سلام
من فاصلم تا دکل ایرانسل حدود 500 متر هست
چه گوشی بخرم که 4جی پلاس ساپورت کنه و 2تا باند رو با هم جمع کنه؟
من سرعت دانلودم 4.5 مگابایت الی 5مگابایت هست
میخوام سرعت دانلودم به 9 مگابایت برسونم
مصرفمم هم فقط شبانه ایرانسل هست
سلام
من فاصلم تا دکل ایرانسل حدود 500 متر هست
چه گوشی بخرم که 4جی پلاس ساپورت کنه و 2تا باند رو با هم جمع کنه؟
من سرعت دانلودم 4.5 مگابایت الی 5مگابایت هست
میخوام سرعت دانلودم به 9 مگابایت برسونم
مصرفمم هم فقط شبانه ایرانسل هست
مهمتر از فاصله دکل ایرانسل تا محل استقرار شما، مشخض شدن این موضوع است که آیا دکل مورد نظر اینترنت نسل چهار ایرانسل را روی هر دو فرکانس 1800 و 2600 در اختیار می گذارد یا نه و پس از آن تعیین میزان احتمالی پهنای باند اختصاص یافته به این دکل است تا روشن شود آیا می تواند در صورت فراهم بودن امکان استفاده از +4G، شما را تا مرز سرعت دانلود 9 یا 10 مگابایت در ثانیه همراهی کند و پس از همه این امکان سنجی ها نوبت به انتخاب ابزاری می رسد که بسته به بودجه شما، توانایی ترکیب فرکانس های نسل چهار و ارائه خدمات +4G را داشته باشد که در این مرحله با توجه به قوانین این تاپیک یا باید از طریق پیغام خصوصی راهنمایی بگیرید یا در تاپیک مشاوره برای خرید مودم همراه و موبایل طرح موضوع کنید.
بیشترین پهنای باند را از طریق ترکیب فرکانس ها با فناوری +4G می توانید دریافت کنید که با خواندن پاسخ ارائه شده به دوست بالایی می توانید به ارزیابی تقریبی در این زمینه دست پیدا کنید.
درباره عملکرد آنتن مورد نظرتان هم برخی از دوستانی که تجربه استفاده از آن را داشته اند در چند صفحه اخیر توضیح داده اند.
سلام دوست عزیز من الان بیشتر از یک سالی میشه که دیگه سیستمم ندارم وتمام کارهام رو از طریق گوشی وتبلتای اندروید انجام میدم برای وارد شدن به کنسول مودمم هم با وارد کردن ای پی مودم وارد میشم و همه نیازهام رو مرتفع میکنم میخواستم از شما که مدتیه این مدل انتن رو دارید راهنمایی بگیرم اگه بتونم تهیه کنم میتونم به جای وصل کردن کابل شبکه به سیستم به ورودی ون یه روتر وصل کنم وبا آدرس آی پیش وارد کنسولش بشم و نظارت کاملی رو عملکردش داشته باشم؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
بله ميشه به روتر وايرلس وصل كنيد
چیپست گوشی من اسنپدراگون 650 هست و قاعدتا باید 4g+ رو ساپورت کنه. من مشهدم و توی خونه هیچ وقت روی گوشی 4g+ ندیدم. البته بیرونم ندیدم، اگه احتمالا منطقه ای هم بوده شاید متوجه نشدم. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ دکل نزدیک به ما فقط یه فرکانس میده؟ از کجا میتونم بفهمم چه فرکانس هایی در دسترسه؟ این نکته هم باید بگم که سرعت 4g منطقه ما خیلی خوبه و همیشه فول آنتنه.
به احتمال قریب به یقین گوشی شما Xiaomi Redmi note 3 است که با توجه به عملکرد برجسته پردازنده مرکزی و گرافیکی آن و نیز باتری و صفحه نمایش کارآمد و هزینه متوسط خریدش در ماه های اخیر به فروش قابل توجهی در بازار ایران دست یافته است. اسنپ دراگون 650 از +4G تا cat 7 پشتیبانی می کند اما اینکه می گویید هیچ نشانه ای مبنی بر LTE-A یا +4G در گوشی شما ظاهر نمی شود را معمولاً باید در کاستی نرم افزاری و فرمور گوشی جستجو کرد که با آپدیت های گاه و بی گاه رفع می شود. رام اینترنشنال Redmi note 3 پس از مدتها حرف و حدیث و انتظار بنا بر برنامه از پیش تعیین شده که دو بار به تعویق افتاد تا سه روز دیگر قرار است به اندروید 6 و رابط کاربری MIUI 8 ارتقا یابد که بسیاری از کاستی های موجود در عملکرد این گوشی را مرتفع می کند. مشابه این مسأله در برخی از گوشی هایی که از 3G پشتیبانی می کنند در نمایش حالت های +H و DC یا دوآل کریر وجود داشت که اغلب با آپدیت سیستم عامل و عرضه وصله نرم افزاری برای آنها حل شد.
مهمتر از نمایش علامت +4G در گوشی برای اطمینان از بهره برداری ترکیبی همزمان از دو باند فرکانسی، آزمون سرعت در چند منطقه متفاوت است تا ببینید سرعت شما به 100 مگابیت یا بیشتر می رسد. در این صورت می توانید اطمینان داشته باشید عملکرد +4G بدون اشکال در جریان است.
دوستی در صفحه 2349 همین تاپیک اسکرین شاتی از تست +4G با گوشی در شهر زنجان منتشر کرده اند که فرکانس ها را در حالت Service Mode گوشی نمایش می دهد. از این روش برای بررسی فرکانس یا فرکانس هایی که گوشی به آن متصل است، استفاده کنید.
احتمالا در سفری که بزودی به مشهد خواهم داشت با همین گوشی(اگر به موقع به دستم برسد) در چند نقطه تست سرعت خواهم گرفت.
پ.ن: نکته دیگری که الان به خاطرم رسید اینه که با توجه به بالا رفتن توان مصرفی گوشی هنگام +4G به دلیل اتصال به دو باند فرکانسی، گوشی ها معمولا به صورت هوشمند برای کاهش مصرف باتری هنگامی که دانلودی در کار نیست و تنها وبگردی عادی در حال انجام است یک اتصال فرکانسی را قطع می کنند بنابراین گوشی در حالت 4G یا LTE عادی با توان مصرفی کمتر به اینترنت متصل می ماند. شما هم امتحان کنید ببینید آیا مثلاً هنگامی که با اسپید تست آزمون سرعت می گیرید یا شروع به دانلود می کنید احتمالا گوشی شما به صورت خودکار به حالت +4G سوئیچ نمی کند و نشانه شبکه LTE تغییر نمی کند.
Last edited by NetizeN; 20-08-2016 at 20:07.
... حذف شود.
Last edited by gigaht; 21-08-2016 at 00:55.
منظورم نبود که چیز بدیه ، خیلی هم اینجا همگی علاقه داریم به ترندهای جدید..
منظورم بحث صرفیدن و توجیه اقتصادی داشتن صرف این هزینه های بالا برای چیزی بود که اعتباری به استمرارش نیست .
قسمت اول محاسبه اینه که با این 500 تومن میشه 250 بسته شبانه خرید با متوسط دانلود 20 گیگ برای هر بسته جمعا میکنه حدود 5ترابایت .
حالا اگر با انتن و مودم کذایی بشه دوبرابر گرفت یعنی 40 گیگ در هر بسته حساب کنید چه مدت طول میکشه تا هزینه خودشو جبران کنه ..
من یه چیزی درآوردم حدود یکسال و بعد 12 ترابایت و 350 بسته شبانه . شایدم بیشتر
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk 2
کدوم کار عزیز دل برادر دانلود فایل و فروختن به مردم ؟؟؟؟
در ضمن کور هم نیستیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)