تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2353 از 2376 اولاول ... 135318532253230323432349235023512352235323542355235623572363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,521 به 23,530 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

حسين كاظمى: مشكلى با مرفاوى ندارم

پس از انتخاب صمد مرفاوى به عنوان سرمربى استقلال، شايعات زيادى در مورد جدايى حسين كاظمى مطرح شده اما اين بازيكن دوست دارد يك فصل ديگر در جمع آبى پوشان باشد.كاظمى كه چند سال پيش با مرفاوى اختلاف پيدا كرد، گفت: مشكل خاصى با مرفاوى ندارم و نمى خواهم به حاشيه ها و شايعاتى كه درست مى شود فكر كنم. من يك فصل ديگر با استقلال قرارداد دارم و نمى خواهم از اين تيم جدا شوم، در ضمن به اين موضوع هم توجه نمى كنم كه ديگران چه مى گويند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

پاشازاده مترجم موقت مولر شد
    مهدى پاشازاده تمام صحبت هاى مولر و مرفاوى را به هم انتقال مى دهد. از آنجا که باشگاه استقلال هنوز مترجم آلمانى را به استخدام در نیاورده است، پاشازاده به عنوان مترجم موقت این تیم انتخاب شد تا حرف هاى طرفین را به هم انتقال دهد. پاشازاده سابقه بازى در بوندس لیگا را دارد تا به همین دلیل زبان آلمانى تسلط کافى داشته باشد. وى به احتمال زیاد تا قبل از شروع تمرینات استقلال در کنار مربیان تیم آبى فعالیت خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

استقلال ۲ بازیکن خارجى مى گیرد
    در جلسه کمیته فنى استقلال لزوم جذب ۲ بازیکن خارجى مطرح شده است. استقلالى ها جهت حضور پرقدرت در بازى هاى آسیایى به دنبال جذب یک مهاجم و یک هافبک خارجى خواهند بود. البته آنها براى اینکه تجربه جذب خنثى رینالدو را دوباره تکرار نکنند بر جذب بازیکن خارجى ملى پوش تأکید ویژه اى داشتند. به گفته اعضاى کمیته فنى استقلال، بازیکنى از خارج از کشور باید به خدمت تیم آبى دربیاید که حداقل یک بازى ملى در کارنامه اش داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

یک نفر مانع تمدید قرارداد قربانى مى شود!؟ او چه کسی است؟
    وضعیت پیروز قربانى در استقلال همچنان در هاله اى از ابهام قرار دارد. یک روز صحبت از ماندن وى در تیم آبى و روزى دیگر حرف از جدایى این بازیکن است اما به راستى مشکل قربانى براى تمدید قرارداد با استقلال چیست؟ طبق شنیده هاى ما این مدافع هیچ شرط و شروط مالى براى تمدید قرارداد نگذاشته و اتفاقاً تمایل بالاى خود را براى حضورى دوباره در استقلال ابراز کرده اما این وسط یک نفر از مسئولان این باشگاه مانع تمدید قرارداد قربانى شده است. این فرد که اتفاقاً یکى از مشاوران واعظى آشتیانى است تمام تلاش خود را براى عدم تمدید قرارداد با قربانى به کار برده تا مدافع آبى پوشان از تمدید قرارداد با استقلال باز بماند. برخلاف شایعات مرفاوى به حفظ قربانى تأکید کرده تا تنها مشکل تمدید قرارداد کاپیتان استقلال اختلاف با یکى از مسئولان این باشگاه باشد اما با این حال تکلیف نهایى قربانى امروز و فردا مشخص مى شود. یا در این بین او بر مشاور واعظى پیروز مى شود وبا استقلال تمدید مى کند و یا اینکه برخلاف میلش مجبور به جدایى از این تیم مى شود. ناگفته نماند قربانى ۱۲ سال سابقه حضور در استقلال را دارد تا همین مسأله بهانه خوبى براى حفظ این بازیکن باشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مهدى شیرى: قراردادم را با استقلال فسخ میکنم و به پرسپولیس میروم!!

مهدى شیرى هافبک فصل گذشته تیم فوتبال برق شیراز گفت: با توافق دو جانبه قراردادم با استقلال تهران فسخ خواهد شد.شیرى در مورد دلیل این تصمیم عنوان کرد: به عنوان یک بازیکن حرفه اى صحبتى در این باره ندارم. دلیل آن بین من و باشگاه محفوظ است و ربطى به مصدومیت ۴ ماه قبلم ندارد. شیرى در پاسخ به این سؤال که برادر وى در تیم پرسپولیس(مجتبى شیرى) در حال رایزنى است تا به این تیم برود گفت: زمانى براى مجتبى با تیم ها صحبت مى کردم و اکنون او براى من این کار را مى کند و این یک رابطه برادرانه است. فعلاً چیزى مشخص نیست و منتظر هستم بعد از انتخابات ریاست جمهورى تصمیم بگیرم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

نورى و اسدى در نزدیکى استقلال
    محمد نورى و مرتضى اسدى از گزینه هایى هستند که استقلالى ها به شدت پیگیر جذب آنها هستند. صمد مرفاوى در لیست خرید استقلال نام این ۲ بازیکن صبا را جاى داده است تا مذاکرات جدى براى به خدمت گیرى این ۲ نفر آغاز شود. کمیته نقل و انتقالات استقلال مذاکرات خود را با نورى و اسدى شروع کردند که البته تا به امروز نتایج این گفت و گو نتیجه بخش بوده است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

آشتیانی : بعضی از هواداران خریده می‌شوند تا به مربی، مدیر و بازیکن اهانت کنند.

من اگر به استقلال نمی‌آمدم و مدیر عامل مس یا ذوب‌آهن می‌شدم، این چنین مورد احترام یا هجمه قرار نمی‌گرفتم.»مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: «در تمرین تیم استقلال فحاشی می‌شود و به بعضی هواداران خط می‌دهند تا بازیکن را جاسوس بخوانند و یا او را بی‌غیرت خطاب کنند. باید در ورزش خصوصا در فوتبال صراحت لهجه داشته باشیم اما نباید منطق را فراموش کنیم. باید با ادبیات خوبی صحبت کنیم تا مردم ما را بپذیرند. در هر باشگاهی باید جایگاه‌ها تعریف شده باشد که متاسفانه این قضیه در فوتبال ما وجود ندارد.»
    مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه تصریح کرد: «من اعتقاد دارم که کار فرهنگی بر عهده باشگاه نیست و تنها چیزی که بر عهده باشگاه است رفتار و عملکرد بازیکنان و کادر فنی است. از زمانی که من به استقلال آمده‌ام بین این تیم و پرسپولیس تنش وجود نداشته چون مدیران برای هم «کری» نمی‌خوانند و اگر این کار صورت بگیرد همیشه مسائل حاشیه‌ای پیش می‌آید. بعضی از سرمربیان ما تیم‌ها را به صورت پیمانکاری می‌گیرند و به مدیر عامل می‌گویند تو پول بیار و ما تیم را می‌چرخانیم.»
    واعظ آشتیانی افزود: «نگرانی برخی مدیران این است که میز را از آنها بگیرند و برای حفظ آن تن به هر کاری می‌دهند. باید ساختار باشگاه‌ها بزرگ شود و تقسیم وظایف صورت گیرد. افراد باید بر حسب تفکرات‌شان انتخاب شوند.» وی اظهار داشت: «برای فوتبال 270 میلیارد تومان هزینه کرده‌ایم تا تیم‌های ملی در رده‌های مختلف موفق شوند اما روش‌های غیرمتعارف در مدیریت فوتبال ما زیاد است و کار بی‌نتیجه می‌ماند.
    به اعتقاد من مدیر عامل حتما نباید فوتبالی باشد. چون در هیچ جای دنیا شما نمی‌بینید مدیران عامل حتما قبلا فوتبال بازی کرده باشند. من کمیته‌ای فنی درست کرده‌ام و کسانی را به این کمیته آورده‌ام که وزن و شایستگی لازم را دارند به عنوان مثال غلامحسین مظلومی، روته مولر، امین بخش و معینی اعضای کادر فنی ما هستند.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مذاکره استقلال تهران با علی انصاریان !
    باشگاه استقلال در راستای مذاکره با چند بازیکن مورد نظرش روز گذشته با علی انصاریان مدافع اسبق تیم استقلال‌اهواز و بازیکنی که سابقه بازی در تیم استقلال و پرسپولیس تهران را نیز دارد مذاکره کرد. احتمال جدایی پیروز قربانی و بیژن کوشکی از جمع‌ آبی پوشان، صمد مرفاوی را به فکر جذب دو مدافع جدید انداخته است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مدیر عامل سپاهان در حمایت از قلعه​نویی به مدیر عامل استقلال تاخت.

مدیر استقلال چندی قبل با اصرار بر ضرورت خصوصی‌سازی فوتبال گفته بود: «متأسفانه بودجه‌های بی‌ردیفی که در اختیار تیم‌های صنعتی قرار گرفته ریشه اصلی دلالی در فوتبال کشور و بالا رفتن قیمت مربیان و بازیکنان است.» او که ادعا دارد برای تیم خود سقفی250 میلیون تومانی برای جذب بازیکنان تیمش در فصل جدید قائل شده است اما بازیکنانی قراردادهای‌شان را با تیم قهرمان تمدید کرده‌اند که سال قبل مبلغی بیش از این را از تیم گرفته‌اند، حالا متهم است به این دلیل از تیم‌های صنعتی انتقاد می‌کند که سپاهان دست روی امیر‌قلعه نویی مربی سال قبل تیم قهرمان گذاشته و او را جذب کرده است.
    در بلبشوی فوتبال ایران که همه به هم اتهام دلالی زدند و اسم تعدادی از مربیان به عنوان عوامل اصلی دلالی در فوتبال کشور مطرح شد مدیر استقلال که مشکلات زیادی با سرمربی پیشین تیمش داشت، جو سکوهای ورزشگاه علیه خود را ناشی از تحریک مربی تیم دانست و این اختلاف‌نظر تا جایی پیش رفت که قلعه‌نویی از استقلال جدا شد. بعد از این جدایی اما خشم مدیر تیم فروکش نکرد. او مدام علیه سرمربی پیشین تیمش موضع می‌گرفت و حتی شایعه شد که تلاش زیادی می‌کند تا قلعه‌نویی به سپاهان نرود. اتفاقی که البته نیفتاد و قلعه‌نویی سرمربی سپاهان شد.
    همان زمان بود که واعظی به رغم هدایت تیمی دولتی به وزارت صنایع که خود تا چندی پیش معاون شرکت‌های صنعتی‌اش بود تاخت که چرا بودجه بیت‌المال را هزینه مربیانی می‌کند که دلالیسم را دامن می‌زنند. او انگار داشت با ادبیاتش به قلعه‌نویی و سپاهان طعنه می‌زد. ادبیات او اما خیلی زود با واکنش سعید آذری مدیر پیشین ذوب‌آهن روبه‌رو شد و برهانی‌نژاد، مدیر جوان مس هم از این گفته انتقاد کرد. مدیریت سایپا و معاون فرهنگی وزارت صنایع دیگر مسئولانی بودند که این گفته واعظی را رد کردند. ساکت اما آخرین مدیری است که به مدیر استقلال اعلام جنگ کرد.
    او که باید در موضع حمایت از مربی تیمش هم باشد گفت: «باید بدانیم وارد شدن به حوزه‌های مدیریتی دیگر باشگاه‌ها درست نیست. هر مجموعه مجمع، هیأت مدیره و سیاست‌گذاری‌های مخصوص به خود را دارد و اینکه فردی فراسوی ساختارهای مدیریتی خود صحبت کند، کار زیبایی نیست. می‌دانیم که تمامی باشگاه‌های دولتی یا نیمه‌دولتی هستند و تمامی ما از بودجه دولت استفاده می‌کنیم.
    این سیاست نخ‌نمایی است که در تمامی فصل‌ها علیه باشگاه‌های صنعتی مطرح می‌شود. در فصل گذشته هم فردی که بیشترین حمله را علیه باشگاه‌های صنعتی انجام می‌داد، کسی بود که در یکی از این دو باشگاه بزرگ بیشترین بازیکنان و مربی را با بالاترین مبلغ جذب کرد و حتی بسیاری از بازیکنان موردنظرش نفرات تیم‌های صنعتی بودند. در باشگاه صنعتی مانند سپاهان تمامی پرداخت‌ها به صورت نقدی است و ما چیزی به عنوان رومیزی یا زیرمیزی نداریم. تمام هزینه‌های ما از طریق بانک انجام می‌شود و قابل مشاهده توسط مدیران است.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

تيم فوتبال جوانان استقلال قهرمان شد

به گزارش خبرگزاري فارس، فينال رقابت هاي جوانان تهران بين تيم هاي استقلال و پيكان برگزار شد كه اين بازي با پيروزي 4 بر صفر استقلال به پايان رسيد.
    در اين بازي كه در ورزشگاه عطر سيب باقرشهر شهرري برگزار شد، استقلال با گل هاي مجتبي محبوب مجاز (2گل) ،احسان پيرهادي و يعقوب كريمي حريف خود را شكست داد.
    شاگردان آرش لب جويي در نيمه اول با 3 گل پيروزي خود را تضمين كردند.
    منصوريان، خرمگاه، چيني و برخي ديگر از پيشكسوتان اين تيم همراه هواداران استقلال از نزديك شاهد قهرماني آبي پوشان جوان بودند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •