تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2350 از 2376 اولاول ... 135018502250230023402346234723482349235023512352235323542360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,491 به 23,500 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سازمان به استقلال ۵۰۰ میلیون تومان کمک کرد
    سازمان تربیت بدنى ۵۰۰ میلیون تومان پول را به حساب باشگاه استقلال واریز کرد. پس از درخواست آبى هاى پایتخت مبنى برکمک به این باشگاه، سازمان ۵۰۰ میلیون تومان به استقلالى ها داد تا اینگونه درصدى از مشکلات مالى آن ها رفع شود. استقلالى ها مطالبات بازیکنان خود را از طریق این پول پرداخت مى کنند و درصدى دیگر از قرارداد بازیکنان خود را پس از دریافت مطالبات خود از اسپانسر آسیایى به حساب آن ها واریز مى کنند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

جلسه کمیته فنى استقلال برگزار شد
    اولین جلسه کمیته فنى استقلال به صورت رسمى در باشگاه برگزار شد. در این جلسه که راس ساعت ۱۷ آغاز شد اعضا به بررسى شرایط حال حاضر استقلال و انتخاب بازیکن براى فصل آینده پرداختند. در نشست فوق مرفاوى از اعضاى کمیته فنى در ارتباط با جذب نفرات جدید و کنار گذاشتن چند بازیکن مشورت گرفت. در پایان این جلسه نفرات آرزو کردند که در کنار اتحاد و یکدلى بتوانند استقلال را در فصل جدید پرقدرت به میدان بفرستند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

محسن یوسفى به دنبال طلب خود از استقلال
    محسن یوسفى، هافبک صباى قم و هافبک سابق استقلال صبح دیروز در ساختمان باشگاه استقلال حضور یافت. یوسفى که از ۲ سال قبل مبلغى را از استقلالى ها طلبکار است مدت هاست به دنبال گرفتن طلب خود از این باشگاه است و دیروز نیز به همین منظور در باشگاه حضور یافت. طبق شنیده هاى ما یوسفى باز هم موفق به گرفتن طلب خود از استقلال نشد و وعده آینده را گرفت.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

پي ريزي ايراني – آلماني براي استقلال 88
    استارت مرفاوي و روته مولر

نخستين نشست فني سرمربي استقلال و دستيار آلماني اش صبح امروز در اين باشگاه برگزار شد.

به گزارش ايسنا، مرفاوي و اريش روته مولر صبح امروز تدوين برنامه‌هاي آماده سازي استقلال پيش از ليگ نهم را آغاز کردند.

اين دو همچنين به تماشاي ديدار استقلال - الجزيره در تهران و همچنين برخي از بازي هاي گذشته آبي پوشان در فصل گذشته نشستند تا روته مولر بر اساس توضيحات مرفاوي اطلاعات کاملي از وضعيت استقلال به دست آورد.

** مرفاوي کانديدا معرفي کرد

دستيار ايراني سرمربي استقلال به زودي معرفي مي شود.

روابط عمومي باشگاه استقلال اعلام كرد، عبدالصمد مرفاوي کانديداهاي مورد نظر خود را براي سمت دستياري اش در کادرفني استقلال به کميته فني معرفي کرد.

قرار است کميته فني پس از بررسي سوابق کانديداهاي معرفي شده نظر مشورتي خود را به مرفاوي ارائه کند و پس از آن سرمربي استقلال بهترين نفر را براي فصل گذشته انتخاب نمايد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

صادقي: شايد دوباره استقلالي شوم

امير حسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با پرسپوليس قرارداد داخلي و تعهد دارم. تفاهماتي در اين باشگاه انجام داده‌ام اما هنوز كاملا پرسپوليسي نشده ام.
    وي ادامه داد: شايد پس از انتخابات رياست جمهوري اتفاق خاصي در باشگاه پرسپوليس بيفتد اما من به مس كرمان برنمي‌‌گردم. شايد به دليل آنكه من را در كرمان ديده‌اند مي‌گويند دوباره بازيكن مس خواهم شد.
    صادقي تاكيد كرد: فقط براي دريافت طلب 30 ميليوني‌ام به كرمان رفتم. تا روز شنبه به مديرعامل مس كرمان فرصت داده‌ام تا طلبم را بدهند وگرنه به كميته انضباطي شكايت خواهم كرد. يك ماه است براي دريافت طلبم به كرمان مي‌روم.
    صادقي در مورد اينكه منظورش از اتفاقات در باشگاه پرسپوليس چيست و آيا با سرمربيگري احتمالي حميد استيلي مشكل دارد، يادآور شد: با هيچكس مشكلي ندارم و سعي مي‌كنم به تعهدم در قبال پرسپولس متعهد باشم اما صمد مرفاوي چند بار با من تماس گرفت و خواهان بازگشتم به استقلال شد به همين دليل اگر قراردادم با پرسپوليس ثبت نشود شايد به گزينه استقلال فكر كنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مذاکرات برهاني برای تمدید قرارداد با استقلال آغاز شد

حالي كه گفته مي‌شد برهاني قصد دارد در تيمهاي اماراتي به فوتبال ادامه دهد اين بازيكن مذاكرات خود با مسئولان باشگاه استقلال را آغاز كرد.
    آرش برهاني مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه از چند تيم اماراتي پيشنهاد دارد مذاكراتي با مسئولان باشگاه استقلال انجام داده تا يك فصل ديگر نيز در اين تيم بازي كند. طبق توافقات اوليه آرش برهاني نيز شرايطي همچون مجتبي جباري به مسئولان باشگاه استقلال پيشنهاد كرده و در صورتي كه تيمي از اروپا وي را بخواهد مي‌تواند از استقلال جدا شود.
    لازم به ذكر است تيم فوتبال عجمان خواهان به خدمت گرفتن وي است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

غلامپور: براي دروازه بانان استقلال برنامه ويژه‌اي دارم

مربي دروازه بانان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براي دروزاه بانان اين تيم نامه ويژه‌اي دارم و تمام تلاش خود را خواهم كرد تا با كمترين گل خورده، كار خود را در ليگ آينده به پايان برسانم.
    بهزاد غلامپور روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا، در خصوص پيوستنش به تيم استقلال خاطرنشان ساخت: مذاكرات نهايي را روز گذشته با واعظ آشتياني انجام داده ام و منتظر ثبت قراردادم با استقلال هستم.
    وي افزود: مرفاوي مرا براي حضور در كادر فني انتخاب كرده و به هيچ عنوان به اين كادر تحميل نشده ام.
    مربي سابق دروزاه بانان تيم ملي فوتبال ايران گفت: حضور در كادر فني استقلال برايم افتخار بزرگي است و اميدوارم بتوانم مانند دوران بازيگري ام براي اين تيم مفيد باشم.
    غلامپور در خصوص دروزاه بان‌هاي تيم استقلال تصريح كرد: طالب لو از دروازه بانان خوب فوتبال ايران است و حضور او در استقلال بسيار ارزشمند است.
    وي تصريح كرد: بايد از مرفاوي حمايت كنيم زيرا اطمينان دارم او مي‌تواند موفقيت‌هاي استقلال در فصل گذشته را تكرار كند.
    مربي سابق دروازه بانان تيم ملي در خصوص ديدار تيم ملي در مقابل امارات اظهار داشت: امارات هميشه جلوي ايران خوب بازي كرده اما اميدوارم تيم ملي اين بازي حساس را با پيروزي پشت سر بگذارد.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چه خبر کاش بازی کن ذوب اهن می اوردن استقلال اسمش چی بود خعل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ترکیب تیم ملی تو بازی با کره شمالی آخر خنده بود... واقعا مسخرس.... خسرو حیدری رو گذاشته رو نیمکت اونوقت کعبی باید بازی کنه... خلیلی مصدوم میره تو زمین اونوقت برهانی میره رو سکو...میگن آقای مردمی!... گفته ایران 2-0 کره رو برده سند دارم ....

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض تركيب تعصبي ، بدون استقلالي

ترکیب تیم ملی تو بازی با کره شمالی آخر خنده بود... واقعا مسخرس.... خسرو حیدری رو گذاشته رو نیمکت اونوقت کعبی باید بازی کنه... خلیلی مصدوم میره تو زمین اونوقت برهانی میره رو سکو...میگن آقای مردمی!... گفته ایران 2-0 کره رو برده سند دارم ....
    هر كي نخونه استقلالي نيست . دي :

اونكه من براتون 4 خط روزه خوندم دربارش، جناب قطبي بازيكن هاي استقلال رو به ترتيب قد از تيم انداختن بيرون!و به همين ترتيب هم درجه بندي كردن :

1- جباري = اصلآ به تيم دعوت نشد ،به جاش بايد دفاع چپ پرسپوليس بازيكنه
    2-حسين كاظمي = به تيم دعوت شد، تو تمرين هاي الكي هم كار كرد و لي تا ديدن اوضاع داره جدي ميشه انداختنش بيرون كسي كه بهترين گزينه براي پر كردن جاي نكونام بود
    3-آرش برهاني = تو تمرين هاي اصلي هم بازي كرد ، اما دسته آخر كه خواستن از شرش خلاص شن گذاشتنش رو سكو دي:
    4- خسرو حيدري كه ديدن اگه نذارن تو بازي 3 ميشه ، گذاشتن رو نيمكت

-------------------------------------------------------------------------------------
    اينا بازيكناي استقلال بودن ، حالا خدا وكيلي تركيب چيني داشته باشين ::

1-شجاعي تو عمرش چپ بازي نكرده ، گذاشته سمت چپ
    2-نصرتي ، تو امارات نخواستنش ، اينا آوردن
    3-نوري ميتونست سمت چپ جاي نصرتي بازي كنه ، و تخصصش هم تو همين پسته ، ولي چون جناب قطبي خيلي لطف به استقلالي ها داشتن و سنترهايي مثه كاظمي و جباري رو ديدن ، گفتن همون بهتر كه ما نوري كه يه دفاع چپ هست رو بذاريم سنتر!! كي به كيه!! استقلاليها كه صداشون در نمياد!
    4-بدون هيچ استثنايي بهترين هافبك چپ ايران خلعتبري هست ، كه ديدين جاش رو با چه كسايي پر كرد،و دقيقه 87 اوردش تو
    5-خليلي يك سال تمرين نداشته ، و نه آمادگي جسمي داره و نه فني ، بعد به برهاني-آقاي گل ليگ_ ترجيه داده!
    6-بهترين راست ايران خسروحيدريه ، كه به جاش مهدوي كيا و كه تو تميشون حكم خلوپاكن داره رو گذاشتن ، كه فكر كنم فقط يه توپ رو لو نداد!!
    ------------------------------------------------------------------------
    خلاصه كه خيلي اشتباههاي ديگه هم اين تركيب داشت كه حوصلم نميشه ، بنويسم!
    ------------------------------------------------

Last edited by Elendil1; 08-06-2009 at 22:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •