حالا باز بگید جدیداش کیفیتش خوبه.
حالا باز بگید جدیداش کیفیتش خوبه.
منم دیروز گرفتم.240 تومان
اولش در باتریش بدجور اذیت کرد.هفت هشت ده بار کشتی گرفتم باهاش آخرش نمیدونم چی شد یهو باز شد یعنی شانس آوردم!!
دوربینش تو شب خیلی خوبه تو روز معمولیه
سرعت انتقال اطلاعات رو هم درست میگی پایینه ولی اگر از نظر قیمت بخوای با گوشی های نوکیا مقایسه کنی گوشی خوبیه!
my phon explorer رو از کجا بگیرمش؟ pc suit گوشی تو ویستا نصب نمیشه.نسخه جدیدش رو از کجا میشه گرفت؟
ممنون
my phone explorer توی همین سایت هست سرچ کن پیدا میکنی
دکمه های k800 تقریبا متوسط هستن نه زیاد خوبن نه زیاد بد
ولی به نظر من دکمه های w700 واسه sms فرستادن از k800 خیلی یهتره....
این مشکلو منم دارم فک کنم تو همه k800 ها اینطوری باشه
خوب خریدی-
من سری اول که گرفتم در باتریش خیلی محکم بسته میشد ولی این جدید که گرفتم معمولی هستش ولی ترجیح میدم که سفت باز بشه اینجوری صدا نداره.
حالت دوم که مربوط به کاور لنز هستش باید بگم برای همه اینجوری هستش ولی موجب باز شدن نمیشه یکمی لق میزنه ولی توی جای خودش لق میزنه و پایین نمیاد
3 خب دیگه باید پایین باشه.شاید مورد از مموری کارت باشه ولی سرعتش به نظرم هیچ موردی نداره
کا800 قدیم با جدید فرقی نمیکنه.
همشون یه چیزه.اصلا سری قدیم و جدید نداره که.قبلا چون رجیستر بود قیمتها بالا بود و بعد از اون قیمتها پایین اومد خب چه ربطی به سری جدید و قدیم داره؟
در صورتی کیفیت پایین میاد که تقلبی باشه که کا800 تقلبی نداره .
دوستمون گفتش که عکسش توی روز معمولی هستش. عزیز دلم کا800 بهترین 3 میگاپیکسلی بازار هستش چه در روز و چه در شب.
گوشي من هيچكدوم يك از اين مشكلاتي را كه شما گفتين را نداره
1 : در باطري گوشي راحت باز ميشه
2 : با اينكه قوطي گوشي را عوض كردم و محافظ لنز از جنس فلزي نيست اما زياد هم شل و و ل نيست كه مثلا خود بخود باز بشه
3 : سرعت انتقال اطلاعات فكر كنم چون از مموري از نوع M2 ايتفاده شده خيلي زياده و تا حالا خيلي گوشي به كامپيوتر وصل كردم اما هيچكدوم به ك800 نميرسه
در مورد فونت فارسي بگم كه تا حالا اينهمه با گوشي كار كردم يادم نمياد يه جايي مشكل فونت فارسي داشته باشه هر چند كه استفاده از زبان فارسي كلاس گوشي را پايين و بهتره از انگليسي ايتفاده كرد
اما خوب همه اين مشكلات چيز خاصي نيستند و دعا كن كه در عملكرد گوشي كم و كاستي وجود نداشته باشه...
---------------------------------------------------------------------
در مورد دكمه هاي كا800 هم من ميتونم راحت متن بنويسم فقط يه راه كوچيك داره كه با كدوم قسمت انگشت بنويسي
در مورد افزايش صدا و اينكه بلنگوها خراب نشند بايد بگم تا حالا چنين چيزي ديده نشده و تو اين سايت هم كسي بيان نكرده اما براي احتياط صداش را تا آخر باز نكن مگر در مواقع حياطي مثل كل انداختن![]()
Last edited by golmohammadi; 30-11-2007 at 13:35.
راهی هست که sms رو از پی سی به گوشی بشه منتقل کرد؟
ممنون
برنامه MyPhoneExplorer یه سرچ بزن پیدا میشه![]()
بابا كمكم كنين ديگه دوروبرم كا 750 دبليو 700 دبليو 550 هست همش از نظر صدا كم ميارم ،يه دفعه خواستم هك كنم همه مراحل رو رفتم ولي اون نوار سبز رنگ هي ميرفت هي از اول ميومد نزديك 20 دقيقه نشستم هيچي نشد آخر كشيدم بيخيال شدم شما كه ميگفتين 1 دقيقه بيشتر طول نميكشه چرا كمكم نميكنين بگين چي كار كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)