تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2356 از 2376 اولاول ... 135618562256230623462352235323542355235623572358235923602366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,551 به 23,560 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چند روزی نبودم... کیا اومدن استقلال و کیا رفتن؟!... 4 سال دیگه علی آبادی و ... فکر کنید وضع فوتبال چه شود
    نه نمیزاریم مطمئن باش....

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سید صالحی با استقلال دو ساله بست

سید مهدی سید صالحی با عقد قراردادی دو ساله به استقلال پیوست.

به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال، مهاجم فصل گذشته پیکان قزوین امروز با حضور در باشگاه استقلال و مذاکره با مدیران این باشگاه برای دو فصل با استقلال قرارداد بست.

سید صالحی در گفت و گو با سایت باشگاه استقلال اعلام کرد: می خواهم با کمک هواداران و مجموعه بازیکنان و مربیان در باشگاه استقلال در فصل جدید به هر سه عنوان قهرمانی پیش رو دست یابم.

مهاجم اصفهانی ادامه داد: از آنجاییکه تجربه حضور در لیگ قهرمانان آسیا و آقای گلی این مسابقات را دارم امیدوارم بتوانم امسال هم روزهای خوش گذشته را با استقلال تکرار کنم.

مطمئنا با تعامل، دوستی و صمیمیتی که در استقلال حاکم است این تیم پر طرفدار در فصل جدید مدعی لیگ قهرمانان، لیگ برتر و جام حذفی خواهد بود.

سید صالحی تصریح کرد: همواره علاقه مند استقلال بودم و افتخار می کنم که اکنون بازیکن این تیم پرطرفدار هستم

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

صادقی به پیروزی نمی رود

بنابه گفته مسوولان باشگاه پیروزی امیرحسین صادقی در فصل جدید به جمع سرخپوشان نخواهد پیوست.

به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال، با توجه به تفاهم دو باشگاه استقلال و پیروزی و مذاکرات اخیر استقلال با امیرحسین صادقی، عباس انصاری فر اشاره کرد که ضمن احترام به صادقی، پیروزی در فصل آتی لیگ برتر، از این بازیکن استفاده نخواهد کرد.

وی این مطلب را در حاشیه نشست امروز مدیران استقلال و پیروزی در پاسخ به مدیرعامل استقلال بیان کرد.

لازم به یادآوری است صادقی در گفتگو با مسوولان استقلال ابراز کرده بود که مذاکرات قبلی اش با باشگاه پیروزی برای وی الزام آور نبوده و مشکلی برای حضورش در استقلال وجود ندارد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

بابا صادقی اومد دوباره استقلال
    ولی اگه من بودم با اردنگی بیرونش میکردم مرتیکه اول رفته پیروزی حالا میخواد بیاد سرجاش دیده پیروز رفته میخواد بیاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

در نشست هیئت مدیره باشگاه استقلال تصویب شد استقلال، استاندارد ایزو می گیرد
    هیئت مدیره باشگاه استقلال بر منطبق شدن شیوه کار باشگاه استقلال با یکی از استانداردهای ایزو تاکید کرد.
    به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال، جلسه هیئت مدیره باشگاه شامگاه دیروز با حضور تمامی اعضا برگزار شد. در این نشست گزارشی از وضعیت تیم بر اساس تغییرات کادرفنی بازیکنان جذب شده و نفراتی که قرارداد خود را تمدید کرده اند ارائه شد.
    هیئت مدیره باشگاه ضمن تقدیر از زحمات مدیرعامل از تغییرات و اقدامات انجام شده حمایت نمودند و در خصوص مسائل مختلف باشگاه نیز پس از بحث و بررسی مواردی به تصویب رسید.
    در جلسه هیئت مدیره همچنین در خصوص جشن قهرمانی استقلال بحث شد و اعضا پیشنهادهای خود را در این خصوص ارائه کردند.
    موضوع اسپانسر و حامی مالی تیم بزرگسالان در فصل آینده نیز یکی از نکات مطرح شده در نشست هیئت مدیره بود.
    یکی از موارد مهم مطرح در جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکید بر منطبق شدن سازمان دهی و امور اجرایی باشگاه با یکی از استانداردهای ISO بود و مقرر شد جهت انضباط در امور اداری، مالی، پشتیبانی و مدیریتی در اسرع وقت الگویی مطابق استاندارد ISO برای باشگاه مشخص شود.
    که در این زمینه مقرر شد پس از مذاکره با چند شرکت معتبر یکی از آنها برای همکاری با استقلال در این خصوص انتخاب شود

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

-------------------------------------

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عليزاده: فردا رضايت نامه ام را از استقلال مي‌گيرم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: روز آينده براي دريافت رضايت نامه ام به باشگاه خواهم رفت.

علي عليزاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در فهرست بازيكنان مورد نظر مرفاوي نبودم و به همين دليل روز آينده براي دريافت رضايت نامه ام به باشگاه استقلال خواهم رفت.
    وي در مورد اين كه چه كسي گفته او در فهرست بازيكنان فصل آينده نيست گفت: زماني كه باشگاه مهاجم جديد جذب مي كند معنايش اين است كه مرا نمي خواهند. البته با سيد صالحي مشكلي ندارم و برايش در استقلال هم آرزوي موفقيت مي كنم؛ اما من فصل گذشته سال بسيار سختي را در استقلال گذراندم.
    عليزاده با اشاره به قرارداد دو ساله خود با باشگاه استقلال عنوان كرد: اگر چه يك فصل ديگر با اين باشگاه قرارداد دارم؛ اما ديگر در اين تيم نمي مانم. واعظ آشتياني هم اعلام كرده كه هر بازيكني كه مي خواهد از تيم جدا شود رضايت نامه اش را مي دهد و من هم ديگر نمي خواهم در اين تيم بمانم. از 3 تيم پيشنهاد دارم؛ اما هنوز تصميم نهايي ام را نگرفته ام.
    انتهاي پيام/م

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    مظلومي: هنوز رسما به بازيكنان استقلال معرفي نشده‌ام
    خبرگزاري فارس: مدير تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در حالي از من انتقاد مي كنند كه هنوز به طور رسمي به بازيكنان معرفي نشده ام.

غلامحسين مظلومي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درمورد انتقادهايي كه به وي در آغاز تمرينات استقلال شد اظهار داشت: فقط براي اينكه آغاز تمرينات دير نشود با وجودي كه شماري از بازيكنان در اردوي تيم ملي بودند و شماري هم وضعيتشان مشخص نبود، تمرينات را آغاز كرديم. آدم انتقاد پذيري هستم ولي نه انتقادي كه به جا نباشد.
    وي افزود: اگر كسي مي خواهد از قول خود حرفي بزند نبايد رابطه بين من و مرفاوي را خراب كند و باعث ايجاد شكاف بين ما شود. از من انتقاد كرده اند كه در تمرين در جايگاه شيشه اي مي نشينم چون نظرات مرفاوي را قبول ندارم.
    مدير تيم استقلال ادامه داد: هر يك از ما شرح وظايف جداگانه اي داريم و من اگر در جايگاه شيشه اي نشسته ام قصدي نداشتم. وقتي هنوز به طور رسمي به بازيكنان معرفي نشده ام و مسئوليتم از سوي آقاي واعظ به بازيكنان انتقال داده نشده دليلي ندارد به هنگام تمرين كنار زمين باشم.
    مظلومي تاكيد كرد: مگر در حال حاضر به لحاظ فني مي توانم نظري بدهم كه كنار زمين باشم؟ وقتي جلسه معارفه برگزار شود كار من رسميت پيدا مي كند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    حجازي: تعويض‌هاي قطبي مقابل كره جنوبي اشكال داشت
    خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تيم ملي در نيمه اول بازي بسيار خوبي مقابل كره‌جنوبي انجام داد؛ اما تعويض‌هاي ما اشكال داشت.

ناصر حجازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بايد واقعيت‌ها را گفت. تيم ملي در نيمه اول برابر كره جنوبي يك بازي استثنايي انجام داد و حريف حرفي براي گفتن نداشت؛ اما در نيمه دوم باوجود آنكه كره از انگيزه زيادي برخوردار نبود، نمي‌خواست در خانه خودش بازنده شود و با حملاتي كه انجام داد توانست گل مساوي را به ثمر برساند.
    وي ادامه داد: از قبل هم گفته بودم با نود دقيقه دويدن هيچ كس نمي‌ميرد و بازيكنان اين تلاش را انجام دادند؛ اما در نهايت به دليل عقب‌كشيدن در نيمه دوم پيروزي را از دست داديم. هر چند ما بيرون از گود هستيم و بدون استرس مسابقه را تماشا كرديم.
    دروازه بان سابق تيم ملي تاكيد كرد: تفسير مسابقه پس از پايان آن نيز كار آساني است؛ اما مجبورم بگويم تعويض‌هاي ما در اين ديدار اشكال داشت.
    حجازي تاكيد كرد: نمي‌دانم چرا برهاني به زمين رفت. آيا قرار بود ما گل دوم را به كره بزنيم؟ بهتر بود به جاي برهاني يك هافبك جنگنده و دونده مانند حسين كاظمي به ميدان مي رفت تا تمام ميانه زمين را از آن خود كنيم. كره جنوبي تيمي نيست كه بتوانيم چند گل به آن بزنيم.
    وي افزود: حتي مي‌توانستيم محمدرضا خلعتبري را هم به ميدان بياوريم زيرا در 20 دقيقه به پايان بازي يك بر صفر پيروز شده بوديم.
    حجازي با اشاره به شيوه بازي كره جنوبي در نيمه دوم عنوان كرد: اين تيم مي‌توانست در نيمه دوم گل‌هاي بيشتري به ما بزند هر چند معتقدم ما خوب بوديم؛ اما اگر كره نياز به پيروزي داشت، شيوه بازي به شكل ديگري رقم مي‌خورد.
    سرمربي اسبق استقلال تصريح كرد: مي‌خواهم بپرسم چرا كار تيم ملي بايد به اما و اگر كشيده شود آنهم در شرايطي كه از 10 تيم آسيايي 4 تيم مستقيم به جام جهاني مي‌روند؟ بايد پرسيد چه بلايي بر سر فوتبال ما آمده است كه به چنين روزي افتاد‌ه‌ايم.
    انتهاي پيام/

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عليزاده: فردا رضايت نامه ام را از استقلال مي‌گيرم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: روز آينده براي دريافت رضايت نامه ام به باشگاه خواهم رفت.

علي عليزاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در فهرست بازيكنان مورد نظر مرفاوي نبودم و به همين دليل روز آينده براي دريافت رضايت نامه ام به باشگاه استقلال خواهم رفت.
    وي در مورد اين كه چه كسي گفته او در فهرست بازيكنان فصل آينده نيست گفت: زماني كه باشگاه مهاجم جديد جذب مي كند معنايش اين است كه مرا نمي خواهند. البته با سيد صالحي مشكلي ندارم و برايش در استقلال هم آرزوي موفقيت مي كنم؛ اما من فصل گذشته سال بسيار سختي را در استقلال گذراندم.
    عليزاده با اشاره به قرارداد دو ساله خود با باشگاه استقلال عنوان كرد: اگر چه يك فصل ديگر با اين باشگاه قرارداد دارم؛ اما ديگر در اين تيم نمي مانم. واعظ آشتياني هم اعلام كرده كه هر بازيكني كه مي خواهد از تيم جدا شود رضايت نامه اش را مي دهد و من هم ديگر نمي خواهم در اين تيم بمانم. از 3 تيم پيشنهاد دارم؛ اما هنوز تصميم نهايي ام را نگرفته ام.
    انتهاي پيام/م
    خدا رو شکر....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •