تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 435 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توي يه تاپيك ديگه يه موضوعي مطرح شده بود كه فكر كردم اينجا ادامش بدم مربوط تر باشه.
    موضوع اين بود كه اين جناب كراوزر از كجا سر و كلش پيدا شده؟
    يكي از بچه كشف كرده بود كه كراوزر توي اويل 2 خلبان هليكوپتر بود. ولي من به اين مسئله شك كردم چون چند تا چيز با هم جور در نميان.
    كراوزر توي صحبتي كه با ---- داره به اين مسئله اشاره ميكنه كه اين طوري به نظر رسيده كه كراوزر دو سال پيش توي crash مرده بوده كه اين طوري نبوده. بايد اعتراف كرد كه يكي از معناهاي كرش سقوط كردن هم هست و ميشه گفت كه همون خلبانه بوده.
    ولي اشكال اصلي اينه كه اين اتفاق 2 سال پيش نبوده همون اول اويل چهار ميگه شش سال بعد. پس اين اتفاق كرش بعد از چهار سال از واقعا راكون سيتي بوده.
    يه نگاهي هم به اين عكس خلبان بندازين. (من در موردش نظري ندارم شما خودتون بررسيش بكنيد.)

اگه فردي كه دقيقا وسط صفحه سر پا ايستاده كراوزر باشه پس ميشه گفت كه كراوزر عضو استارز بوده. (آينده نگري كاپكم تحسين برانگيز هست ببينيد چند نفر ديگه رو هم ذخيره داره تا توي آينده ظهور كنن!!!)
    ببينيد ميتونيد چند نفر ديگه رو هم شناسايي بكنيد؟

از طرف ديگه كراوزر براي شركت آمبرلا هم كار ميكنه پس ميشه گفت مثل آلبرت وسكر هم استارز و هم مزدور شركت آمبرلا هستش.

ولي اگه اين فردي كه گفتم كراوزر نباشه و مثلا براد باشه باز مسئله پيچيده ميشه و نياز به فرضيه جديدي از سوي اساتيد محترم احساس ميشه

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باید بگم که همه اینایی که گفتی درسته اما توی اویل 2 یه فیلم درمورد این برخورد هست و اونجا کراوزر خلبان نیست بلکه یکی از دو نفریه که بعد از سقوط با مسلسل به زامبی ها شلیک می کنه ولی اونا می کشنش و مطمئنم خودشه چون قیافه و کلاهش همونه که بود و در صمن از همونجا کچل بود پس نمی تونه اون وسطی که واستاده باشه ولی این مسئله زمانی که می گی درسته توی اویل 4 اون می گه 2 سال پیش و همونجا هم لیون اول بازی می گه 6 سال پیش و اینا اصلا با هم جور نیستش و این کپ کام آخرش همه مون رو دیوانه می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

بذارید راحتتون کنم،هممونو گذاشتن سرکار!

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا !!!!
    به نظر من اين كرازر اصلا توي داستاناي اويل نبوده البته به جز 4. بعدشم اون خلبان هليكوپتر عمرا كرازر باشه چون توي اويل 4 گفته بود كه اون يه افسر نظاميه چه ربطي به خلبان داره؟ حالا به فرض خلبان هليكوپتر بوده اولا كه قيافش به اون ياره نميخوره دوما اگه كسي فكر ميكنه اون خلبان ميتونه از اون حادثه جون سالم در ببره بايد بره پيش روانپزشك كه ديگه اين توهمات برش نداره!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

نه بابا !!!!
    به نظر من اين كرازر اصلا توي داستاناي اويل نبوده البته به جز 4. بعدشم اون خلبان هليكوپتر عمرا كرازر باشه چون توي اويل 4 گفته بود كه اون يه افسر نظاميه چه ربطي به خلبان داره؟ حالا به فرض خلبان هليكوپتر بوده اولا كه قيافش به اون ياره نميخوره دوما اگه كسي فكر ميكنه اون خلبان ميتونه از اون حادثه جون سالم در ببره بايد بره پيش روانپزشك كه ديگه اين توهمات برش نداره!!!!

جلو چشم خودمون وسکر تو سری 1 نوسط غول تایرانت ترکید،بعدش دیدیم آقا هنوز زندس.پس دیگه میشه از یه سقوط هلیکوپتر جون سالم به در برد.این بازی مارو کشت از بس خالی بست.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلو چشم خودمون وسکر تو سری 1 نوسط غول تایرانت ترکید،بعدش دیدیم آقا هنوز زندس.پس دیگه میشه از یه سقوط هلیکوپتر جون سالم به در برد.این بازی مارو کشت از بس خالی بست.
    دقيقا !
    من موندم اين يارو كه بازي رو طراحي كرده ژاپني بوده يا هندي!!!!!!!
    ورداشته واسه ما فيلم هندي درست كرده!

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی تل به حال رزیدنت 4 رو با کارت گرافیک geforce 5200 اجرا کرده من با این کارت گرافیک بعضی ار مراحل رو به صورت سفید میبینم آیا مشکل از کازت گزافیکه یا چیط دیگه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی تل به حال رزیدنت 4 رو با کارت گرافیک geforce 5200 اجرا کرده من با این کارت گرافیک بعضی ار مراحل رو به صورت سفید میبینم آیا مشکل از کازت گزافیکه یا چیط دیگه؟
    از همن كارتته

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

باید درایور کارت گرافیکتون به روز بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدزاده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آخه به کرازر مياد با اون تيپ و قيافه راننده! بالگرد باشه ؟؟؟
    اون محافظ رئيس جمهور بهش مياد
    اصلا چه جوري تونسته دختر رئيس جمهور رو بدزده؟؟؟
    اصلا چطور ميشه آخرش يه غول بي شاخ و دم ميشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •