کسى اطلاعاتى در اىن زمينه نداره؟
کسى اطلاعاتى در اىن زمينه نداره؟
اگر یگان خدمتیتون یگان ویژه باشه تشریف می برید اونجا و یکسری آموزشها مثل کنترل اغتشاشات و ... می بینید.. وگرنه میفرستن ستاد فرمانده استان مورد نظری که تقسیم شدید و دوباره تقسیم می شید.. راهور، کلانتری و پاسگاه ها، قسمت های اداری و ستادی، حفاظت اطلاعات و عقیدتی و سیاسی، پلیس آگاهی، پلیس اطلاعات و.... کی گفته همه رو بعد از آموزشی میفرستن یگان ویژه برای آموزش دوباره؟!
معمولا پایان دوره می دن اما نه اینکه حتما 10 روز باشه.. سقفش 10 روزه تو ناجا ولی کمتر میدن.. بین 5 تا 8 روز.. اگر تشویقی داشته باشید اضافه میشه.. تو یک سری شرایط خاص ممکنه اصلا پایان دوره ندن! مثلا نزدیکای انتخابات یا دم عید..
البته این برداشت که درجه ارزشی نداره لزوما درست نیست! بستگی داره به جایی که می افتید.. مثلا توی یک کلانتری تو شهر کوچیک ممکنه هم سرباز صفر و هم افسر پست بده، بفرستن گشت پیاده، بدرقه متهم و ... اما تو شهرای بزرگتر خیر.. قسمت هایی مثل ستاد فرماندهی اگر بیفتید اختلافش رو متوجه میشید.. سرباز های لیسانس یه بالارو برای کارای اداری انتخاب می کنن و سرباز صفر رو برای کارای خدماتی و نظافت و پست و.. در کل بستگی زیاده داره به جایی که تقسیمتون می کنن..
بنده در مورد سپاه شنیدم که معمولا فرق زیادی بین سرباز صفر و افسر و درجه دار وجود نداره! و کلهم اجمعین در هتل بسر میبرن!
تو آموزشی میتونن حتی 1 روز هم بهتون مرخصی ندن! اما میدن معمولا! کسایی که بومی هستن رو معمولا آخر هفته ها یعنی 5 شنبه یا جمعه یا هر دو میفرستن خونه و غیر بومی ها رو 2 هفته 1 بار بهشون 2 روز مرخصی میدن.. ممکنه دو هفته 1 باز 1 روز مرخصی بدن.. در کل باز مشخص نمیکنه زیاد! تو سپاه مرخصی ها بیشتر، بعد ارتش و کمنترین مرخصی ها برای ناجاست.
1- در هر صورت شما بومی محسوب نمیشین و میتونن مثل بومی ها رفتار نکنن ولی در بعضی مواقع ب مساعدت فرماندهان میتونید برید خونه فامیلتون.
2- بستگی به مرکز آموزش / دوره داره.
3- بله امکان داره ولی باید مرخصی گرفت که شاید هر روز ندن. باز بستگی به مرکز آموزش داره.
4- کسی به خاطر رابطه خوب خودش را زیر سوال نمیبره، ولی می تونه نسبت به سربازهای دیگه بیتشر درخواست کنه که اونم شاید یکبار بشه.
5- سرباز در آموزشی غیر نظافت و بعضی کارهای خاص وظیفه دیگه ای نداره به جز منشی.
6- بردن گوشی و سیگار و... به عرضه سرباز بسیتگی داره، دژبان معمولا خوب میگرده و اگه پیدا کنه تنبیهات داره.
در آموزشی من ندیدم وسایل را بگردن ولی در یگان خیلی میشه که از حفا، بازرسی بیان و بگردن ویا خود فرماندهها بگردن.
7- تکراری
8- نمره 4
1- با قانون جدید احتمال گرفتن معافیت پزشکی سخت تر شده ولی تصمیم با خودتون هست.
2- بله، در دوره ما تفاوتی نداشتن هم رژه داشتن و هم تیراندازی و...
فقط اعصاب روان ها تیراندازی نداشتن و مشکلات قلبی ها دویدن
3- مشکلی نداره
4- امریه را به این راحتی نمیدن، در ضمن خدمت در زمان امریه 24 ماه هست.
5- شرط اینچنینی نیست
6- نسبت به وظیفه آشپزخانه، نظافت و... یکی از کازها را مطمئنا انجام میدین، کسی تو سربازی به خاطر هیچی بیکار نمیشه.
در یگان علی الخصوص جاهایی که معاف از رزم کمه به اون به عنوان یه فردی نگاه میکنن که به کار هیچ کاری نمیخوره و هر چی کار پیش پا افتاده و بعضا مسخره هست را میدن به اون.
7- استخدام نداریم، داشتیم خود شرکت ها طب صنعتی دارن، بعضی شرکت ها مد نظر میگیرن معاف از رزمی و نوع معافی
8- کمترین درجه تعلق میگیره.
در فارغ التحصیلان دانشگاهی اکثرا با توجه به رشته و در بقیه بیشتر شانسی.
قبلا گفتیم
حدود 40-45% اس 2
40- 45 % اس 1
10-15 % س3
در حالت کلی سخت تر هست، قدیما ما تو این تاپیک به ناجا میگفتیم جهنم سبز و یا برده داری نوین.
قسمت اول حرفتون کاملا درسته
قسمت دوم را قبول ندارم، بعضا برای درجه دار شرایط بهتره بعضا برای سرباز صفر
البته مرخصی در صورتی که فرد مسئولیت خاصی نداشته باشه برای همه یکی هست.
طبق دستور ف.ا آذربایجان شرقی
در صورتی که شرایط دار باشین و تقسیم بشین آ. شرقی 10-15 روز دوره یگان ویژه دارین.
من خودم این دوره را بودم، دوره سخت، اهصاب خورد کن و بدی هست علی الخصوص برای کسانی که آموزشگاه ولیعصر بودن چون عادت به این سختی ها ندارن.
بردن چفیه، دارو (حتی سرماخوردگی)، تسبیح، اسپری و... ممنوعه، تاحالا جایی را ندیدم اینطور بگردن.
تلفن ها در زمان آماده باش کلا قطع هست (بگذریم در شرایط عادی 2 ساعت وصله)
گذاشتن کلاه پشمی در زمستان ممنوع هست.
و......
مثال زیاده.
هر کسی مسئولیت سنگینی نداره ولی به هر حال نیروی انتظامی همین که با مردم طرف هست یه مسئولیت هست.
در ضمن حفا و بازرسی و... خیلی سخت گیرتر هستن.
10-15 % س3 میده.
اتفاقا بعضی پاسگاهها ، یگان های مرزبانی، بعضی از پلیس راهها وسط بیابون هست با امکانات خیلی کم!
فرستادن به مرز ومکان های درگیر هیچ ربطی به درجه نداره.
در ضمن خیلی جاها که در اسم امن هستن احتمال درگیری دارن.
اصولا مرخصی نداره، هر چقدر بدن اضافه دادن.
نسبت به هر دوره و مرکز آموزش فرق میکنه.
هیشکی نمیدونه !!!
اگر کسی بیافته تو مرزبانی چقدر احتمال درگیری وجود داره ؟ درسته اسمن جزو مناطق درگیر و خطرناک هست اما دوستانی که تجربه خدمت در مناطق مرزی رو داشتن معمولا در طول خدمت در اون منطقه عملا چند بار درگیری با تروریست ها و یا قاچاقچیا و ... در سال اتفاق میافته ؟
من دوستم سال قبل تو نیرو انتظامی افتاده بود تو یکی از این شهر های که قبیله ای هستن
هر بار درگیری میشد بین این مردم سربازای بدبخت رو می فرستادن که شانسی بود باید حرفه ای باشی جون سالم به در ببری بخوای قهرمان بازی درباری هیچت نشه با مشت لگد چماغ میخوری
اگر منظقه ای که می افتی ساکنینش اسلحه داشته باشند مثلا شهر های کوچیک و روستا ها که دیگه از همین الان وصیت نامه خودت رو بنویس یا دنبال پارتی باش بندازنت شهر بزرگ
چون تو شهر های بزرگ قانون بیشتر حکم میکنه .
در کل پارتی پیدا کنی میتونی جای خوبی بندازند مثلا ساعت اداری داخل اداره باشی یا منشی چیزی یا مثلا مسئول کامپیوتر
بستگی به شانس خودت داره
سلام
20 روزی میشه که فارق التحصیل شدم. مدارکم رو فرستادم و برگه تاریخ اعزامم رو گرفتم ولی در کمال تعجب تو برگه نوشته بدلیل عدم معرفی در موعد مقرر 90 روز اضافه خدمت زدن برام این در صورتی که هیچ غیبتی ندارم.
رفتم نظام وظیفه شهرمون طرف گفت موقع اعزام باید یه برگه از نظام وظیفه بگیری و ببری پادگان ... بقیش یادم نمیاد.
حالا چطور باید بره کسر این 90 روز الکی اقدام کنم؟ آیا اون طرف بهم راستشو گفته؟
یکی از دوستام مرزبانی قسمت نمیدونم کیش بود یا قشم افتاده بود میگفت که خیلی سخته و فقط جایی خواب و یه اتاق بودن با 3 تا سرباز که پست میدادن میگفت هفتگی براشون اب میاوردن تو بشکه
ولی اونجا میگفت که از لحاظ غذا اینا خوب بوده و بهترین غدا رو بهشون میدادند حتی گفت براشون میوه و اجیل اینا هم میدادن
چون کارشون سخت بوده حواشون رو داشتن
فقط گفت سختیش این بود که فاصله از شهر زیاد بود و اونجا هم هوا گرم بوده
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)