تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2355 از 2403 اولاول ... 135518552255230523452351235223532354235523562357235823592365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,541 به 23,550 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

متوجه نمیشم موقعی میگن 1 مگ یعنی سرعت پایش 1 هست ! اینطور نیست؟
    یعنی اینم از کلکاشون هست و درواقع فقط تا 17 گیگ از سرعت 1 مگ برخورداری

همین حالا زنگ زدم 2020 پرسیدم
    گفتن بعد 17 گیگ قطع میشه باید حجم بخری گفتم پس چرا زدین نا محدود ؟
    گفت خوب تا 17 گیگ نا محدوده دیگه !
    گفتم خانم این که همون محدود میشه
    گفت نمیدونم از تهران بخش نامه زدن اینجوریه و باید تو لیست بنویسید اینجوری
    گفتم خدانگه دار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    معمولا وقتی از ISP نت میگیرید اگه 1 مگ باشه روی 2 مگ میبندن و این باعث میشه شما سرعت بالاتری بگیری ولی تو این بسته های مثلا نامحدود هر سرعتی بخری دقیقا همونقدر بهت میدن.

.................................................. .................................................. .................................................. ........................................

واقعا واسه خوده منم سواله که اینا ما رو چیز فرض کردن یا خودشون مشکل دارن!! آخه بسته نامحدود با حجم محدود یعنی چی!!!!!!!
    شرکتی مثل شاتل وقتی بسته ی نامحدود میده با حداقل ترافیک مثلا 15 یعنی اگه دانلودتون از 15 گیگ بیشتر شد سرعتتون کاهش پیدا میکنه مثل اینکه دوستان مسئول تو مخابرات اومدن این کارو کپی کنن کلا زدن خرابش کردن!

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

معمولا وقتی از ISP نت میگیرید اگه 1 مگ باشه روی 2 مگ میبندن و این باعث میشه شما سرعت بالاتری بگیری ولی تو این بسته های مثلا نامحدود هر سرعتی بخری دقیقا همونقدر بهت میدن.

.................................................. .................................................. .................................................. ........................................

واقعا واسه خوده منم سواله که اینا ما رو چیز فرض کردن یا خودشون مشکل دارن!! آخه بسته نامحدود با حجم محدود یعنی چی!!!!!!!
    شرکتی مثل شاتل وقتی بسته ی نامحدود میده با حداقل ترافیک مثلا 15 یعنی اگه دانلودتون از 15 گیگ بیشتر شد سرعتتون کاهش پیدا میکنه مثل اینکه دوستان مسئول تو مخابرات اومدن این کارو کپی کنن کلا زدن خرابش کردن!
    قبلا اندیشه 128 نامحدودش رو 256 و 256 اون رو 512 و ..................بود بعد زیرساخت به کل ایران اعلام کرد این غیرقانونیه و بازار رقابتو خراب میکنه و ................بعد اون اومدن این سقفو درست کردن که مثلا تا 17 گیگ سرعت حالا هرچی بعدش همون 128 قرارداد
    اینا اومدن چیکار کردن خودشونم نمیدونن

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام برای کسی که دنبال دانلود شبانه خوب هست توی مرکز پنج چی پیشنهاد میکنید. فقط لطفا پاسخ بدید

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

به نظر میاد سرعت های دانلود روزانه و شبانه رو یکی کردن - اندیشه سبز خزر
    البته من سرویس حجمی 1 مگابیت - 3 گیگ رو تمدید میکنم همیشه که برام روی 4 مگابیت میبندن که روزها سرعت دانلودم میشه 480 تا 500 ... چند روزی (یه هفته تقریبا ) هست که پهنای باندم رو بردن بالا ( توی کانکشن یه بار 6.5 و یه بار 7.6 Mbps میزنه ) ... چه شبانه چه روزانه سرعت دانلودم روی 800 کیلوبایته ... میانگین شبی 12 گیگ دانلود
    در قیمت تغییر نکرده آنچنان ولی امیدوارم کیفیت سرویس ها همچنان به این شکل باقی بمونه

5. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شبانه اندیشه شده 3 تا 9 صبح ؟
    امروز رفتم جدید ثبت نام کنم گفتن کلا شده3 تا 9 !!

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

شبانه اندیشه شده 3 تا 9 صبح ؟
    امروز رفتم جدید ثبت نام کنم گفتن کلا شده3 تا 9 !!
    معلوم نیست چی میگن اینا ... در بخش تمدید سرویس ها یه سری ها 1 تا 7 صبح هست و بقیه 3 تا 9 صبح

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

معلوم نیست چی میگن اینا ... در بخش تمدید سرویس ها یه سری ها 1 تا 7 صبح هست و بقیه 3 تا 9 صبح
    اره تو سرویسم زده 1 تا 7 ، میگن چند روز شده !!
    پشتیبانی اندیشه زنگ بزنم میدونن ؟
    بعضی از سرویس ها 3 تا 9 که میزنه 66% درصد رایگان هست ولی واس ما تمام رایگان 1 تا 7
    گفتن کلا شده 3 تا 9

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

حجم رایگان به مناسبت عید سعید قربان سال 1395 به تمامی کاربران
    ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۲ شهريور

مشترکین گرانقدر؛
    ضمن تبریک عید
    سعید قربان، به اطلاع می رساند؛ به این مناسبت دو گیگابایت حجم هدیه برای سرویس های محدود و یک عدد پین افزایش حجم تضمینی برای سرویس های نامحدود به سرویس مشترکین محترم افزوده می گردد. مشترکین محترم با مراجعه به پنل کاربری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ورود به بخش هدایا و کلیک بر روی پین رویت شده، می توانند هدیه خود را دریافت نمایند.
    *مهلت فعال سازی هدایا تا 22 آذر 1395 می باشد*
    همچنین طرح های ویژه ای با عنوان جشنواره
    قربان تا غدیر به مدت محدود ارایه می گردد که می توانید با مراجعه به آدرس زیر اطلاعات مورد نیاز را دریافت نمایید:

داره خودمونی میشه BACK SPACE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

زنگ زدم گفتن با این کار دیگه کلا سرعت محدودیت شبانه رو ورداشتن کلا با همون سرعت روز می تونی از دانلود شبانه استفاده کنی
    من هنوز سرویسهای جدید رو نزدم که ببینم چطوریه

یه چیزی هم گفت واسه نامحدود خیلی جالب بود
    اینه مثلا اگه 256 نامحدود 20 گیگ رو بگیری بعد از اینکه تا 20 گیگ تضمین شده هست بعد از 20 گیگ یه دفعه سرعت پایین نمیاد به اندازه 10 گیگ دیگه بصورت پلکانی پایین میاد این خیلی عالیه

به هیچ عنوان این موضوع صحت نداره حداقل واسه من !!
    چون همین الان که مودم رو روشن کردم و مرورگر رو باز کردم صفحه تمدید باز شد واسم با اینکه هنوز سه روز از اعتبار باقی موندم باقیه و مصرفمم 18.961 مگابایت از 20.480 شده ولی هیچ سایتی باز نمیشه و صفحه تمدید میاد
      محتوای مخفی: sc 

Last edited by BACK SPACE; 13-09-2016 at 08:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

به هیچ عنوان این موضوع صحت نداره حداقل واسه من !!
    چون همین الان که مودم رو روشن کردم و مرورگر رو باز کردم صفحه تمدید باز شد واسم با اینکه هنوز سه روز از اعتبار باقی موندم باقیه و مصرفمم 18.961 مگابایت از 20.480 شده ولی هیچ سایتی باز نمیشه و صفحه تمدید میاد
      محتوای مخفی: sc 

نه دوست عزیز واسه منم یه بار اینجوری شده بود 3 روز مونده بود بعد تو accounting دیدم Remained Credit صفر شده بود یعنی زودتر از موعد زنگ زدم درستش کردن

12. این کاربر از zerocold981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •