تو سایت ایرانسل اون صفحه ای که در مورد سیستم ذخیره تماس گیرنده توضیح داده این لینکو گذاشتن![]()
تو سایت ایرانسل اون صفحه ای که در مورد سیستم ذخیره تماس گیرنده توضیح داده این لینکو گذاشتن![]()
یا این وضعیت کانکت شدن از طریق تی سی ای به اینترنت به صفر میرسیه
سعید شاید بتونه اطلاعات بیشتری بده
منم که به تی سی ای به شیراز و یا حتی به تهران صحبت میکنم کیفیت صدا خیلی پایینه
اما ایرانسل به ایرانسل خیلی الیه و ایرانسل به خط زمینی حرف نداره
من ایمیل زدم جواب دادن تا آخر خرداد ولی زنگ زدم 130 گفت تا یک هفته ی دیگه. کدومش درسته >؟
فقط تو تهران سایت جدید اضافه میشه یا تو همه ی شهرا هست؟ آیا امکان اضافه کردن شهرهای مهم دیگه هم تا اول خرداد هست یا نه؟
تو تبریز جاده ها چند تا آنتن BTS هست که سویچ نشده . تو اسکو شهرستان تبریز اونجام چندتا BTS کامل ولی بدون سویچ هستنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خدایش دکل از هیکلش میگه من چیماون دکلهای نا منظم و فرسوده TCI اینم نمونه ای از دکل ایرانسل تو جاده تبریز - آذرشهر
این عکسو واسه خاطر شماایرانسلیها
گرفتممممممممممممممممممممم م
![]()
Last edited by TempesT; 18-05-2007 at 15:13.
فكر كنم جاهاي ديگه هم سوييچينگ بشه ، چون خود سوييچينگ 3 -2 ساعت اختلال تو شبكه به وجود ميارهنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر همين هم فكر كنم هر چي آمادس و سوييچ نشده ، سوييچ كنن .![]()
راستي امروز به 140 زنگ زدم فكر نمي كردم چون جمعه هست اپراتوراش باشن كف كردم ، پرسيدم كه دو
هفته اي هست كه دليوري اس ام اس ها كار نمي كنه (تو تهران رو مي گم ، شهرهاي ديگه رو نمي دونم )
طرف گفت درسته به خاطر تقويت شبكه فعلا قطع كرديم گفت به زودي وصل مي شه .![]()
مطمئني ماله ايرانسله ؟ من بعيد مي دونم باشه ، ماله ايرانسل سكتوراش فكر كنم 1.5 برابر اين باشه .
من فكر كنم ماله تي سي آي باشه . ( CD-Wr جان شما چي فكر مي كني ؟ )
اگه کسی بخواد بگه این ماله ایرانسل نیست بذار دلیلهاشم اول بگم که جای حرف و حدیث نمونه![]()
یه 100متر بالاتر از این یه دکل قدیمی و فرسوده هست که چندید ساله اونجاست که ماله MCI هست![]()
یه دکل خالی هم هست بغل این که یه 1.5 ساله اونجاست که ماله تالیاست و شبیه دکل MCI هست در ضمن تو این منطقه تالیا فعلا آنتن نمیده.
میمونه دکل سومی که اینه و 100% مالهایرانسل
هستو از وقتی این و زدن کیفیت شبکه ایرانسل تو این منطقه کلی بالا رفته
.
Last edited by TempesT; 18-05-2007 at 17:56.
این چیزی هست که بچه های انجمن اینطوری بیشبینی کردن که تهران از اول خرداد یه خبرای هست احتمالا انتن های که دیده میشه در شهر اماده شده و احتمال زیاد تو اوال خرداد انتن دهی تهران کامل میشهنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)