تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2353 از 3745 اولاول ... 1353185322532303234323492350235123522353235423552356235723632403245328533353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,521 به 23,530 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برید تو سایت 1544.ir ببنید نوشته مرکزتون پورت خالی داره یا نه
    اگر تو سایت نوشته داره یعنی دارند بهتون دروغ میگند و برید تو 195 شکایت کنید
    از همونجا چک کرده بودم و نوشته بود که پورت خالی دارید و قابل ارائه است.
    چرا باید دروغ بگن آخه؟ بقیه ISP ها هم همینو میگن در حال حاضر

برای اعلام زمان رانژه کسی تماس نمیگیره
    5 هزاتومن فقط زمانی کسر میشه که خط شما رانژه شده باشه ! چون این مبلغ 3000 تومان برای رانژه و 2000 تومان برای برداشتن رانژه به مخابرات پرداخت میشه
    پس از اعلام شماره شبا تا 48 یا نهایت 72 ساعت بعد واریز میشه
    کارشناس کاملا اشتباه توضیح داده
    ممنون از پاسختون

Last edited by Xx Hossein xX; 02-09-2015 at 07:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

جواب نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

جواب نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همون صفحه که سوال پرسیدی دو سه پست پایین تر گفتم تنظمیات دانلود منیجرت رو چک کن تیک اتو دانلود رو خاموش کن
    منم قبلا مخابرات بودم این شکلی حجم کم میکرد بعدش با این روش مشکلم حل شد تا اینکه
    بعد چندماه مشکل اکانتینگ مخابرات باعث شد حجم خوری شروع بشه تا اینکه جمع اوری کردم
    شاید با این روش مشکلت حل شه

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

جواب نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظور دوستمون این گزینه هست
    تیک را بردارید

4. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

«روزنامه آرمان» در گزارشی با عنوان «هزینه اینترنت در ایران 3500 برابر ژاپن! » می نویسد: «بر اساس گزارش سالانه وب‌سايت معتبر نتايندكس درباره ميانگين سرعت اينترنت در كشورهاي مختلف، ايران رتبه ١۶٩ را از ميان ١٩٢ كشور جهان از آن خود كرده است. اين رده‌بندي هرساله براساس ميليون‌ها تستي تنظيم مي‌شود كه كاربران كشورهاي مختلف براي ارزيابي سرعت اينترنت خود انجام داده‌اند. نكته جالب اينجاست كه ايران در سال‌هاي گذشته رتبه‌هاي بهتري ثبت كرده است. به عنوان مثال در ٢٣ فوريه ٢0١٢ ايران رتبه ١۵۵ دنيا را به دست آورد و در تست سالانه ٢0١0 رتبه ١۴٣ را به خود اختصاص داد. اين موضوع نشان مي‌دهد كه ساير كشورهاي دنيا در زمينه ارتقاي خدمات اينترنتي خود با سرعت بيشتري نسبت به ايران پيشرفت كرده‌اند. با توجه به اينكه در برنامه پنجم توسعه رتبه ٢ منطقه در زمينه دسترسي به اينترنت براي كشور پيش‌بيني شده بود، اما حالا نه ‌تنها ايران از نظر سرعت اينترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود كرده است كه قيمت اينترنت در ايران دو برابر افغانستان و بيشتر از ٣۵00 برابر ژاپن است. بر اساس گزارش‌هاي منتشره، كمترين سرعت اينترنت در جهان متعلق به چند كشور آفريقايي مانند ليبي و اريتره و برخي از كشورهاي آمريكاي‌جنوبي مانند كوباست. از اين ميان ايران ركورددار كمترين سرعت اينترنت در خاورميانه نيز به‌شمار مي‌رود و افغانستان و ليبي در جايگاه‌هاي بالا‌تر از ايران دسته‌بندي شده‌اند. ايران از لحاظ قيمت دسترسي به اينترنت نيز يكي از گران‌قيمت‌ترين كشورهاي جهان به ‌شمار مي‌آيد. چندي پيش مركز پژوهش‌هاي مجلس با انتشار گزارشي اعلام كرد، خدمات اينترنت با ٢۵برابر قيمت اوليه به دست كاربران خانگي مي‌رسد. بنابراين گزارش هر STM١ پهناي باند اينترنت با قيمت ٩‌ميليون‌تومان به كشور وارد مي‌شود اما با قيمت ٢٣٢‌ميليون تومان به كاربران فروخته مي‌شود.»

در این رابطه بیشتر بخوانید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] © tabnak.ir

- - - Updated - - -

«روزنامه آرمان» در گزارشی با عنوان «هزینه اینترنت در ایران 3500 برابر ژاپن! » می نویسد: «بر اساس گزارش سالانه وب‌سايت معتبر نتايندكس درباره ميانگين سرعت اينترنت در كشورهاي مختلف، ايران رتبه ١۶٩ را از ميان ١٩٢ كشور جهان از آن خود كرده است. اين رده‌بندي هرساله براساس ميليون‌ها تستي تنظيم مي‌شود كه كاربران كشورهاي مختلف براي ارزيابي سرعت اينترنت خود انجام داده‌اند. نكته جالب اينجاست كه ايران در سال‌هاي گذشته رتبه‌هاي بهتري ثبت كرده است. به عنوان مثال در ٢٣ فوريه ٢0١٢ ايران رتبه ١۵۵ دنيا را به دست آورد و در تست سالانه ٢0١0 رتبه ١۴٣ را به خود اختصاص داد. اين موضوع نشان مي‌دهد كه ساير كشورهاي دنيا در زمينه ارتقاي خدمات اينترنتي خود با سرعت بيشتري نسبت به ايران پيشرفت كرده‌اند. با توجه به اينكه در برنامه پنجم توسعه رتبه ٢ منطقه در زمينه دسترسي به اينترنت براي كشور پيش‌بيني شده بود، اما حالا نه ‌تنها ايران از نظر سرعت اينترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود كرده است كه قيمت اينترنت در ايران دو برابر افغانستان و بيشتر از ٣۵00 برابر ژاپن است. بر اساس گزارش‌هاي منتشره، كمترين سرعت اينترنت در جهان متعلق به چند كشور آفريقايي مانند ليبي و اريتره و برخي از كشورهاي آمريكاي‌جنوبي مانند كوباست. از اين ميان ايران ركورددار كمترين سرعت اينترنت در خاورميانه نيز به‌شمار مي‌رود و افغانستان و ليبي در جايگاه‌هاي بالا‌تر از ايران دسته‌بندي شده‌اند. ايران از لحاظ قيمت دسترسي به اينترنت نيز يكي از گران‌قيمت‌ترين كشورهاي جهان به ‌شمار مي‌آيد. چندي پيش مركز پژوهش‌هاي مجلس با انتشار گزارشي اعلام كرد، خدمات اينترنت با ٢۵برابر قيمت اوليه به دست كاربران خانگي مي‌رسد. بنابراين گزارش هر STM١ پهناي باند اينترنت با قيمت ٩‌ميليون‌تومان به كشور وارد مي‌شود اما با قيمت ٢٣٢‌ميليون تومان به كاربران فروخته مي‌شود.»

در این رابطه بیشتر بخوانید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] © tabnak.ir

6. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

هر isp تعداد پورت مشخصی داره ممکنه آسیاتک پورت خالی داشته باشه ولی پارس آنلاین نداشته باشه
    سایت1544 به صورت آنلاین پورت خالی آسیاتک نشون میده
    بعضی isp چند تا پورت خالی نگه میدارند برای مشتری های که سرویس های بهتری میخرند
    برا همین ممکنه به دروغ بگند پورت خالی نداریم

- - - Updated - - -

هر isp تعداد پورت مشخصی داره ممکنه آسیاتک پورت خالی داشته باشه ولی پارس آنلاین نداشته باشه
    سایت1544 به صورت آنلاین پورت خالی آسیاتک نشون میده
    بعضی isp چند تا پورت خالی نگه میدارند برای مشتری های که سرویس های بهتری میخرند
    برا همین ممکنه به دروغ بگند پورت خالی نداریم
    چرا پورت اضافه نمی کنن؟
    فکر کنم این مشکل همیشگی isp ها هست
    دلیلش چیه؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر میکنم مشکل شما این است که idm بلافاصله بعد از دریافت لینک شروع به دانلود میکند، یک گزینه در تنظیمات برنامه دانلود منیجر وجود دارد که بلافاصله بعد از دریافت لینک دانلود را شروع نکند.
    کجاست دقیثقا که دیگه از این مشکلات برا من پیشن نیاد.
    یعنی زدید به خال.

- - - Updated - - -

فکر میکنم مشکل شما این است که idm بلافاصله بعد از دریافت لینک شروع به دانلود میکند، یک گزینه در تنظیمات برنامه دانلود منیجر وجود دارد که بلافاصله بعد از دریافت لینک دانلود را شروع نکند.
    کجاست دقیثقا که دیگه از این مشکلات برا من پیشن نیاد.
    یعنی زدید به خال.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    امروز دو تا شکابت تند و تیز با کلی طعنه و کنایه یکی تو سامانه 195 و یکی تو بازرسی مخابرات نوشتم
    امروز رفتم مخابرات هیچ کس نبود !!!!!!!!!
    رفتم میگم این مسئول mdf کجاس؟ میگن رفته بیرون فردا مراجعه کنید
    خدا شاهده تو چه جهنمی گیر افتادیم
    ما بریم جهنم همه اپشن ها عذاب برامون تکرارین

10. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از همونجا چک کرده بودم و نوشته بود که پورت خالی دارید و قابل ارائه است.
    چرا باید دروغ بگن آخه؟ بقیه ISP ها هم همینو میگن در حال حاضر

ممنون از پاسختون

تو پست قبلی گفتم برای ایننکه بتونند به آشناها و مشتری بهتر بفروشند برای همین معمولا چند تا پورت خالی برای خودشون نگه میدارند
    اگر نوشته خالی هست یقینا پورت خالی دارند و نمیخواند بدند و حتما برو شکایت کن

چرا پورت اضافه نمی کنن؟
    فکر کنم این مشکل همیشگی isp ها هست
    دلیلش چیه؟
    یکی از علت های درگیری وازن ارتباطات با مخابرات سر همین هست که کارهای توسعه ای رو انجام نمیدند
    چونکه مخابرات به اندازه کافی برای خودش پورت جدا میکنه و برای اذیت کردن بقیه شرکت ها پورت اضافه نمیکنه
    همین چند وقت پیش شاتل قم به خاطر ندادن پورت از مخابرات قم شکایت کرد و میگفت چند میلیارد به من ضرر زده

12. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امروز دو تا شکابت تند و تیز با کلی طعنه و کنایه یکی تو سامانه 195 و یکی تو بازرسی مخابرات نوشتم
    امروز رفتم مخابرات هیچ کس نبود !!!!!!!!!
    مخابرات ح.روم زاده ترین شرکت تو ایرانه !
    کلا زیر بار هیچی مشکلی نمیره !
    تو منطقه ما انتن موبایل ایرانسل و همراه اول چند وقتی هست خیلی کم شده
    من تو سایت ایرانسل فقط یه پیام براشون نوشتم باور کن چند ساعت بعد خود پشتیبانی ایرانسل بهم زنگ زد و مشکل رو پیگیری کردن
    ولی همراه اول جواب ایمیل ها رو که کلا هیچی نمیدن ! تو 195 هم که شکایت کردم فقط زده در دست برسی ! اخرشم بعید میدونم کاری کنن
    شرکتی که به دست ... افتاده دیگه معلومه چه کارس !

14. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بی شرف مخابرات خط رو رانژه نمیکنه هفت روز برای تخلیه اذیت کرد حالا ۳ روز برای رانژه گذشته میگه حداقل ۱۰ روز کاری طول میکشه فردا و پس فردا هم حساب نمیشه باز افتاد شنبه آیا رانژه بکنن یا نه به آسیاتک زنگ میزنم میگه دست ما نیست حالا اگه از خود مخابرات میخواستیم بگیریم یک روزه تخلیه و رانژه شده بود الان علت این که بسیاری از کاربران ناراضی شرکت ها موندن تو اون شرکت ها همین دردسر تخلیه و رانژه هستش انگار نه انگار که تو عصر اطلاعات هستیم انگار باید با چاپار نامه تخلیه و رانژه رو بدست رانژه چی ها بفرستن تو کل روز هم یا چایی میخورن یا با همکاراشون صحبت میکنن یا ناهارن یا نماز بدشم برای اینکه بگن کار کردن چند تا سیم میزنن دو یا سه نفر رو رانژه میکنن بقیه هم تو صف وایستن تا ده سال دیگه نوبت رانژه شون بشه الکی هم میگن مرکز شلوغه پورت خالی هم دارن تنبل تشریف دارن مخصوصا تو مشهد حالا شهرهای دیگه رو نمیدونم

16. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •