شاید از سئوات تحصیلیت بیشتر استفاده کردی مثلا برای لیسانس 6 سال میتونی فارغ تحصیل بشی
1 سال هم از فارغ تحصلی میتونی بعدش دفترچه پست کنی
شاید از سئوات تحصیلیت بیشتر استفاده کردی مثلا برای لیسانس 6 سال میتونی فارغ تحصیل بشی
1 سال هم از فارغ تحصلی میتونی بعدش دفترچه پست کنی
نه دوست عزیز. تو 4سال تموم کردم. برای کاردانی به کارشناسی هم معافی تحصیلی گرفتم که سه سال بود من تو 2 سال تموم کردم.
سلام دوستان ببخشید سوالم تکراری هست.
می خواستم بدونم اگر بعد از تموم شدن دوره کارشناسی کنکور ارشد قبول نشم میتونم تا یک سال نرم سربازی و بخونم برای کنکور سال بعد؟ اضاف خدمت نمیخورم؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام. اگه در طول خدمت دچار یه بیماری بشی که نیاز به عمل داشته باشی و به فرض تا یکماه بعد عمل باید استراحت کنی این یک ماه جزو خدمت حساب میشه یا 1 ماه اضافه خدمت میخوری؟
سلام دوستان![]()
Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:44. دليل: حذف قسمت بی محتوا و انحرافی .//
اگه شرایط دار نباشیم هم باز بیوفتیم مثلا تبریز میریم یگان ویژه!؟فقط اینجا اینجوریه!؟
من که نگفتم وضعیت زندگی چه جوریه ؟ گفتم چند بار در سال احتمال درگیری با اشرار و تروریست ها وجود داره ؟
Last edited by ahwazp30; 13-08-2014 at 13:28.
سلام گذرنامه رو مطمئن نیستم ولی یه چی های شنیدم
اما گواهینامه باید توسط کمسیون پزشکی نظر داده بشه و بستگی به نوع بیماری داره ..نمیشه کلی گفت ولی بعضی از بند ها رو طبیعتا اجازه رانندگی نمیدهند مثلا کسی که اسكيزوافكتيو یا اسكيزوفرني مزمن و شدید داره قاعدتا نمیتونه گواهینامه بگیره !!!
ولی در هر صورت معافیت پزشکی بند های مختلفی داره و باید کمسیون نظر بده
والا هر نیرویی فرق داره ولی الان تو پدافند عملی شده و به لیسانسه ها گروهبانی یا استواری میخوان بدن
=============================================
سوال خودم
دوستان حرفه ای ج بدن
تو تهران چه مرکز دندانپزشکی میشناسن که کارش خوب باشه و طرف قرارداد با نیروی های مسلح باشه که ما سربازا هم بتونیم ازش استفاده کنیم ؟ راستی چند درصد هزینه رو میگیرن ؟
و اینکه امروز تو امیر اباد خیابان اعتماد زاده کلینیک دندانپزشکی نزاجا رو دیدم ایا خدماتش به سربازای ارتش رایگان هست ؟حتی ما که نزاجا نیستیم
من در خواست تمیدید واسه کنکور داده بودم که امروز موافقت شد , فعلا از نیروی انتظامی نجات پیدا کردم
فقط یه سوال واسم پیش اومده , من اگر بخوام ابان برم خدمت دوباره نیروی انتظامی میفتم یا ممکنه بیفتم ارتش
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)