بچه ها اگه كسي جايي پيدا كرد كه sxt LTE رو موجود داشت لطفا اعلام كنه
من اكثر جاها رو پرسيدم هيچ كس موجود نداشت
بچه ها اگه كسي جايي پيدا كرد كه sxt LTE رو موجود داشت لطفا اعلام كنه
من اكثر جاها رو پرسيدم هيچ كس موجود نداشت
خب یه سوال دیگه:
یکی از مواردی که گوشی باید برای 4g+ ساپورت کنه(به غیر از cat 6) پشتیبانی از هر دو یا چند باندی هست که برای تجمیع تعیین شده . درسته؟
اگه جواب اره باشه که فک نکنم هیچ دیوایسی از این سه باند به صورت یه جا پشتیبانی کنه
سلام
میشه درباره میمو کمی توضیح بدید؟ این قابلیتی هست که حتما باید فعال کنه؟ یا بازم بیشتر به خود تجهیزات گیرنده ارتباط داره.
همین الان اگر برای مودمهایی که دو تا سوکت آنتن دارند دو تا آنتن در نظر بگیریم آیا واقعاً سرعت بالاتری به ما میده؟ کسی هست که با ایرانسل یک اتصال آنتن و دو آنتن رو تست کرده باشه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
قابلیت MIMO رو باید خود ایرانسل فعال کنه و این جوری هست که الان روی یک فرکانس دانلود و آپلود میده و یک فرکانس یک محدودیت کلی داره مثلا 150 مگ کلا که میشه مثلا بشه 75 مگ دانلود و 75 آپلود ولی MIMO که فعال بشه یک سیگنال میشه برای دانلود یک سیگنال برای آپلود و کل ظرفیت اون سیگنال که مثلا 150 مگ هست میشه برای دانلود و اون یکی سیگنال کلا برای آپلود
پینگ هم پایین تر میاد با فعال کردن MIMO
روزی که مودم mr200 رو خریدم اول با آنتن های خودش تست کردم در منطقه ای که من هستم 4g با موبایل هیچ آنتن نمیده با این مودم دو خط انتن داد و سرعت دانلود 5 مگ
بعد رفتم یدونه آنتن کوجک یاگی خریدم سرعت شد 20 مگ چند روز بعد آنتن دوم رو خریدم سرعت شد بین 30 تا 40
حالا نمیدونم شما هم تو منطقه خودت این جواب رو بگیری یا نه موفق باشی
آنتن ياگي مگه ايران موجود هست ؟! يعني جايي ميفروشن؟!
من اصفهان خریدم ولی سایتهایی تهران هستند که این انتن رو دارند
اهواز - بهارستان
باند 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بهارستان کجا میشه؟من توی نقشه ایرانسل نگاه کردم سمت فرهنگ شهر حتی دانشگاه ازاد کاملا پوشش داره . سمت کوی برق هم پوشش زده شما کدوم سمت هستید؟
این تست رو با کدوم مودم گرفتی ؟
با تشکر
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سلام دوست عزیز چند سوال اول اینکه من میرزا طاهر ساکن هستم با وجود اینکه مناطق تحت پوشش در سایت ایرانسل در منطقه من 3G است اما من اینترنتم همیشه چه در خانه چه در حیاط E است که هر چه به ایرانسل میگم میگه کد *20# را بگیر آنلاین با نقشه سایت یکیه بماند آیا با مودم MR200 میتونم 4Gرا بگیرم دوم این آنتن از کجای اصفهان خرید کردید و قیمت چند ؟ البته من یک آنتن 4G با گین 28dbi از یکی از سایتهای چینی سفارش دادم ممنون
Last edited by morypory; 21-08-2016 at 06:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)