تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2355 از 4105 اولاول ... 1355185522552305234523512352235323542355235623572358235923652405245528553355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,541 به 23,550 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من در خواست تمیدید واسه کنکور داده بودم که امروز موافقت شد , فعلا از نیروی انتظامی نجات پیدا کردم
    فقط یه سوال واسم پیش اومده , من اگر بخوام ابان برم خدمت دوباره نیروی انتظامی میفتم یا ممکنه بیفتم ارتش
    برای تمدید برگه چیزی از دانشگاه دادی یا فقط درخواست دادی ؟

2. این کاربر از enter360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای تمدید برگه چیزی از دانشگاه دادی یا فقط درخواست دادی ؟
    فرم ثبت نام رو فرستادم

4. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به سربازان وظیفه اسلحه کمری یا همون هفت تیر میدن ؟ اگر میدن چه شرطی داره باید ارگان خاصی باشیم یا مثلا درجه بالایی داشته باشیم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من در خواست تمیدید واسه کنکور داده بودم که امروز موافقت شد , فعلا از نیروی انتظامی نجات پیدا کردم
    فقط یه سوال واسم پیش اومده , من اگر بخوام ابان برم خدمت دوباره نیروی انتظامی میفتم یا ممکنه بیفتم ارتش
    سلام. واقعآ کنکور داده بودید ؟ یا اینکه الکی بهانه آوردید ...؟ درخواستتون واسه منتظر بودن نتایج بود ؟ اگه بگیم میخواهیم کنکور بدیم چی ؟ قبول میکنن؟! ممنون

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اینکه میگن تو اموزشی مثلن 2 روز مرخصی میدن واس غیر بومی ها که مثال ازشرق کشور بره غرب کشور 2 روزو که باید تو راه

باشه؟؟جریان چطوری میشه؟؟

جریان مرخصی تو شهری چطوریه روزی هست یا هفته؟؟ و چند ساعت مرخصی توشهری میدن؟؟؟؟

میتونیم از اینجا صابون و شامپو و خمیردندان واس خودمون ببریم؟؟ و از لوازم بهداشتی که خوده اونا میدم استفاده نکنیم؟؟؟؟

مرخصی بیایم و دیرتر از موعد به پادگان بریم به جای هر روز دیر رفتن چند روز اضاف میزنن؟؟

یه سوال همیشه واس مبهم بوده اینکه یه سرباز 21 ماه تو یه پادگان چه غلطی میکنه؟؟؟ یعنی درکل 21 ماه رو اونجا

چه کاری انجام میده و از ساعت 4 صب بلندمیشه تا شب؟؟؟ و عمر جوونارو میگیرن...2سالو فقط پا میکوبن

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. واقعآ کنکور داده بودید ؟ یا اینکه الکی بهانه آوردید ...؟ درخواستتون واسه منتظر بودن نتایج بود ؟ اگه بگیم میخواهیم کنکور بدیم چی ؟ قبول میکنن؟! ممنون
    اره بابا واقعا کنکور دادم و الان هم منتظر نتایج ارشد هستم!
    واسشون فرم ثبت نام رو فرستادم که قبول کردن وگرنه قبول نمیکردن چون اون خانومه هم میگفت که تا حالا هر چی درخواست دادیم رد شده!
    فکر نکنم واسه کنکور دادن تمدید کنن
    Last edited by sh@y@n; 13-08-2014 at 20:25.

9. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا اگه گوشی ببریم و بعد از ورود به پادگان تحویل بدیم موقغ های مرخصی میتونبم پس بگیریم و بعد دوباره که اومدیم تحویل بدیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نبود 8 روز دیگه ...........

راحت میشیم از شر این اموزشی

بوی واکسن میاد ...............

12. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینکه میگن تو اموزشی مثلن 2 روز مرخصی میدن واس غیر بومی ها که مثال ازشرق کشور بره غرب کشور 2 روزو که باید تو راه

باشه؟؟جریان چطوری میشه؟؟

جریان مرخصی تو شهری چطوریه روزی هست یا هفته؟؟ و چند ساعت مرخصی توشهری میدن؟؟؟؟

میتونیم از اینجا صابون و شامپو و خمیردندان واس خودمون ببریم؟؟ و از لوازم بهداشتی که خوده اونا میدم استفاده نکنیم؟؟؟؟

مرخصی بیایم و دیرتر از موعد به پادگان بریم به جای هر روز دیر رفتن چند روز اضاف میزنن؟؟

یه سوال همیشه واس مبهم بوده اینکه یه سرباز 21 ماه تو یه پادگان چه غلطی میکنه؟؟؟ یعنی درکل 21 ماه رو اونجا

چه کاری انجام میده و از ساعت 4 صب بلندمیشه تا شب؟؟؟ و عمر جوونارو میگیرن...2سالو فقط پا میکوبن
    سلام.
    در مورد مرخصی غیر بومی ها ، چیزی هست که ما بهش میگفتیم توراهی. یعنی مثلا طرف میخواد 10 روز بره مرخصی 2 روز تو راهی بهش اضافه میکنن 12 روز میره . ( اون 2 روز رو تشویقی حساب میکنن) البته نمیدونم همه جا این کارو میکنن یا نه ولی معمولا واسه پادگان ما اینمدلی بود.

مرخصی تو شهری معمولا اگر ضروری باشه با موافقت فرمانده اجرا میشه که بهش مرخصی ساعتی میگن. طرف با موافقت میتونه بره مرخصی ساعتی بیرون تو شهر وحداکثر قبل از خاموشی باید برگرده تو پادگان. ( حدوداً ساعت 9 دیگه باید تو پادگاه باشه . بازم بستگی داره )

در مورد وسایل شخصی موردی نداره گیر نمیدن.

در مورد دیرکر از مرخصی هم بازم بستگی داره ممکنه طرف کوتاه بیاد ممکنه اضافه خدمت بزنن ممکنه تنبیه کاری بشه طرف ممکنه خیلی طرف بداخلاق باشه یک روز بازداشت کنه ( یک روز بازداشت برابر با 2 روز اضافه خدمت هست )
    خدماتی که سربازان تو پادگان ها انجام میدن کاملا بستگی به محلی هست که فعالیت میکنن. ممکنه فعالیت های اداری باشه . فنی باشه یا موارد دیگه. ولی معمولا مسائل بیشتر داخل همون پادگان میچرخه .

البته این موارد مربوط به آموزشی نیست مربوط به بعد از آموزشی هست. بعد از آموزشی معمولا بیداری 4 صبح نیست. در بدترین شرایط 5 صبح هست ! واسه درجه دارها بین 7:30 تا 8 . ( واسه ما اینمدلی بود )

14. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اقا اگه گوشی ببریم و بعد از ورود به پادگان تحویل بدیم موقغ های مرخصی میتونبم پس بگیریم و بعد دوباره که اومدیم تحویل بدیم؟
    اگر منظور شما بعد از آموزشی هست، میتونید به دژبانی تحویل بدین . موقع رفت تحویل بدین و موقع برگشت تحویل بگیرید ولی باید این مورد رو اعلام کنید حتماً که میخواید بیارید ببینید چی میگن !!

16. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •