تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2352 از 3347 اولاول ... 135218522252230223422348234923502351235223532354235523562362240224522852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,511 به 23,520 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.آنتن sxt lte با آنتن های رایج lte تو بازار چه فرقی داره؟لینک پایین گذاشتمش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام اونی که شما لینک دادی فقط آنته اما sxt lte هم مودمه هم آنتن که سیم کارت میخوره و با کابل لن به سیستم وصل میشه

2. 2 کاربر از erfan69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بازم خوبه که ایرانسل هر از گاهی فناوریهای بروز ارائه میکنه و چیزی برای بحث کردن اینجا پیدا میشه . اما حالاکه همه ظاهرا داغ این 4G+ و ( گوشی منم با چیپست 615 اسنپدراگون از این موهبت بی بهره است و یک شبه از چشمم افتاده ! ) تهیه مودمهای 500 تا 700 تومنی شدن برای زدن رکورد اسپید تست و سرعت دانلود , یخورده بنظرتون اصراف نیست اینهمه پول دادن برای برگینگ رایتس ؟
    منظورم اینه که کسی ریاضیاتش خوب هست حساب کنه بعد چه مدت و چند ترابایت دانلود بیشتر این دیوایس ها پول خودشونو درمیارن ؟

من الان گه گداری که دانلود دارم با همین 3372 110 تومنی و یه سه ساعته شبانه حدود 20 و خورده ای گیگ میگیرم و کافیه برام.
    ولی بعد اینهمه صحبتش اینجا دیشب دیدم منم دارم دنبال این مودما و لیست گوشی هایی که کت 9 به بالا ساپورت کنن میگردم!
    خوب این 500 تومن اضافه تر چندتا بسته سه ساعته میشه و چفدر ترافیک ؟ کسی حساب کرده ؟

..
    البته دارندگی و برازندگی , یکی داره دلش میخواد گرونترین مودمو بخره و بکنه در و پیکر اینترنت و این bts های زبون بسته رو .
    خوب نوش جونش . ولی سوالم اینه که آیا این کارها توجیه اقتصادی هم داره ؟ با رسم شکل توضیح بدید 2 نمره داره.

4. 4 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بازم خوبه که ایرانسل هر از گاهی فناوریهای بروز ارائه میکنه و چیزی برای بحث کردن اینجا پیدا میشه . اما حالاکه همه ظاهرا داغ این 4G+ و ( گوشی منم با چیپست 615 اسنپدراگون از این موهبت بی بهره است و یک شبه از چشمم افتاده ! ) تهیه مودمهای 500 تا 700 تومنی شدن برای زدن رکورد اسپید تست و سرعت دانلود , یخورده بنظرتون اصراف نیست اینهمه پول دادن برای برگینگ رایتس ؟
    منظورم اینه که کسی ریاضیاتش خوب هست حساب کنه بعد چه مدت و چند ترابایت دانلود بیشتر این دیوایس ها پول خودشونو درمیارن ؟

من الان گه گداری که دانلود دارم با همین 3372 110 تومنی و یه سه ساعته شبانه حدود 20 و خورده ای گیگ میگیرم و کافیه برام.
    ولی بعد اینهمه صحبتش اینجا دیشب دیدم منم دارم دنبال این مودما و لیست گوشی هایی که کت 9 به بالا ساپورت کنن میگردم!
    خوب این 500 تومن اضافه تر چندتا بسته سه ساعته میشه و چفدر ترافیک ؟ کسی حساب کرده ؟

..
    البته دارندگی و برازندگی , یکی داره دلش میخواد گرونترین مودمو بخره و بکنه در و پیکر اینترنت و این bts های زبون بسته رو .
    خوب نوش جونش . ولی سوالم اینه که آیا این کارها توجیه اقتصادی هم داره ؟ با رسم شکل توضیح بدید 2 نمره داره.
    یه موضوعی هست به نام علاقه.قرار نیست چیزی رو که پیگیر هستیم و بهش علاقه داریم حتما بخریم.تکنولوژی جدیده و علاقه هم به دونستن در مورد اون باعث پرسش و پاسخ میشه.واسه خود من یه نت 1 مگابیت با کیفیت کافیه کافیه.من بیشتر پینگی که دوستان میگیرن رو دنبال میکنم که تا الان تقریبا تو همه تستهای دوستان چه با adsl و چه با lte dlt pdt همشون تقریبا رضایت بخش نیست

6. 2 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. من ساکن مشهد هستم بلوار دانش آموز. مودم td-lte گرفتم. سرعت از 8 مگابایت بالاتر نمیره
    Last edited by sorush59_sh; 20-08-2016 at 01:03.

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام. من ساکن مشهد هستم بلوار دانش آموز. مودم td-lte گرفتم. سرعت از 8 مگابایت بالاتر نمیره
    دوست عزیز توقع بالاتر نداشته باش فعلا سیاست ایرانسل برای اینترنت ثابت همین 8 است
    Last edited by morypory; 20-08-2016 at 08:12.

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    با چه مودمی تست گرفتید؟ با آنتن یا بدون آنتن؟
    سلام
    بدون آنتن و با مودم e3372

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تست گرفته شده با گوشی lenovo k3 note در مشهد منطقه حد فاصل میدان بسیج اول خیابون بهار

Sent from my Lenovo K50a40

11. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    دوستانی که از مودم td-lte استفاده میکنن لطفا بگید کیفیت و سرعتش به چه صورتی هستش . آیا از 4g بهتره یا خیر ؟ پینگش پایینتره یا خیر ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    دوستانی که از مودم td-lte استفاده میکنن لطفا بگید کیفیت و سرعتش به چه صورتی هستش . آیا از 4g بهتره یا خیر ؟ پینگش پایینتره یا خیر ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

14. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان اطلاع از پهنای باندی که میشه با 4G گرفت دارید؟
    من قزوینم میخوام بدونم بالاترین پهنای باندی که میتونم بگیرم چقدره؟
    الان تقریبا 17 مگ میگیرم که برای کارم باید بالاتر باشه گفتم آنتن sxt lte بگیرم شاید سرعت بالاتر برهممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    Last edited by komail7; 20-08-2016 at 12:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •