تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 942 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ای ول دمت گرم اما میشه بگی این فیلما از کجا گیر اوردی؟ ایرانسل فیلمای دیگه هم داره غیر از این و اون MMS ؟
    تو سایت ایرانسل اون صفحه ای که در مورد سیستم ذخیره تماس گیرنده توضیح داده این لینکو گذاشتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من تو مشهد از ثابت به دولتي زنگ زدم چنان پارازيت و خش خشي داشت که گوشهام داشت کر مشيد باز بگيد تي سي آي خوبه
    یا این وضعیت کانکت شدن از طریق تی سی ای به اینترنت به صفر میرسیه
    سعید شاید بتونه اطلاعات بیشتری بده
    منم که به تی سی ای به شیراز و یا حتی به تهران صحبت میکنم کیفیت صدا خیلی پایینه
    اما ایرانسل به ایرانسل خیلی الیه و ایرانسل به خط زمینی حرف نداره

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزم مرسی
    یعنی الان توی سمنان اصلا آنتن نمیده؟
    و وقتی سرچ میکنی شبکه ایرانسل توش نیست؟
    ایمیل دادی به ایرانسل ببینی مشکل چیه؟
    اگه ندادی ایمیل بده بپرس مشکل چیه متن نامه رو اگر اینجا بزاری ممنون میشم من هم سند میکنم
    ایمیل ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من ایمیل زدم جواب دادن تا آخر خرداد ولی زنگ زدم 130 گفت تا یک هفته ی دیگه. کدومش درسته >؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماشاالله ......................... اين تاپيك با چه سرعتي داره پيش مي ره . چشم نخوره ايشا الله .....................

تهراني هاي عزيز منتظر اول خرداد باشند كه قراره سوييچينگ جديد انجام بشه من خودم تو منطقه خودمون

(منطقه 5 ) ، 6-7 تا BTS جديد از ايرانسل ديدم كه هنوزم غير فعاله ، مناطق ديگر و خبر ندارم ، البته مطمئنم مناطق

ديگه هم به همين صورته . alireza : head office هم كه از ايرانسل به من ميل زده بود وجواب ميلم رو داده بود تاريخ 21 may رو گفته

بود كه همون شب اول خرداد مي شه ، اميدوارم اول خرداد روز خوبي براي ايرانسلي هاي عزيز تهراني باشه

همچنين قرار بود از اول خرداد به جاي #140* ، #1*140* رو قرار بدن ، فكر كنم اين دو مورد با هم در يك روز انجام

بشه اميدوارم مشكلي پيش نياد و همه چي خوب پيش بره .البته براي شهرهاي ديگه هم همين

آرزو رو دارم
    --------------------------------------------------------
    only MTNIrancell
    فقط تو تهران سایت جدید اضافه میشه یا تو همه ی شهرا هست؟ آیا امکان اضافه کردن شهرهای مهم دیگه هم تا اول خرداد هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

فقط تو تهران سایت جدید اضافه میشه یا تو همه ی شهرا هست؟ آیا امکان اضافه کردن شهرهای مهم دیگه هم تا اول خرداد هست یا نه؟
    تو تبریز جاده ها چند تا آنتن BTS هست که سویچ نشده . تو اسکو شهرستان تبریز اونجام چندتا BTS کامل ولی بدون سویچ هست

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

خدایش دکل از هیکلش میگه من چیم اون دکلهای نا منظم و فرسوده TCI اینم نمونه ای از دکل ایرانسل تو جاده تبریز - آذرشهر
    این عکسو واسه خاطر شما ایرانسلیها گرفتممممممممممممممممممممم م

Last edited by TempesT; 18-05-2007 at 15:13.

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فكر كنم جاهاي ديگه هم سوييچينگ بشه ، چون خود سوييچينگ 3 -2 ساعت اختلال تو شبكه به وجود مياره

به خاطر همين هم فكر كنم هر چي آمادس و سوييچ نشده ، سوييچ كنن .

راستي امروز به 140 زنگ زدم فكر نمي كردم چون جمعه هست اپراتوراش باشن كف كردم ، پرسيدم كه دو

هفته اي هست كه دليوري اس ام اس ها كار نمي كنه (تو تهران رو مي گم ، شهرهاي ديگه رو نمي دونم )

طرف گفت درسته به خاطر تقويت شبكه فعلا قطع كرديم گفت به زودي وصل مي شه .

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خدایش دکل از هیکلش میگه من چیم اون دکلهای نا منظم و فرسوده TCI اینم نمونه ای از دکل ایرانسل تو جاده تبریز - آذرشهر

مطمئني ماله ايرانسله ؟ من بعيد مي دونم باشه ، ماله ايرانسل سكتوراش فكر كنم 1.5 برابر اين باشه .

من فكر كنم ماله تي سي آي باشه . ( CD-Wr جان شما چي فكر مي كني ؟ )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

اگه کسی بخواد بگه این ماله ایرانسل نیست بذار دلیلهاشم اول بگم که جای حرف و حدیث نمونه

یه 100متر بالاتر از این یه دکل قدیمی و فرسوده هست که چندید ساله اونجاست که ماله MCI هست

یه دکل خالی هم هست بغل این که یه 1.5 ساله اونجاست که ماله تالیاست و شبیه دکل MCI هست در ضمن تو این منطقه تالیا فعلا آنتن نمیده .

میمونه دکل سومی که اینه و 100% ماله ایرانسل هستو از وقتی این و زدن کیفیت شبکه ایرانسل تو این منطقه کلی بالا رفته.
    Last edited by TempesT; 18-05-2007 at 17:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این چیزی هست که بچه های انجمن اینطوری بیشبینی کردن که تهران از اول خرداد یه خبرای هست احتمالا انتن های که دیده میشه در شهر اماده شده و احتمال زیاد تو اوال خرداد انتن دهی تهران کامل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •