سلام
بابت فونت و رنگ شرمندم حلال کنید
خیر، سیستمی دارم که نیاز به پهنای باند بالایی داره الان از طریق وایرلس و پهنای باند اختصاصی 30 مگ نت دارم که حدودا ماهی 9 میلیون میشه
اگر بشه اینطوری دریافت کرد خوب طبیعتا خیلی برای من کم هزینه تر میشه
سلام
بابت فونت و رنگ شرمندم حلال کنید
خیر، سیستمی دارم که نیاز به پهنای باند بالایی داره الان از طریق وایرلس و پهنای باند اختصاصی 30 مگ نت دارم که حدودا ماهی 9 میلیون میشه
اگر بشه اینطوری دریافت کرد خوب طبیعتا خیلی برای من کم هزینه تر میشه
شما دوتا سیم کارت و مودم بگیر لود بالانسش کن میشه 34 مگ ( دو برابر 17 مگی که الان میگیری) .4مگ از پهنای باند اختصاصیت هم بیشتر .
با سلام می تونید روشلود بالانس را توضیح بدید؟ با لپ تاپم که یک کارت شبکه معمولی و یک کارت شبکه وایرلس داره میشه انجام داد.
درسته گوشیم همون note 3 pro هستش، همه کدهای مخفیش عمل میکنه جز اونی که میخواد وارد service mode بشه. احتمالا به خاطر رامش هست. این خبر آپدیتش توی ۳روز دیگه خیلی خوشحال کننده بود امیدوارم واقعیت داشته باشه. موقع دانلود که تغییر پیدا نمیکنه علامت 4g و سرعتم تا ۸مگابایت میره ولی بیشتر ندیدم.
نسخه 16 گیگ این گوشی با قیمت تقریبی 600 هزار تومان را می توان نمونه کامل «کارآیی به ارزش خرید» دانست. همه چیز برای عرضه آپدیت رسمی رام اینترنشنال این گوشی که قرار است در هند از آن رونمایی شده و به صورت OTA در دسترس قرار گیرد در هفته گذشته برنامه ریزی شده بود که ناگهان به تعویق افتاد و همین چند ساعت پیش در صدر خبرهای فناوری بر عرضه آپدیت رسمی در روز سه شنبه تأکید شد(البته اگر باز عذر تازه ای نتراشند):
ضمنا اگر نگاهی به تست سرعت اون دوست زنجانی در حالت +4G بیندازید می بینید حدود 76 مگابیت است. بنابراین سرعت دانلود 8 مگابایتی شما نیز به احتمال زیاد در حالت +4G اتفاق می افتد و در محدوده ای که دانلود می کنید شاید ترافیک کاربران بالاست یا محدودیت پهنای باند وجود دارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NetizeN; 20-08-2016 at 20:31.
با سلام می تونید روشلود بالانس را توضیح بدید؟ با لپ تاپم که یک کارت شبکه معمولی و یک کارت شبکه وایرلس داره میشه انجام داد.
وقتی یه جا یه سیمکارت ایرانسل 17 مگ میده یه سیمکارت ایرانسل دیگه همزمان دانلود کنه همونجا 17 مگ نصف میشه بینشون..روی باند 1800 10 مگاهرتزی هر cell نهایت 75 مگ میتونه به جمع کل مشترکینش بده.
مگر سیمکارت همراه اول بگیرن اونیکیرو تا یکی ایرانسل بشه یکی همراه اول.
البته من نسخه ۳۲گیگ با رم ۳ رو گرفتم که واقعا فوق العادس. ممنون حالا من اگه موفق به دریافت علامت 4g+ شدم بهتون خبر میدم. مرسی بابت راهتمایی
سلام
میگم حالا یه سوال در مورد 4g+ :
ایرانسل چطور تونسته به سرعت 650 مگ (حتی روی کاغذ) برسه؟
از تجمیع کدوم باند و پهنا ها ؟
سلام. این سرعت البته یه سرعت واقعیه و روی کاغذ نیست. صرفاً با تجمیع پهنای باند ۲۰ مگاهرتز باند ۴۲ TDD-LTE ،
۱۵ مگاهرتز باند ۷ FDD-LTE و ۱۰ مگاهرتز باند ۳ FDD-LTE که در مجموع میشه ۴۵ مگاهرتز نمیشه به این سرعت دست پیدا کرد و باید موارد دیگه ای مثل قابلیت MIMO رو در شبکه فعال کرد. شاید با حالت MIMO 8X8 و پهنای باند ۴۵ مگاهرتز دسترسی به این سرعت امکان پذیر شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)