دوباره زنگ بزن به همون ۲۰۲۰ مشخصات رو بهت میدن
دوباره زنگ بزن به همون ۲۰۲۰ مشخصات رو بهت میدن
پنل مخابرات دچار باگ شده دوباره تا میتونید دانلود کنید هیچی کم نمیکنهمن ماهی 360 گیگ حجم دارم ولی زده 420 گیگ و هرچیم دانلود میکنم کم نمیشه ازش
1-لازم نیست که حتما روی روتر ست بشه اما من فرض رو بر استفاده خانواده و راحتی دسترسی گذاشتم. میتونید با همون ددیوایس خودتون از اکانت تبدیل ترافیک خارجی به داخلی استفاده کنید.
2-فروشنده ها هم یکی دوتا هست از جمله بیتسفا
3- توصیه میکنم یه ماه اکانت برای تست بگیرید و به یه کامنت اینترنتی بسنده نکنید. اگه خوب بود برای شما و راضی بودید ادامه میدید و اگه بدرد نخورد نهایتا ده تومن براش دادید.
سلام دوستان تو پنل مخابرات طرح ها حجم هاشونو به بین الملل زده و اسمشونم از مصرف منصفانه شده غیر حجمی بنظر شما چه برنامه ای تو سرشون هست؟
![]()
سلام دوستان تو پنل مخابرات طرح ها حجم هاشونو به بین الملل زده و اسمشونم از مصرف منصفانه شده غیر حجمی بنظر شما چه برنامه ای تو سرشون هست؟
![]()
سلام
واقعا معلوم نیست میخوان چه بلایی سر یوزرا بیارن مخابرات همیشه غافلگیر میکنه منتهی از نوع بدش
حجم ها هم بنظر من بشکل احمقانه ای کمه...
حجم ها ماهانه هستن, مثلا 183گیگ هر ماه به مدت یک سال 845هزار تومان
خودم دارم و اینطوره
کارمندان و طراحان وب سایت مشکل درج واضح و شفیع اطلاعات دارند
توصیه میکنم بجای صرفه جویی 200هزار تومان در یک سال ماهانه بخرین, مثلا 183گیگ 87هزار برای یک ماه
علت اینکه مخابرات فقط 183 گیگ برای 1 ماه دقیق حساب میکنه و مثلا اگر اون حجم تو 3 هفته تمام بشه باید تا پایان ماه حجم اضافه و گران قیمت خرید
اگر ماهانه بخرین میتونین ماه بعدی را زودتر پیش بیارین
علت دیگه اینکه در طول سال آدم چند بار تو ایام مسافرت میره و بی دلیل یکی دو ماه اینترنت میسوزه
Last edited by dadash42; 09-10-2019 at 10:37.
من یک هفته اس ثبتنام کردم برای adsl مخابرات هنوز خبری نیست.2020 گفته بود 2-3 روزه وصل میشه!
از جای خاصی میتونم پیگیری کنم؟
یا باید صبر کنم
Last edited by ALI_METALL; 09-10-2019 at 11:24.
دوستان توی قسمت تغییر سرویس یه جا زده "اضافه مصرف ترافیک تا امروز " این یعنی چی مربوط به چی میشه؟
یعنی اگر زودتر از موعد اتمام اینترنت قصد تغییر سرویس رو داشته باشید باید یک مبلغی به مخابرات بپردازید!
اینم از معجزات این شرکت کلاهبردار دولتی هست، از خدماتی که پولش رو همون اول دادید کمتر استفاده می کنید اما به جای اونها شما بدهکار میشید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)