اره بابا از میثم خودمون خریدم
آخه مثلاْ کنسولو بار میکنن اینجا درایو رو عوض میکنن بعد ۰۲۲۵ رو به اسم ۹۵۰۴ میندازن به مردم !!!
( الان نگاه کردم پشت کنسول به برچسب هست اگه باز بشه کنسول اون برچسب کنده میشه !!)
اره بابا از میثم خودمون خریدم
آخه مثلاْ کنسولو بار میکنن اینجا درایو رو عوض میکنن بعد ۰۲۲۵ رو به اسم ۹۵۰۴ میندازن به مردم !!!
( الان نگاه کردم پشت کنسول به برچسب هست اگه باز بشه کنسول اون برچسب کنده میشه !!)
ااوااا![]()
الان باز کردم جای هاردو دیدم خالیه!!!!
۴گیگ داخلی داره ؟![]()
به لینک زیر که فهرست تاپیک های بازی هاست مراجعه فرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره 4 گیگ داخلی هست !الان باز کردم جای هاردو دیدم خالیه!!!!
۴گیگ داخلی داره ؟![]()
بزرگترین تیم بازی سازی در تاریخ یوبی سافت
تیم بازی سازی که مشغول کار بر روی Assassins Creed: Revelations هستند، یکی از بزرگترین تیم های بازی ساز در یوبی سافت است. الکساندر آمانیکو مدیر هنری این بازی در مصاحبه ای گفت که تیم ساخت این بازی در حدود 200 نفر است و قرار است افرادی از استودیوهای سنگاپور و کبک و بخارست شرکت یوبی سافت به تیم اصلی سازنده این بازی بپیوندند. البته او تاکید کرد که سری بازی های فرقه اساسین همواره در یوبی سافت مونترال ساخته شده اند اما به دلیل عظیم بودن حجم اطلاعات و جزئیات به کار رفته در این بازی، آنها مجبور شده اند از تیم های مختلف بازیسازی کمک بگیرند.
Assassins Creed: Revelations قرار است در ماه نوامبر برای کامپیوتر و پلی استیشن3 و ایکس باکس360 منتشر شود و داستان شخصیت اتزیو را تکمیل خواهد کرد.
ما كه هنوز اساسينز ١ رو هم بازي نكرديم![]()
نوامبر ٢٠١٢ ديگه؟؟
اره منم بازی نکردم
یه چن تا سوال
1.قیمت 0225 با کینکت تو فرانسه چن بیده؟به تومن هم تبدیل کنید
2.به صرف هست از اونجا برامون بیارن؟
3.اگه 0225 حک شه تو اونجا مثه این از خدا بی خبرا(فروشنده ها البت بل نسبت فروشنده های این سایت)
قیمت رو خرکی میبرن بالا ؟اگه ببرن چقدر میره روش؟
4.xbox رو میشه با هواپیما پست کرد یعنی چیز میزی توش (مثه کامپیوتر ) داره که اجازه ندن؟ یا نداره؟
5. قیمت 9504 چنده تو فرانسهیه چیز دیگه اگه از اونجا بگیریم ممکنه زبونش فرق بکنه ؟
ممنون تا بعد![]()
فکر نکنم بشه تشخیص داد که ۰۲۲۵ هست یا ۹۵۰۴ چون اونجا کپی رایت هست و کسی دستگاه رو کپی نمیکنه !!![]()
مغازه ها هم مثل اینجا نیس انبار کنن ۵۰برابر بفروشن ! جنسا همه آپدیته ! => امکان داره که ۰۴۰۱ ( درسته ؟) بگیره به جای ۹۵۰۴ یا ۰۲۲۵
اونور آب خیلی جنس نمیمونه که بشه مثلا همچین درایو هایی رو گیر آورد .
مگر اینکه آشنایی چیزی باشه که تو انبار داشته باشه.
خیلی خیلی شانس بیارید 0225 گیرتون میاد در حدود 5%.
میشه بگین چرا گیر نمیاد مگه خارجی ها خودشون حک کرده نمیخرند؟
در ضمن میشه یه جایه رسمی چیزی بگین من نشون بقیه بدم (اینا که میگن نمیشه به حرف دو نفر اونم تو ایران اعتماد کرد در باره ی خارج ،البت من این حرف رو قبول ندارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)