تمديد پزشکى چند روز طول ميكشه تا جوابش بياد؟
تمديد پزشکى چند روز طول ميكشه تا جوابش بياد؟
Last edited by roka2014; 12-08-2014 at 00:20.
"دوره کد" که می گن چیه؟ و اینکه می گن کسی که دوره کد بخوره دیگه نموتونه انتقالی بگیری بیاد شهر خودش( مثل تک پسرها که بعد از آموزشی میان شهرخودشون) درسته؟ اگه می شه راجبش توضیح بدین، ممنون.
متاسفانه این عادت شده که دوستانی که جواب نمیگیرن هی پشت سر هم پستشون را تکرار میکنن!
دوره کد یعنی آموزش تخصصی در یه تخصص خاص که اون هم 2 ماه طول مکشه.
ربطی به دوره کد نداره که کسی شهر خودش بیوفته یا نه.
ربطی به تک فرزند بودن نداره که کسی دوره کد بخوره یا نه.
سلام دوستاندوستان اگه کسی در این مورد اطلاعی داره بگه ممنون میشم
یه سوالی که برام پیش اومده زمانی که من برا ثبت نام برای دانشگاه آزاد رفته بودم (کارشناسی ناپیوسته) به من یه برگه داده بودن که ببرم پلیس + 10 ثبت کنم من چند بار رفتم اما شخصی که باید ثبت میکرد
حضور نداشت و کلآ دیگه نبردم و اون برگه رو هم گم کردم حالا که درسم تموم شده (نمره پروژه مونده فقط) باید چیکار کنم آیا در حال حاضر من اضاف خوردم سرباز فراری محسوب میشم اگه من برگه ببرم از خوده دانشگاه
دوباره ثبت میکنن برام من بهمن 92 درسم تموم شده یعنی تا بهمن امسال باید وقت داشته باشم(درسته؟) من از قسمت مشمولین پرسیدم گفتن باید ریز نمراتت رو بگیری از دانشگاه قبلیت و اینا به پلیس + 10 نامه بزنن
حالا به نظرتون تکلیفم چیه؟ (اضاف خوردم؟)
مرسی
کمتر از 48 ساعت.
چه کسایی دوره کد میخورن ؟>
شانسی هستش یا امتحان چیزی میگیرن ؟
با سلام
1- با توجه به اینکه منزل اقوام در نزدیکی پادگان 01 هست، همه روزه بعد از پایان آموزش(به جز زمانی که نگهبان هستم) میتونم از پادگان برم بیرون و صبح فرداش بیام؟ صبح چه ساعتی باید توی پادگان باشم؟
2- اینکه گفته شده هر هفته پنج شنبه از ساعت 12ظهر تا شنبه صبح مرخصی میدن حقیقت داره؟
3- کسانی که بومی نیستند و باید شب رو در پادگان بخوابند، میتونند در روزهایی که نگهبان نیستند، بعد از پایان ساعت اموزش از پادگان برن بیرون و قبل از ساعت خاموشی برگردند؟
4- اگر کسی بخواد با مترو بیاد به پادگان، کدوم ایستگاه پیاده بشه بهتره؟ شنیدم میشه ایستگاه نبرد پیاده شد و مستقیم ماشین گرفت به سمت پادگان؟ درسته؟
5- کسی که آموزشی نیروی زمینی ارتش افتاده، طبق روال اداری میتونه موقع تقسیم،خدمت سربازی رو در ستاد مشترک ارتش بیفته؟(فرض کنید پارتی هم داره)
Last edited by law maker; 13-08-2014 at 13:09.
سلام دوستان یه سوال داشتم شاید اینجا جاش نباشه ولی اگه کسی اطلاعات داره لطفا جواب بده یا برام پیام خصوصی کنه
من اعزامی شهریور ام میخواستم ببینم از خدمت و از بین سربازا برای اموزش های تخصصی مثل اموزش تک تیرانداز گزینش میکنن ایا؟و مثلا اگه مقام تیراندازی داشته باشی هم تاثیر داره یا نه و اصلا یه همچین چیزی هست یا از سرباز وظیفه ها بر نمیدارن
من برادرم هم برای استخدامی ناجا رفته الان هم اواخر اموزشیه و رسته یگان ویژه هست
اگه کسی اطلاعات داره لطفا جواب بده ممنون
سلام من میخام مدارک بفرستم اما نمیدونم چکار باید بکنم یه سری سوال دارم : (لیسانس عمران-30 ساله -مجرد)
1- من شرایط معاف از رزم رو دارم ولی دنبالش نرفتم به نظر شما ارزش داره 6 ماه دوندگی کنم و علاف بشم به خاطر معاف از رزمی یا نه ؟ (کف پای صاف و کلیه نعل اسبی )
2-توی اموزشی چه قدر فرق بین معاف از رزم ها و بقیه هست ؟ امکان داره به معاف از رزم ها هم دویدن و رژه رفتن و ... بدن ؟
3-من به خاطر مشکل کلیه اب باید زیاد بخورم و هر 1ساعت 2 بار به دشتشویی توی سربازی که شرایط سخته چه جوری باید تحمل کنم ؟
4-من کسر خدمت بهم نمیخوره به نظر شما امریه بشم بهتره یا همون سربازی رو برم ؟
5-معاف از رزم بودن توی پذیرش امریه چقدر تاثیر داره ؟ چون ظاهرا یکی از شرایط پذیرشش همین معاف از رزم بودنه.
6-معاف از رزم بودن برای لیسانس ها شامل ظرف شستن ،سیب زمینی پوست کندن و بیل زدن و اینا میشه ؟
7-معاف از رزم بودن بعدها سابقه بد نمیشه واسه استخدام و .... ؟
8-اگه معاف از رزم بشم درجه ی کمتری بهم میدن با ربطی به درجه نداره ؟
Last edited by ahwazp30; 12-08-2014 at 15:47.
1 - ارزش 6 ماه دوندگی + کلی هزینه کردن رو نداره به نظر من، ولی بعضی از مزایای خودش رو داره مثل معاف از اسلحه و احتمالا رژه و تیزاندازی و ... پست با اسلحه نمیدی و ... در کل بستگی زیادی به شرایط داره!
2 - این مورد هم بستگی به مرکز آموزش شما داره، ولی معمولا معاف از رزم هارو تو یه گروهان مجزا قرار میدن، از تیراندازی و رژه و چیزای دیگه معاف میشن و در عوض کارای دیگه مثل نظافت و نظافت مستراح! و ... به اونا محول میشه!
3 - میدون جنگ که نمیری برادر من! ولی باز این مورد بستگی به شرایط و امکانات مرکز آموزش و انسانیت فرماندهان و مسئول آموزش و ... شما داره.. اینجور مسائل رو همون ابتدا با بردن مدارک و داروهات باهاشون مطرح کن که بعدا دچار مشکل نشی..
4 اگر کسری بگیرید دیگه نیمتونید امریه بگیرید. معمولا امریه بهتره! این دیگه سوال نداره که!
5 - تاثیر داره.. معاف ار رزم هارو معمولا با درخواست امریشون موافقت نمیشه مگر اینکه بند پ داشته باشی که در اینصورت تمام اصول و قواعد رو براحتی میشه دور زد!!
6 - بله. ممکنه. باز بستگی به شرایط مرکز آموزش و یگان شما داره...
7 - خیر. معفیت پزشکی ولی محدودیت های زیادی ایجاد میکنه.
8 - متاسفانه ربط داره.. مثلا به یک لیسانسه در ناجا بین ستوانسوم تا استوار دوم اعطا میشه.. حداقل درجه ممکن رو به معاف از رزم ها میدن.. البته باز این موضوع از قانون دقیقی پیروی نمیکنه اما روال اینطوریه..
Last edited by paranoid_android; 12-08-2014 at 18:40.
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)