28 روز از اینترنتم مونده و 2 کیک حجم الان که میرم سایت مخابرات مینویسه 300 مگ از حجم و صفر روز از اکانت مونده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
28 روز از اینترنتم مونده و 2 کیک حجم الان که میرم سایت مخابرات مینویسه 300 مگ از حجم و صفر روز از اکانت مونده![]()
دوستان من اهل شهرستان بناب استان اذربایجان شرقی هستم
به نظرم بهترین سرویس دهنده ی نت دراستان ما شرکت ماکس نت است
من قبلا توشهرمون مخابرات داشتم که اصلا ازش راضی نیستم چون افت سرعت وقطعی های زیادی داشت
وقتی هم که قطع میشد لااقل یک خبری هم نمیدادن تا بدونیم چی به چیه خلاصه پشتیبانی ضعیفی داشت
ولی ازوقتی که ماکس نت گرفتم به شدت ازش راضی هستم درطول شبانه روز افت سرعت نداره واگر قرار باشه قطع بشه قبلا خبرمیدن
سرویس من وی ای پی | 14 گیگ | 2 الی 4 مگ | سه ماهه | تقریبا 120 تومن است که دانلودشبانه داره وسرعتش توساعات رایگان کم نمیشه
سرعت دانلودم هم بین 500 الی 600 است البته اگه خطوط تلفنمون درست بود این سرعت به نزدیک 1 مگ هم میرسید.
پس به نظرم این شرکت ازهمه نظرتواستان ما بهترین باشه.
تعریف مکس نت رو خیلی جاها شنیدم ولی قیمتاش بالاست مقداری
پینگش چجوریه ؟؟؟
درسته دوست عزیز،ماکس نت چوت شرکت خصوصی است طبیعیه قیمتاش یکم بالا باشه ولی به نظرم ارزشش رو داره
همین الان از جزئیات نتم عکس گرفتم براتون میزارم که استفاده کنید:
Last edited by ALB3RT0; 04-09-2015 at 17:01.
خیلی گرونه
سرویس 512 سه ماهه 12 گیگ صبانت 54 تومن، بدون هزینه های مزخرف نگه داری که مکس نت ماهانه 2500 از همه میگیره !!
سرعت هم تا جایی که خطت بکشه بازه !! که این هم نهایت سرعت خط تلفن منه
Downstream Upstream SNR Margin :11.5 21.6 db Line Attenuation :49.3 34.5 db Data Rate :4802 509 kbps Max Rate :5676 838 kbps CRC :22 0
اینم پینگ من با همون سرور شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 04-09-2015 at 18:01.
موافقم با حرفات
هر شرکتی یه جوری کلاهبرداری میکنه
مخابرات با محدودیت شبانه
مکس نت با 200% دوبرابر کردن قیمت
- - - Updated - - -
موافقم با حرفات
هر شرکتی یه جوری کلاهبرداری میکنه
مخابرات با محدودیت شبانه
مکس نت با 200% دوبرابر کردن قیمت
سرویس اکو 8 مگ همارا
![]()
Last edited by senator2011; 05-09-2015 at 00:39.
همارا هیچ سرویسی نداره که شبانه رایگان باشه
اینطور نیست که کلا نداشته باشه
ولی الان توی کیفیت به نظرم همارا خیلی حرف واسه گفتن داره از وقتی رایگان رو تعطیل کرده
![]()
انگار پینگ های مخابرات داره بهتر میشه !! دو سه روه تو گیم دارم میبینم !! اولش پینگاشون با سرور 60 بود ولی الان تا 35 اومدن پایین !! مال من با صبا هم 32 تاس !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)