تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2354 از 3347 اولاول ... 135418542254230423442350235123522353235423552356235723582364240424542854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,531 به 23,540 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

کدوم کار عزیز دل برادر دانلود فایل و فروختن به مردم ؟؟؟؟
    در ضمن کور هم نیستیم
    سلام
    بابت فونت و رنگ شرمندم حلال کنید
    خیر، سیستمی دارم که نیاز به پهنای باند بالایی داره الان از طریق وایرلس و پهنای باند اختصاصی 30 مگ نت دارم که حدودا ماهی 9 میلیون میشه
    اگر بشه اینطوری دریافت کرد خوب طبیعتا خیلی برای من کم هزینه تر میشه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    بابت فونت و رنگ شرمندم حلال کنید
    خیر، سیستمی دارم که نیاز به پهنای باند بالایی داره الان از طریق وایرلس و پهنای باند اختصاصی 30 مگ نت دارم که حدودا ماهی 9 میلیون میشه
    اگر بشه اینطوری دریافت کرد خوب طبیعتا خیلی برای من کم هزینه تر میشه
    شما دوتا سیم کارت و مودم بگیر لود بالانسش کن میشه 34 مگ ( دو برابر 17 مگی که الان میگیری) .4مگ از پهنای باند اختصاصیت هم بیشتر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

شما دوتا سیم کارت و مودم بگیر لود بالانسش کن میشه 34 مگ ( دو برابر 17 مگی که الان میگیری) .4مگ از پهنای باند اختصاصیت هم بیشتر .
    با سلام می تونید روش
    لود بالانس را توضیح بدید؟ با لپ تاپم که یک کارت شبکه معمولی و یک کارت شبکه وایرلس داره میشه انجام داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

به احتمال قریب به یقین گوشی شما Xiaomi Redmi note 3 است.
    درسته گوشیم همون note 3 pro هستش، همه کدهای مخفیش عمل میکنه جز اونی که میخواد وارد service mode بشه. احتمالا به خاطر رامش هست. این خبر آپدیتش توی ۳روز دیگه خیلی خوشحال کننده بود امیدوارم واقعیت داشته باشه. موقع دانلود که تغییر پیدا نمیکنه علامت 4g و سرعتم تا ۸مگابایت میره ولی بیشتر ندیدم.

5. این کاربر از realcore بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درسته گوشیم همون note 3 pro هستش، همه کدهای مخفیش عمل میکنه جز اونی که میخواد وارد service mode بشه. احتمالا به خاطر رامش هست. این خبر آپدیتش توی ۳روز دیگه خیلی خوشحال کننده بود امیدوارم واقعیت داشته باشه. موقع دانلود که تغییر پیدا نمیکنه علامت 4g و سرعتم تا ۸مگابایت میره ولی بیشتر ندیدم.
    نسخه 16 گیگ این گوشی با قیمت تقریبی 600 هزار تومان را می توان نمونه کامل «کارآیی به ارزش خرید» دانست. همه چیز برای عرضه آپدیت رسمی رام اینترنشنال این گوشی که قرار است در هند از آن رونمایی شده و به صورت OTA در دسترس قرار گیرد در هفته گذشته برنامه ریزی شده بود که ناگهان به تعویق افتاد و همین چند ساعت پیش در صدر خبرهای فناوری بر عرضه آپدیت رسمی در روز سه شنبه تأکید شد(البته اگر باز عذر تازه ای نتراشند):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا اگر نگاهی به تست سرعت اون دوست زنجانی در حالت +4G بیندازید می بینید حدود 76 مگابیت است. بنابراین سرعت دانلود 8 مگابایتی شما نیز به احتمال زیاد در حالت +4G اتفاق می افتد و در محدوده ای که دانلود می کنید شاید ترافیک کاربران بالاست یا محدودیت پهنای باند وجود دارد.
    Last edited by NetizeN; 20-08-2016 at 20:31.

7. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

با سلام می تونید روش
    لود بالانس را توضیح بدید؟ با لپ تاپم که یک کارت شبکه معمولی و یک کارت شبکه وایرلس داره میشه انجام داد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وقتی یه جا یه سیمکارت ایرانسل 17 مگ میده یه سیمکارت ایرانسل دیگه همزمان دانلود کنه همونجا 17 مگ نصف میشه بینشون..روی باند 1800 10 مگاهرتزی هر cell نهایت 75 مگ میتونه به جمع کل مشترکینش بده.
    مگر سیمکارت همراه اول بگیرن اونیکیرو تا یکی ایرانسل بشه یکی همراه اول.

10. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

]
    ضمنا اگر نگاهی به تست سرعت اون دوست زنجانی در حالت +4G بیندازید می بینید حدود 76 مگابیت است. بنابراین سرعت دانلود 8 مگابایتی شما نیز به احتمال زیاد در حالت +4G اتفاق می افتد و در محدوده ای که دانلود می کنید شاید ترافیک کاربران بالاست یا محدودیت پهنای باند وجود دارد.
    البته من نسخه ۳۲گیگ با رم ۳ رو گرفتم که واقعا فوق العادس. ممنون حالا من اگه موفق به دریافت علامت 4g+ شدم بهتون خبر میدم. مرسی بابت راهتمایی

12. 2 کاربر از realcore بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    میگم حالا یه سوال در مورد 4g+ :
    ایرانسل چطور تونسته به سرعت 650 مگ (حتی روی کاغذ) برسه؟
    از تجمیع کدوم باند و پهنا ها ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

سلام
    میگم حالا یه سوال در مورد 4g+ :
    ایرانسل چطور تونسته به سرعت 650 مگ (حتی روی کاغذ) برسه؟
    از تجمیع کدوم باند و پهنا ها ؟
    سلام. این سرعت البته یه سرعت واقعیه و روی کاغذ نیست. صرفاً با تجمیع پهنای باند ۲۰ مگاهرتز باند ۴۲ TDD-LTE ،
    ۱۵ مگاهرتز باند ۷ FDD-LTE و ۱۰ مگاهرتز باند ۳ FDD-LTE که در مجموع میشه ۴۵ مگاهرتز نمیشه به این سرعت دست پیدا کرد و باید موارد دیگه ای مثل قابلیت MIMO رو در شبکه فعال کرد. شاید با حالت MIMO 8X8 و پهنای باند ۴۵ مگاهرتز دسترسی به این سرعت امکان پذیر شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •