چقدر هست ؟ قبلا فقط سرویس 1 مگابیت دانلود شبانه رایگان داشت ، گویا الان تا 8 مگابیت هم یه سری سرویس هایی داره که 6 ساعت شبانه ـشون رایگان باشه
بله چند تا سرویس 8 مگ و 4 مگ دانلود شبانه تمام رایگان دارن ، البته از 3 تا 9 صبح ، جلو سرویس ها میزنه چند تا چند رایگانه
اندیشه دیگه شب و روز نداره سرعت چه روز و چه شب فرقی نمیکنه
سلام دوستان
دیروز من سرویس 4 مگ 6 گیگ آشنای اول رو فعال کردم
اما متاسفانه دانلود شبانه اش رایگان نیست و کل پهنای باندم دیشب تمام شد
پشیبانی آشنای اول هم که میگه باید اول از ما مشورت بگیرید بعد سرویس رو خریداری کنید!
چون سرویس های بالای 2 مگ شبانه رایگان نیست!
در مورد یک جمله شما باید بگم که من سرویس ۱۰ مگ مخابرات رو دارم تو رودسر هستم از ۳ شب تا ۸ صبح رایگان دارم و ثابت هر شب ۲۲ گیگ دانلود میکنم . در مورد پاسخ اپراتور هم صحیح گفته شما باید قبل از خرید بروشور هارو خوب بخونید افرهارو ببینید و اگر سوالی دارید بپرسید بعد خرید کنید
4g همراه اول تو بلوار توحید هم راه اندازی شد.![]()
همرا اول باید سیم عوض کنیم ؟ برای 4جی
بله.من از مخابرات 4 راه گلسار گرفتم.
همه مثل شما واسه هر بار شارژ کردن پا نمیشن برن آشنای اول نتشون رو شارژ کنن که!
خیلی ها از پنل کاربریشون اینترنت شون رو شارژ می کنن!
وقتی مخابرات چنین تغرفه هایی اضافه می کنه نمی تونه به یه طریقی به مشتری خبر بده که این تعرفه ها دانلود شبانه نداره ؟
چطور هر سری میریم تو سایتشون یه اطلاعیه میاد که نت ارزون شده ؟ سخت بود اینم اضافه کنن ؟ (حالا نخواستیم مثل اطلاعیشون کل صفحه رو بگیره اون بالا ریز هم می نوشتن می خوندیم)
حتما مشتری برای انتخاب هر تعرفه ای باس زنگ بزنه 2020 منتظر واسته نوبتش شه تا از مخابرات مشاوره بگیره ؟
صحبت های دیگه ـتون رو تو همین چند صفحه پیش دیدم، طرز برخوردتون و مقصر دونستنه کاربرا به خاطر کوتاهیه مخابرات، بهتون نمی خوره مشتری باشین ...
اطلاعاته پایینه من ؟ هفت خانه رستم رو طی کنم که بخوام نت ام رو شارژ کنم ؟ حالا چرا اینقد سوزش داری شما ؟
از مخابرات گله می کنیم چرا اینقدر به شما بر می خوره ؟
یعنی دلیلش چی می تونه باشه![]()
میشه راهنمایی کنی چجوری این سرویسو فعال کنم؟!
من خیلی خیلی دانلود شبانه واسم مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)